Goochelaar in Staphorst boeken? Alex maakt jouw feest magisch

Goochelaar in Staphorst boeken? Alex maakt jouw feest magisch

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Staphorst.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Staphorst inhuren? Boek Alex Buijk

Vier een speciaal magisch feest. 

Het is belangrijk voor je om elke verjaardag uitbundig te vieren. Je doet dit niet zoals de meeste mensen maar je kiest elke jaar een speciaal thema uit voor je feest. De feesten die je organiseert zijn speciaal en je gasten denken er altijd met veel plezier aan terug. Een feest vier je omdat je geniet van het leven maar je wilt ook opvallen en het anders doen dan anderen. Om het dus helemaal speciaal te maken kies je er deze keer voor om een magisch feest te vieren. 

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Staphorst boeken? Alex maakt jouw feest magisch

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Staphorst?

Met een prachtige locatie waar allemaal onverwachtse dingen gebeuren kan niemand er meer omheen. De magie is overal aanwezig op je feest locatie, dit is dan ook een geweldig feest wat je gasten nooit meer zullen vergeten. De feesten die jij viert blijven nog heel lang het onderwerp van gesprek in je vriendengroep en familie. Daarom wil je er elke keer weer wat bijzonders van maken. Het is een uitdaging voor je om elk jaar weer iets anders te verzinnen maar dit geeft je zoveel plezier dat het alle moeite waard is. Geniet van je speciale magische avond door met een aantal dingen rekening te houden. 

Goochelaar in Staphorst boeken? Alex maakt jouw feest magisch

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Laat de magie overal in terugkomen 

Het is belangrijk voor elk feest dat je gasten allemaal genoeg eten en drinken krijgen. Maar dit is natuurlijk niet zomaar eten of drinken, het zijn magische drankjes en hapjes. Laat bijzondere kleuren of vormen terugkomen zodat het er speciaal uitziet. Daarnaast kan er natuurlijk geen magisch programma ontbreken. Op je prachtige locatie moeten er natuurlijk genoeg activiteiten zijn voor al je gasten. Kies een locatie met meerdere ruimtes zodat er ook meerdere activiteiten zijn voor al je gasten. 

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Staphorst boeken? Alex maakt jouw feest magisch

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Giechelen en verbazing 

Door een goochelaar in Staphorst uit te nodigen voor je magische feest weet je zeker dat er een activiteit is die helemaal bij het thema past. De voorstelling is heel bijzonder en speciaal en neemt je gasten mee naar een andere wereld. Een wereld van bedrog en illusionisme. De verschillende trucjes die worden opgevoerd zullen je gasten aan het lachen maken maar ze ook verbazen. Pure verbijstering zal er heersen als de voorwerpen opeens verdwijnen van het podium of ergens anders in de ruimte terecht komen.  Als je een feest viert wil je natuurlijk genieten, genieten van de bijzondere hapjes en drankjes maar vooral genieten van de leuke goochelshow en andere activiteiten. Tijdens je feestavond wil je zoveel mogelijk uit handen geven zodat je niet zo veel meer hoeft te doen. Het is dan superfijn als je de goochelaar in Staphorst in kan schakelen om al je gasten te vermaken. Hierdoor kan je met een gerust hart rondlopen zonder dat je nog iets moet doen. 

Een bijzondere show 

Een magisch feest is natuurlijk niet compleet zonder een bijzondere goochelshow. Door een goochelaar in Staphorst in te schakelen weet je zeker dat er een professionele entertainer het podium verovert. Je gasten zullen met veel plezier kijken naar alle trucjes. Het feest is helemaal speciaal door deze bijzondere opvoering. Magie, bedrog en illusionisme komen allemaal terug en je gasten zullen ervan smullen.  

Als je het leuk vindt om elk jaar een thema feest te geven kies er dan eens voor om een magisch feest te geven. Met de juiste hapjes, drankjes en het juiste vermaak zal je avond een groot feest worden. Het is niet moeilijk om van dit thema een groot succes te maken. Het vraagt alleen wat van je creativiteit. Maar door de hulp van de goochelaar in Staphorst zorg je ervoor dat de magische goochelshow afgestreept kan worden van je lijst. Door de bijzondere goochelshow weet je zeker dat er een magische voorstelling wordt opgevoerd tijdens je feestavond. Vraag je gasten allemaal kleding te dragen die bij het thema past en de avond is compleet. 

Met een spannend en bijzonder programma vermaak je al je gasten. Maak dan ook gebruik van een goochelaar in Staphorst om een speciale voorstelling te laten opvoeren tijdens je feest avond. Dit zal het feest helemaal compleet maken. Heb je er al zin in om te griezelen en te lachen met al je vrienden en familie? Wacht dan niet te lang maar kom snel in actie. 

Geef je binnenkort een magisch feest? 

Vind je het geweldig om een thema feest te organiseren en heb je dit jaar voor het thema magie gekozen? Met een geweldige magische voorstelling zorg ik ervoor dat je gasten de avond van hun leven hebben. Heb je nog vragen, neem dan contact met mij op.

Boek een Goochelaar op jouw event in Staphorst!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Staphorst

Info en boekingen