Goochelaar in Ten Boer inhuren? Deze top goochelaar is TOP

Goochelaar in Ten Boer inhuren? Deze top goochelaar is TOP

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Ten Boer.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Ten Boer inhuren? Boek Alex Buijk

Ga je binnenkort trouwen? Of ga je juist op pensioen? Wil je vieren dat je al 50 jaar getrouwd bent? Het leven loopt voor iedereen anders en iedereen heeft zijn eigen unieke redenen om iets te vieren. Maar het geven van een feest is wel belangrijk, want als je gelukkig bent wil je jouw geluk delen met je vrienden en familie en een feest geven is een goede manier om dat geluk te delen. En hoe kan je dat beter dan door een geweldig goed feest te organiseren? Een goed feest krijg je door een combinatie van verschillende factoren. De locatie is belangrijk, maar ook het eten, de muziek, de versiering. En wat echt een wereld van verschil kan maken is de keuze van entertainment. En kiezen voor een goede vorm van entertainment is ook niet de gemakkelijkste opdracht die er is, want iedereen is anders en iedereen vindt dus ook iets anders leuk. Hoe ga je dan zomaar op zoek naar iets dat iedereen wel lijkt te waarderen, iets dat iedereen enthousiast kan maken? 

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Ten Boer inhuren? Deze top goochelaar is TOP

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Ten Boer?

Overweeg een goochelaar voor je feest 
Een van de keuzes die je kan maken is een goochelaar. Goochelaars kan je niet enkel inhuren op kinderfeestjes, maar ok op pensioenfeesten, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, team building, doopfeesten. Eigenlijk is een goochelaar geschikt voor elk soort feestje of evenement. Een goochelaar past zich gemakkelijk aan het publiek aan. Hij is goed met elke leeftijd en is daarom een goede keuze. Want zo goed iedereen evenveel van je entertainment kunnen genieten.  Het is ook een keer iets anders dan anders. Vele feesten hebben geen of een andere vorm van entertainment, een feest zonder entertainment kan al gauw gaan vervelen en veel van de andere vormen van entertainment zijn jouw gasten misschien al beu geraakt.

Goochelaar in Ten Boer inhuren? Deze top goochelaar is TOP

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Alex Buijk is dé goochelaar wanneer je op zoek bent naar een goochelaar in Ten Boer. Hij is werkzaam in heel Nederland en dat betekend dus ook in jouw streek! 

Maar Alex Buijk is niet zomaar een goochelaar, hij is een magisch entertainer. Deze term past beter bij Alex omdat Alex echt weet hoe hij mensen moet vermaken en hoe hij de magie in je feest of evenement moet brengen. Alex Buijk is magisch entertainer ook omdat hij naast goochelaar ook een lezer en energizer is. Vlot omgaan kan Alex dus niet enkel met zijn trucjes, maar ook met zijn woorden. En dit is een enorm voordeel voor je feest, want omdat Alex weet hoe hij de aandacht kan trekken en vasthouden, zal hij erin slagen de gasten beter te entertainen en op die manier krijg je een enthousiast en tevreden publiek. En is dat niet juist waar je naar streeft: een feest waar iedereen tevreden zal weggaan en met een voldaan gevoel aan terug zal denken?

Alex gebruikt voornamelijk twee verschillende werkwijzen: hij voert zijn spectaculaire goocheltrucs al rondlopend tussen je gasten uit als rondlopende goochelaar of hij gaat van tafel tot tafel om je gasten daar te voorzien van de leukste goocheltrucjes. Het maakt helemaal niet uit wat je verkiest, want Alex kan ook zorgen voor goochelwerk op maat. Zo kan je dus kiezen wat er het beste bij jou, je gasten en je feest zal passen.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Ten Boer inhuren? Deze top goochelaar is TOP

Een groot succes met TOP goochelaar Alex Buijk

Ik heb goed nieuws voor jou, want goochelaar Alex Buijk werkt in het hele land! Dat is ook goed als je een goochelaar in Ten Boer zoekt, want ook daar is Alex dus beschikbaar. 

Alex heeft zelf al een aantal ervaringen in de streek en omdat deze ervaringen telkens mooie ervaringen waren, is hij telkens blij wanneer hij opnieuw uitgenodigd wordt om in deze mooie streek te werken. 


Welk feest je dus ook geeft, een goochelaar is geen slecht idee. Want een goochelaar is er voor iedereen: jong en oud, groot en klein, dik en dun, grappig of serieus. Het maakt allemaal niet uit, want vroeg of laat krijgt een goochelaar ieders aandacht en hij weet ook goed hoe hij die aandacht moet vasthouden. Tenminste als je kiest voor een goede goochelaar! En nee, het is niet altijd gemakkelijk om te weten hoe je nu juist een goede goochelaar kan vinden, maar in dit geval moet je niet langer zoeken. Alex Buijk is een ervaren en professionele goochelaar die zijn job met passie en liefde uitvoert en werd reeds door vele beschreven als een uitstekende goochelaar! Ik zou zeggen: probeer het eens, zo kan je het zelf ondervinden! 

Boek een Goochelaar op jouw event in Ten Boer!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Groningen dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Ten Boer

Info en boekingen