Goochelaar in Westerwolde huren? Boek Top goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Westerwolde huren? Boek Top goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Westerwolde.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Westerwolde inhuren? Boek Alex Buijk

Hoog niveau en top kwaliteit goochelen. Gasten vermaken zich altijd prima en hebben de avond van hun leven. Goochelaar Westerwolde zal altijd zorgen voor een steeds weer vernieuwende act naar de laatste trends. Absoluut geen doorsnee optreden maar avondvullend en onderhoudend. Genieten van een avond vol met spannende goocheltrucs. Goochelaar Westerwolde zit snel vol, dus boek tijdig een fantastische avond. Elke gelegenheid is geschikt, om door een goochelaar je gasten te vermaken. Bruiloft, personeelsfeest of familieavonden worden nooit meer vergeten.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Westerwolde huren? Boek Top goochelaar Alex Buijk

De illusionist die je nooit meer vergeet

Een spannende avond waarbij de goochelaar van tafel naar tafel gaat. Bij elke tafel laat hij zijn vingervlugheid zien. Gasten vallen van de ene verbazing in de andere. Humor staat voorop en geeft de acts nét even dat sprankelende optreden. Er zal veel gelachen worden en het bezoek vindt alles fantastisch.
De tafelgoochelaar bevindt zich voortdurend tussen de gasten en laat zijn fabelachtige goocheltrucs steeds weer zien. Trucs met kaarten, muntjes en ringen zijn altijd weer fascinerend om naar te kijken, het is onbegrijpelijk en mysterieus.

Vingervlugheid
Goochelaar Westerwolde staat bekend om zijn vingervlugheid. Altijd weer vermakelijk wanneer iemand iets mist. Ring, armband of horloge worden altijd weer teruggevonden op een plek die je niet had verwacht. Applaus en oh’s en ah’s zullen telkens weer door de ruimte te horen zijn. De combinatie mindreading, zakkenrollerij en goocheltrucs zal de sfeer altijd op gang brengen op bedrijfsfeest of netwerkborrel. De tafelgoochelaar is echter ook geschikt om rond te laten lopen tijdens een sjiek diner in een restaurant. Magische en smaakvolle acts geven de gast een prettig gevoel. Deze goochelaar zorgt er voor dat jong en oud een geweldige avond heeft. Je kunt deze goochelaar op simpele wijze online boeken. Reageer op tijd want de agenda zit snel vol.

Goochelaar in Westerwolde huren? Boek Top goochelaar Alex Buijk

De beursgoochelaar

Sinds kort doet goochelaar Westerwolde niet alleen bruiloften en partijen, maar is hij ook regelmatig op beurzen te vinden. Beursgangers kunnen genieten van zijn magic en worden tegelijkertijd geconfronteerd met de beursstand waar de goochelaar op dat moment voor werkt. Wil je dat veel mensen jou beursstand bezoeken. Boek dan de beursgoochelaar en ontdek dat er veel meer aandacht zal zijn voor jou producten of diensten. Voorbijgangers blijven tijdens de goochelact staan en kunnen op deze manier sneller worden geconfronteerd met je beursstand en hun medewerkers. Deze goochelaar heeft zich verdiept in jou product en weet op een handige manier de mensen te lokken. Door het tonen van bijzondere acts zullen bezoekers sneller blijven staan. Hierdoor krijg je gegarandeerd meer potentiële klanten aan je stand. Werknemers kunnen zich volledig focussen op het gesprek met de klant.

Win, win situatie
Staat de beursganger eenmaal in jou beursstand dan speelt de standhouder hier gemakkelijk op in door zijn diensten/producten aan te prijzen. Dit alles gaat op een zeer ludieke manier. Er wordt niemand gedwongen om jou beursstand te bezoeken, maar de verleiding wordt door het werk van de goochelacts veel groter.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Westerwolde huren? Boek Top goochelaar Alex Buijk

Show vol met goocheltrucs

De goochelaar is van alle markten thuis en geeft ook professionele goochelshows. Een avondvullend programma wat voor zowel kinderen als volwassenen kan worden meegemaakt. De illusionist zal nadat er een show is geboekt, zich eerst gaan verdiepen in zijn publiek. Een show voor kinderen is wat anders dan een personeelsfeest entertainen. Het televisie programma Mindf*ck heeft er zeker toe bijgedragen dat goochelshows weer helemaal hot en van deze tijd zijn.

Workshop goochelen

Vind je goochelen spannend en interessant? Misschien is een workshop goochelen een optie. Een avond vol plezier en lachen! Heel erg vermakelijk om een personeels- of bedrijfsavond op deze manier op te leuken. Je leert elkaar op een geheel andere wijze kennen. De goochelaar zal eerst een aantal mooie acts tonen waarna hij de groep mensen in verschillende kleine groepjes verdeeld. Aan elke groep zal een andere truc worden geleerd die een poosje geoefend moet worden, zonder dat de andere groepen dit kunnen zien. Aan het einde van de rit zal elke groep zijn aangeleerde truc laten zien. Hilarisch en tegelijkertijd komische momenten. Het is verbazingwekkend wat je als leek allemaal in korte tijd kunt aanleren. Ook geweldig om het aan je collega’s te tonen. Het schept zeker een onderlinge band en er zal nog lang over nagepraat worden.

Boek een Goochelaar op jouw event in Westerwolde!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Groningen dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Westerwolde

Info en boekingen