Goochelaar in Sudwest Fryslan Boeken? Alex Maakt jouw event magisch

Goochelaar in Súdwest-Fryslân Boeken? Alex Maakt jouw event magisch

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Súdwest-Fryslân.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Súdwest-Fryslân inhuren?

Een goochelaar op jouw verjaardag klinkt als een kinderfeestje. Echter zijn er steeds meer volwassenen die een goochel act voor hun feest boeken. Dit komt omdat een goochelaar niet alleen voor kinderen is. In tegendeel zelfs! Goochelaar Alex Buijk komt graag in Súdwest-Fryslân en is gespecialiseerd in goochelacts voor volwassenen. Hij houd zich bezig met ingewikkeldere trucs die voor het volwassen oog magie lijken. Het leuke aan deze act is dat de verbazing op de mensen hun gezicht ze laat lijken op kleine kinderen! Laat je gasten nog weken nagenieten van jouw bijzondere feest. Een avond vol plezier, bewondering en ongeloof vind je bij deze goochelaar die in Súdwest-Fryslân op jouw feest komt!

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Sudwest Fryslan Boeken? Alex Maakt jouw event magisch

Goochelaar op feest in
Súdwest-Fryslân?

Als verassing bij de jarige op bezoek

Gister heb ik mogen optreden op de verjaardag van mevrouw de Weer. Ze wist alleen niet dat ik zou komen, wat spannend! Haar dochters hebben mij opgebeld en verteld over hun moeder. Mevrouw de Weer is al sinds klein gek van goochelaars. Op al haar kinderfeesten heeft ze er een gehad. Helaas hadden haar ouders op haar 12e verjaardag gezegd dat ze te oud aan het worden was hiervoor. Omdat dit NIET zo is, zoals ik net boven al uitlegde, willen haar dochters als cadeau een goochelaar boeken voor haar verjaardag.

We hebben een gezellig gesprek gehad en alles tot in het detail besproken. Het was de bedoeling dat ik via de achterdeur naar binnen zou komen zodat mevrouw de Weer echt voor een verassing zou komen te staan. En dat is zeker gelukt!

Goochelaar in Sudwest Fryslan Boeken? Alex Maakt jouw event magisch

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Ik ben binnengekomen en heb de jarige hartelijk gefeliciteerd. Mevrouw de Weer heeft me beleefd gegroet maar je kon in haar gezicht zien dat ze niet wist wie ik was. Bij het handen schudden gaf ik mijn eerste goocheltruc. Toen ze merkte dat ik een goochelaar was maakte ze een sprongetje van vreugde. Wat een lieve vrouw! Ik heb iedereen bij elkaar geroepen in de tuin en een show gegeven. Om in te komen heb ik een aantal kaarttrucs laten zien en de blaadjes van mevrouw de Weer haar struiken deden ook mee deze keer.

Het fijne aan een uitgebreid gesprek is dat ik de kans heb om een goochel act op maat te maken. Deze show is dan 100% afgestemd op jouw feest en jouw gasten. Een leuk extraatje waar iedereen van geniet!

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Sudwest Fryslan Boeken? Alex Maakt jouw event magisch

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Na de algemene acts was het tijd om de barbecue aan te steken.

Er werd mij gevraagd om iets langer te blijven en een hapje mee te eten. Tijdens het wachten heb ik een kleinere versie van het tafel goochelen gedaan. Ik ben langs alle gasten gegaan om een leuke truc met ze te doen. Daarna heb ik nog wat extra tijd genomen om mevrouw de Weer een truc aan te leren. Ze vertelde mij dat ze vroeger altijd kaarttrucs oefende maar dat haar handen altijd net iets te klein waren. Gelukkig zijn ze dat nu niet meer! Een mooi moment om die jeugdherinneringen terug te halen met een miniworkshop kaarttrucs. Ik heb mevrouw de Weer 2 trucs geleerd. Ze pakte het erg snel op en haar ogen glinsterden van geluk. Ook heb ik verschillende vragen over goochelaar beantwoord. Iedereen heeft van de act genoten.

Na het eten was het weer tijd voor mij om te gaan. Het moeilijkste deel van de avond! Ik heb iedereen bedankt en heb nog een laatste truc speciaal voor mevrouw de Weer gedaan. Iedereen was enthousiast over de act en veel mensen hadden niet verwacht dat ik ook op feesten voor volwassenen optreed. Ik heb hier nog wat informatie over gegeven in de vorm van een goocheltruc. Het was een geslaagde avond. Ook heb ik al uitnodigingen gekregen voor familiefeesten die eraan komen!

         

Hoe kan ik Goochelaar… boeken voor mijn feest?

Via deze website kan je contact opnemen voor vragen, feedback en boekingen. Ook staat hier nog wat extra informatie over mij en wat handige tips voor tijdens het boeken. Na een intakegesprek kunnen we samen werken aan een goochel act op maat. Deze zal speciaal op jouw wensen en behoeftes worden afgestemd. Als alle afspraken rond zijn is het voor jullie wachten en voor mij voorbereiden. Alles is geregeld, ik ben onderweg naar jouw feestje.

Boek een Goochelaar op jouw event in Súdwest-Fryslân!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Friesland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Súdwest-Fryslân

Info en boekingen