Goochelaar in Tubbergen huren? Boek goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Tubbergen huren? Boek goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Tubbergen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Tubbergen inhuren? Boek Alex Buijk

De magische goochelshow is een geweldige en bijzondere goochelshow voor volwassenen. Het is een bijzondere, unieke voorstelling met veel verassende trucjes. Deze bijzondere voorstelling zal het publiek keer op keer weer verbazen, je gasten zullen het maar niet ontdekken wat er op het podium gebeurt.

De bijzondere en prachtige goocheltrucs zullen de aandacht van je gasten trekken door de verschillende trucjes die voorbij komen tijdens deze bijzondere voorstelling. De goochelaar in Tubbergen verzorgt een voorstelling die gericht is op een diverse groep. Hierdoor is de voorstelling geschikt voor verschillende soorten feesten. Jong of oud maakt niet uit, de voorstelling spreekt een breed publiek aan waardoor het geschikt is voor elk feest. De verschillende acts worden gepresenteerd op een bijzonder podium en om het allemaal nog wat specialer te maken wordt er ook nog eens gebruikt gemaakt van spannende muziek.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Tubbergen huren? Boek goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Tubbergen?

De magische goochelshow bestaat niet alleen maar uit magische goocheltrucjes die je gasten op het verkeerde been zetten. Illusie en ongeloof zijn onderdelen van de voorstelling maar er is ook veel ruimte voor een gezonde dosis humor. Humor is belangrijk voor deze voorstelling. Je gasten zijn onderdeel van de voorstelling en de goochelaar in Tubbergen zal de gasten regelmatig vragen om hem te assisteren. Want dat vinden je gasten natuurlijk geweldig. Het helpen met de magische goochelacts is voor veel gasten uit het publiek een grote droom die uitkomt. Wie wil er nu niet onderdeel zijn van een magische voorstelling? Doordat het publiek onderdeel is van de voorstelling maakt de goochelaar er een interactieve middag van en blijft iedereen met volle aandacht kijken naar wat er op het podium gebeurd.
Goochelaar in Tubbergen huren? Boek goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Misschien zijn er een aantal gasten waarvan je bijna zeker weet dat ze de goochelaar graag helpen op het podium. De goochelaar geeft meerdere mensen uit het publiek de mogelijkheid om hem te assisteren en dat is een grote belangrijke taak. Huur dus een goochelaar in Tubbergen in voor je feest om je gasten te verbazen met bijzondere verbluffende trucjes en bijzondere illusies. Deze voorstelling zal je gasten altijd bijblijven omdat het zo bijzonder is. Je gasten zullen je feest nooit meer vergeten omdat ze de voorstelling geweldig vonden.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Tubbergen huren? Boek goochelaar Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

De magische goochelshow.

Vier je nu de opening van je nieuwe bedrijfspand of open je binnenkort een nieuwe winkel? Dan is de opening van deze middag of avond het allerbelangrijkste. De opening dat is wat mensen bijblijft. Als je een spetterende goede indruk wilt achter laten maak dan gebruik van een magische goochelshow. Door een magische show van de goochelaar in Tubbergen zal er een korte voorstelling worden opgevoerd. Ook als is de voorstelling kort hij is bijzonder krachtig en speciaal. De goochelaar werkt met een aantal opvallende voorwerpen die de aandacht van je gasten grijpt.

Verschillende soorten feesten

De magische goochel show is geschikt voor verschillende soorten feesten. Gebruik deze voorstelling als je een familiefeest, bedrijfsfeest, bruiloft, huwelijksfeest of verenigingsfeest viert. Voor elke speciale gelegenheid kan de goochelaar een mooie voorstelling inzetten. De goochelaar zal gebruik maken van een bijzonder podium waar hij al je gasten gaat vermaken met zijn bijzondere magische trucjes. De goochelaar heeft jaren ervaring en kan een voorstelling opvoeren voor verschillende groepen en soorten publiek. Als er speciale wensen zijn voor de voorstelling kan dit natuurlijk altijd in overleg besproken worden. Voor elke gelegenheid kan de goochelaar weer iets anders samenstellen en het is voor de goochelaar helemaal interessant als hij kan inspelen op de gastenlijst.

         

In de magische voorstelling richt de goochelaar zich speciaal op de gasten van het publiek. Als er een gemengd publiek is van kinderen en volwassenen zal de goochelaar een andere soort voorstelling samenstellen dan dat er een publiek is van alleen maar volwassenen. Wat het publiek ook is maakt helemaal niets uit. De goochel stelt een magische show op met verschillende trucjes waardoor het publiek totaal in verwarring wordt gebracht en op het verkeerde spoor wordt gezet.

Het is een hilarische en bijzondere voorstelling die de goochelaar in Tubbergen opvoert voor je gasten. Als jij het leuk vindt om je gasten een geweldige voorstelling te geven, een voorstelling waar magie centraal staat maak dan gebruik van een professionele entertainer.

Boek een Goochelaar op jouw event in Tubbergen!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Tubbergen

Info en boekingen