Goochelaar in Steenwijkerland inhuren? Boek Alex Buijk

Goochelaar in Steenwijkerland inhuren? Boek Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Steenwijkerland.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Steenwijkerland inhuren?

Je staat er misschien niet elk jaar bij stil dat je weer jaartje ouder wordt. Je leeftijd is maar een getal. Maar bij sommige verjaardagen sta je toch net even wat mee stil dan bij anderen. Als je nu veertig jaar wordt is dat een speciale leeftijd. Dat is dan wel reden voor een feestje. Vooral als je begrijpt hoe bijzonder het leven is en je alle belangrijke en mooie dingen moet vieren. Je leeft maar één keer en daarom moet je er het beste uit halen.

Sta dus stil bij grote mijlpalen en belangrijke leeftijden. Omarm dit soort momenten door een geweldig feest te vieren voor je familie en je vrienden. Als je er sterk in gelooft dat je de slingers zelf moet opvangen om van het leven te genieten is het geen optie om dit soort momenten voorbij te laten gaan. Het is dan essentieel om elke feestelijke gelegenheid aan te grijpen en ervan te genieten. Nadat je een datum en locatie bepaald nodig je al je gasten uit. En dan begin je met het organiseren van je feest avond. Misschien breekt de paniek je dan wel uit. Want wat ga je nu doen met je uitgebreide gastenlijst? Als je ervoor wilt zorgen dat het een leuke feest avond wordt zal je toch gebruik moeten maken van een feestelijke activiteit of juist meerdere activiteiten.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Steenwijkerland inhuren? Boek Alex Buijk

Goochelaar op jouw feest, 

in Steenwijkerland?

Het is de grootste vijand van elk feest. Verveling staat een goede feest sfeer in de weg. Dit wil je dus altijd voorkomen. Door een geweldig programma samen te stellen zorg je ervoor dat je gasten zich de hele dag goed vermaken. Met de voorstelling van de goochelaar in Steenwijkerland komt er een briljante magische goochelaar je gasten vermaken. De leukste en meest bijzondere trucjes komen voorbij en je gasten blijven vol verbazing achter in de zaal. De goochelaar in Steenwijkerland gebruikt speciale materialen en spullen en zorgt ervoor dat er dingen verdwijnen. De goochelaar kan ook nieuwe spullen toevoegen aan zijn opvoering. De gasten zullen er niets van begrijpen. Dat is natuurlijk het leukste van een goede goochelshow. Dat het geweldig is om naar te kijken maar dat je door het bedrog geen idee hebt wat er nu precies gebeurt.

Goochelaar in Steenwijkerland inhuren? Boek Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Als je zelf een groot fan bent van een goede voorstelling kijk je er vast met veel plezier naar. Verschillende verdwijntrucs en andere bijzondere magische trucjes komen telelens weer terug in deze bijzondere voorstelling. Als je het leuk vindt om je gasten compleet te verassen met een bijzondere acts kies er dan voor om een goochelaar in Steenwijkerland in te schakelen. Het leven gaat veel te snel voorbij. Daarom weet je hoe belangrijk Het is om af en toe even stil te staan. Even om je heen te kijken en te ervaren hoe bijzonder het eigenlijk niet is. Als je er voor kiest om bij alle mooie momenten stil te staan, geniet je meer van het leven. Je voelt je een rijker mens. Dit is belangrijk voor je en daarom kies je ervoor om een bijzonder verjaardag uitgebreid te vieren met je vrienden en familie. Als je het nu heerlijk vindt om een feestje te organiseren maar niet verantwoordelijk wilt zijn voor het vermaken van al je gasten is het tijd om in actie te komen.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Steenwijkerland inhuren? Boek Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Tijdens je feestelijke avond.

Geef je graag een feestje maar heb je een hekel aan het organiseren van je feest? Maak dan gebruik van een professionele entertainer die al je gasten De hele avond vermaakt. Schakel daarnaast ook nog wat mensen in om je drankjes en je hapjes rond te brengen en je hebt een heerlijke avond. Een avond om nooit meer te vergeten. Door een voorstelling van de goochelaar in Steenwijkerland hoef jij je nergens meer druk om te maken. Alles is geregeld en overal is over nagedacht.

Geef jezelf de luxe van een goed georganiseerd feest waar je zelf niets meer voor hoeft te doen. Geef je gasten de avond van hun leven omdat ze zich verbazen over de magische goocheltrucjes en hard moeten lachen om de grapjes van de goochelaar in Steenwijkerland. Vier je binnenkort nog een feest voor een speciale leeftijd neem dan contact met me op. We kijken samen wat ik voor je kan beteken en zorgen ervoor dat je gasten de hele avond worden vermaakt.

Boek een Goochelaar op jouw event in Steenwijkerland!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Steenwijkerland

Info en boekingen