Goochelaar in Veendam inhuren? Boek Illusionist Alex Buijk.

Goochelaar in Veendam inhuren? Boek Illusionist Alex Buijk.

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Veendam.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Veendam, durf te kiezen voor iets anders en ga voor goochelen

Durf te kiezen voor iets anders en ga voor goochelen als act op feestje of evenement.
De combinatie illusies, entertainen, behendigheid en snelheid maken de goochelaar tot wie hij is. De sterkte en kracht zit hem in de manier hoe je je publiek benaderd. En oefenen, veel oefenen en veel geduld en altijd maar bijleren helpt ook om een wervende show neer te zetten.

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Alex en ik ben een reeds vele jaren goochelaar, illusionist, entertainer en mentalist. Ik neem jullie mee op avontuur naar de magische wereld van de goochelkunst en optische trucjes . Ik toon jullie onverklaarbare dingen jullie nog niet hebben gezien en die je nieuwsgierig maken naar meer. Verbazing, spanning, entertainment en communicatie is mijn doel die ik jullie wens te bezorgen met mijn spectaculaire trucs. Kortom de ideale act voor jouw feestje en mee met de hype van dit

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Veendam inhuren? Boek Illusionist Alex Buijk.

Waarom integreert goochelen iedereen?

Een mens is van nature nieuwsgierig en houdt het meeste van dingen die hij zelf niet kan. Mensen vinden het spannend om dingen te zien die ze niet kennen en wensen de trucs te zien om echt te zien ze wel lukken. Ze weten nochtans dat de goochelkunst vooral bestaat door creatie van optische illusies en afleiding. Iedere goochelaar is ook anders en bezit andere vaardigheden
Zoals ieder zanger anders zingt heeft iedere goochelaar een eigen stijl en zijn manier om zijn trucs te presenteren of the showen. Gelukkig maar, het zou anders erg zijn moest iedereen hetzelfde zijn. Mensen houden van variatie en vergelijken graag. Daarom is goochelen zo belangrijk op dit moment.

Goochelaar in Veendam inhuren? Boek Illusionist Alex Buijk.

Alex is de goochelaar die je wenst voor je evenement of feest

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen met mijn goochelacts?

Goochelen op jouw beursstand
Op een beurs lok je extra volk met een goochelaar aan je zijde.
Ik spreek mensen aan en onmiddellijk zijn al mee in het verhaal dat ik voor jou maak met de trucjes die ik aan de potentiële klanten toon terwijl ik ze meelok in jouw stand.
Met een paar trucjes zorg ik dat mensen geïnteresseerd zijn in jouw product en jouw beursstand. Succes en naambekendheid verzekerd met mij aan je zijde op jouw beursstand.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Veendam inhuren? Boek Illusionist Alex Buijk.

Workshop goochelen

Goochelen is ook – creatief zijn en daarom workshop goochelen om verschillende vaardigheden te testen en na te gaan wie sterk is in wat.
Er zitten veel meer vaardigheden in deze kunst dan je denken. Deze workshop geeft interactie, veel communicatie, creativiteit en behendigheid prijs als belangrijkste vaardigheden bij het goochelen en wordt vaak als teambuilding geboekt.
Zo leer je je collega’s op een totaal andere manier kennen. Het stimuleert lichaam en geest en mentale kracht die nodig zijn bij het goochelen.
Deze workshop is niet alleen voor bedrijven weggelegd.
Zowel jong en oud zijn kandidaat om de trucjes achter de trucjes te leren ontdekken. Iedereen wil mee in de geheime wereld van goochelen om het te leren en te weten waar je allemaal rekening mee moet houden als goochelaar.
De ontelbare vaardigheden worden aangeleerd. De kracht om de goocheltruc tot een goed einde te brengen ligt helemaal in jouw mentale kracht.

Wil je meer weten over goochelen en de workshop? Neem een kijkje op mijn site. Voor verdere vragen verwijs ik je graag door naar de chat waar je vraag zo snel mogelijk wordt behandeld en verwerkt.

Goochelaar op bruiloft
Ideaal om de mensen bezig te houden terwijl jullie in alle rust huwelijksfoto’s nemen of even bijkomen van deze vermoeiende en eindeloze dag. Zo vervelen de gasten zich niet en hebben jullie een moment van rust en even te kunnen ademen.
Meer weten over goochelen op feestjes zowel zakelijk als particulier, check even naar vele acts die ik aanbied op mijn website. Tevens kan je daar de klantenbeoordelingen lezen en de scores bekijken.


Wil je gewoon een show en een Goochelaar Veendam boeken?

Bij mij ben je aan het juiste adres .
Zoek je goochelaar Veendam en ik ben bereid om een wervelende show met professionele trucs te brengen voor het door jou gekozen publiek.

Boek een Goochelaar op jouw event in Veendam!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Groningen dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Veendam

Info en boekingen