Goochelaar in Vlieland boeken? Huur TOPPER Alex Buijk

Goochelaar in Vlieland boeken? Huur TOPPER Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Vlieland.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Vlieland inhuren? Boek Alex Buijk

De magie van een van mij goochelshow hoef je niet te missen als je op een eiland zoals Vlieland woont. Hier ben ik, Alex Buijk ook gewoon beschikbaar voor een show vol entertainment. A

Doordat ik al jarenlang ervaring heb ik het vaak een vaak gevraagde gast ben op evenementen, bedrijfsuitjes en bruiloften ben ik gespecialiseerd in het entertainen van mensen op mijn eigen magische manier. Ik ben immers pas tevreden als jij dat ook bent en datzelfde geldt voor alle gasten die aanwezig zijn.Goochelaars op onze noordelijke eilanden boven ons kikkerlandje is een zeldzaam vertoning en daarom wil ik graag als goochelaar in Vlieland daar een eind aan maken om mijn goocheltrucs voor jong en oud op te voeren. Mijn specialisatie ligt bij volwassen, maar kinderen kan ik als grote kindervriend zeker niet weigeren en voer ik met net zoveel plezier op.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Vlieland boeken? Huur TOPPER Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Vlieland?

Buiten dat ik uitstekende show opvoer door heel Nederland heen, geef ik ook workshops.

In deze workshops laat ik iedereen de fijne kneepjes van het vak zien en leer ik je hoe een aantal trucs in elkaar zitten. Hierdoor kan je thuis je eigen vrienden en familie ook even versteld laten staan. Buiten dat elke gast een leuke goodybag ontvangt is er ook de mogelijkheid om een bedrag van 100 euro te winnen. Tijdens deze workshop zal ik je goed bijstaan en begeleid in je in het presenteren van een goocheltruc. Aan het einde van de workshop zal iedereen voor elkaar de goocheltruc opvoeren die hij die dag heeft geleerd, een ideale middag of avond vol vermaak voor zowel jong als oud.

Helaas zijn veel van onze oudere vrienden en familieleden relatief onbekend in de magische wereld. Hierdoor presenteer ik mijzelf graag op een verjaardag van je ouders of grootouders. Magie is immers voor iedereen vanaf elke leeftijd. Een 50 jarige jubileum van je grootouders trouwdag of is je vader, moeder, oma of opa misschien net 75 geworden? Dan is een van mijn magische optredens een garantie voor vermaak. Ook voor evenementen kan ik mijn optreden gebruiken om een groot publiek te trekken om de aandacht tot uw product of presentatie te brengen.

Goochelaar in Vlieland boeken? Huur TOPPER Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Vanwege mijn naamsbekendheid bij onder andere een aantal grote bedrijven zoals de Nederlandse bank ABN wordt ik veelvuldig gevraagd om een optreden te geven tijdens een bedrijfsuitje, een diner of als teambuildingsdag. Zeg nou zelf, wat versterkt de collegiale bang nou beter dan een discussie hoe hij een goocheltruc nou precies te werk gaat. Doordat ik meer dan 120 show per jaar door heel Nederland opvoer en al 10 jaar in het vak zit sta ik goed in het boekje van mijn klanten. Mijn klanten bestand is daarom al aardig gegroeid over de jaren heen en merk ik dat ik groei in mijn prestaties. Doordat klanten regelmatig een nieuwe boeking bij mij doen weet ik dat ik goed werk heb geleverd en ga daarom op dezelfde voet verder en probeer natuurlijk elke show weer te overtreffen. Hierdoor hou ik niet alleen mijzelf scherp maar ontwikkel zo mijn show als goochelaar, illusionist en top entertainer.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Vlieland boeken? Huur TOPPER Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Voor mij als goochelaar in Vlieland is geen publiek te klein of te groot. Ik ben gewend om voor een groot publiek te staan en dat levert altijd goede recensies. Echter kan ik begrijpen dat het natuurlijk ook erg leuk is om een goochelshow en de magie van de goocheltrucs te ervaren in een klein gezelschap. Zo zit je er met je neus bovenop en voel je meer interactie met de entertainer en is er meer ruimte voor vragen of is het mogelijk om een aantal trucs extra aan het licht te brengen. Doordat mensen een aantal voorkeuren kunnen hebben als het gaat om een bepaald aantal goocheltrucs, kan dit ook van te voren met mij besproken worden. Je kan makkelijk contact met mij opnemen om zo je specifieke wensen aan te geven. Het is ook mogelijk om mijn optreden in het Engels op te voeren om zo je buitenlandse gasten of collega ook van de nodige entertainment te verzorgen bij hun bezoek aan Nederland. Ze zullen zich snel op hun gemak voelen doordat ik vloeiend de Engelse taal beheerst en het daardoor net lijk als ze thuis zijn of een internationale show bezoeken. Denk dus aan Alex Buijk indien je een goochelaar in Vlieland zoekt

Boek een Goochelaar op jouw event in Vlieland!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Friesland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Vlieland

Info en boekingen