Goochelaar in Twenterand boeken? Huur Top goochelaar Alex

Goochelaar in Twenterand boeken? Huur Top goochelaar Alex

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Twenterand.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Twenterand inhuren? Boek Alex Buijk

Ben je gek op magie en kan je niet stoppen met kijken naar magische goocheltrucs? Lijkt het je nu geweldig om een feest te vieren en deze grote passie voor magie te laten terugkomen? Het is niet nodig dat je zelf op het podium gaat staan om al je gasten te vermaken. Ook hoef je niet alle goocheltrucjes van beroemde goochelaars uit je hoofd te leren. Maar door ervoor te kiezen om een goochelaar in Twenterand in te huren voor je feest betover je al je gasten. Misschien heb je het nog nooit eerder gezien en ben je zelfs verbaasd dat het mogelijk is om een professionele goochelaar in te schakelen. Maar een goochelaar is niet alleen leuk voor jonge kinderen, het is leuk voor iedereen. Een goochelaar gebruikt verschillende magische trucjes en verast het hele publiek met al deze magie en illusie.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Twenterand boeken? Huur Top goochelaar Alex

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Twenterand?

Als je een feest viert wil je het naar je zin hebben. Je wilt met een ontspannen en tevreden gevoel rondlopen omdat je weet dat alles op rolletjes loopt. Al je gasten evenveel aandacht geven is lastig. Vooral als er veel gasten op je feest zijn. Je kan niet iedereen evenveel aandacht geven. Daarom is het nodig dat je erbij stil staat hoe je het jezelf zo makkelijk mogelijk maakt. Door een goochelaar in Twenterand in te schakelen maak je het jezelf makkelijk en breng je de grote passie voor magie weer terug naar je feest. Betover al je gasten en laat je gasten zien waarom je een grote fan bent van magie. Waarom je niet kan stoppen om hiernaar te kijken. Laat je gasten dit ook ervaren en geniet samen van een unieke een speciale voorstelling.

Goochelaar in Twenterand boeken? Huur Top goochelaar Alex

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Veel mensen begrijpen het misschien niet als ze het niet zelf hebben meegemaakt. Hoe kan je iemands uitleggen dat je onwijs geniet van een goochelshow? Dit kan je niet uitleggen, dat moet je laten zien. Zorg ervoor dat je een unieke beleving is voor al je gasten huur een professionele goochelaar in Twenterand. Dit zal er voor zorgen dat je gasten deze passie ook voelen en ervaren. Na deze avond begrijpen je gasten waarom je een groot fan bent van goochelshows. Want ze zijn immers geweldig intrigerend om naar te kijken. De goochelaar zal verschillende dagelijkse voorwerpen gebruiken om hier trucjes mee uit te voeren. Een van de bekendste trucjes is natuurlijk de eeuwenoude verdwijntruc. Maar dat is natuurlijk niet alles. De trucen doos zit vol met kleine en onverwachte verassingen. Magische gebeurtenissen die je publiek totaal verbazen. Als je gasten zullen geboeid blijven kijken naar de hele voorstelling.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Twenterand boeken? Huur Top goochelaar Alex

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Doe het eens anders

Spring er eens lekker uit en doe het anders dan al je vrienden en familie. Als je echt wilt opvallen zal je het anders moeten doen. Omdat je al een grote fan bent van magie is het dan ook een geweldige manier om van je feestavond een speciale avond te maken. Als je het belangrijk vindt om iedereen een goede avond te bezorgen dan weet je dat het belangrijk is om een leuk programma samen te stellen. Een programma waar iedereen van geniet. Door een leuke goochelshow te organiseren vermaak je iedereen van je gastenlijst.

Een avond om nooit te vergeten

Hierdoor is het een avond om nooit te vergeten en een avond waar je nog lang over napraat. Je vrienden zullen er nog vaak over praten en je voelt je trots dat jij verantwoordelijk was voor dit geweldige feest. Het maakt niet uit wat de reden van je feest is. De goochelaar in x kan voor verschillende gelegenheden een ander programma samenstellen. Als je het fijn vindt om zelf ook mee te denken over het programma is dit natuurlijk ook mogelijk.

         

De goochelaar betoverd al je gasten en zorgt ervoor dat iedereen een leuke avond heeft. Durf jij het aan?

Wacht dan niet langer maar neem dan vandaag nog contact met me op. Heb je nog vragen of wil je erachter komen wat ik voor je kan betekenen? Stuur me dan een bericht en ik beantwoord al je vragen.

Boek een Goochelaar op jouw event in Twenterand!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Twenterand

Info en boekingen