Goochelaar in Weststellingwerf inhuren? Boek TOPPER Alex Buijk

Goochelaar in Weststellingwerf inhuren? Boek TOPPER Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Weststellingwerf.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Weststellingwerf inhuren?

Wat voor entertainment zet jij in?

Er zijn een aantal soorten entertainment die je wilt toevoegen aan je feest. Deze drie soorten entertainment zijn te gebruiken voor elk feest. Het is belangrijk dat je erbij stil staat dat er een hele grote groep gasten komt op je feest. Als je gastenlijst heel erg groot is en de groep heel erg verschilt van leeftijd, interesses en levensfases denk er dan goed over na wat je met je gasten gaat doen. Je wilt natuurlijk dat iedereen zich optimaal vermaakt en een leuke avond heeft. Om daarvoor te zorgen zal je er goed bij stilstaan wat je gasten leuk vinden om te doen. Een feest wordt pas leuk als er een goede sfeer op gang komt. Dit gebeurt natuurlijk niet zomaar daarvoor moeten mensen zich een beetje op hun gemak voelen en ontspannen zijn. Dit is dan ook je grootste taak als gastheer of gastvrouw. Jij zorgt ervoor dat je gasten zich ontspannen voelen omdat hierdoor een geweldige sfeer ontstaat. Een sfeer waarin mensen zich goed vermaken ook wat durven te vertellen te over zichzelf.

Als er een goede sfeer ontstaat komt het feest pas echt op gang.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Weststellingwerf inhuren? Boek TOPPER Alex Buijk

Vermaak je gasten

Misschien weet je niet zo goed hoe je daarvoor kan zorgen zonder veel tijd te besteden aan al je gasten. Je kan namelijk niet met iedereen even bij praten, dat is veel werk en daar gaat veel energie en tijd in zitten. Tijdens je eigen feest heb je gewoon niet zoveel tijd om met iedereen bij te praten. Door een aantal soorten entertainment in te zetten weet je in ieder geval zeker dat al je gasten zich vermaken. Het maakt dan niet uit hoe oud ze zijn of wat hun interesses zijn. Deze activiteiten verbinden mensen met elkaar omdat iedereen het leuk vindt om een aantal activiteiten te doen.

Goochelaar in Weststellingwerf inhuren? Boek TOPPER Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

De goochelaar in Weststellingwerf zorgt voor een geweldige magische sfeer op het podium.

De goochelaar in Weststellingwerf zorgt voor een voorstelling waar je gasten echt van smullen. En waardoor ze niet meer kunnen stoppen met kijken. De voorstelling is zo betoverend en bijzonder en je gasten vinden het helemaal geweldig.

Maak gebruik van een disco of zorg voor een kinderdisco. Je kan er ook voor kiezen om je gasten uit te dagen met een stoelendans of een ander spel met muziek zoals een muziekquiz. Met deze quiz daag je de gasten uit om het juiste nummer en de juiste zanger te raden binnen in een bepaalde tijd.

Met muziek kan je veel doen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, als je muziek inzet verbind je mensen met elkaar. Hierdoor ontstaat er een geweldige sfeer. Zorg voor een ontspannen en huiselijke sfeer, een sfeer waarin iedereen gelijk is en er bij hoort. Door een aantal activiteiten in te zetten zorg je ervoor dat het feest echt op gang komt.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Weststellingwerf inhuren? Boek TOPPER Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Tijdens deze avond hoef je niet alles alleen te doen. Daarom is het fijn dat je erover nadenkt hoe groot je gastenlijst is en wat je met je gasten gaat doen tijdens deze avond. Als je hierbij stilstaat door een aantal simpele activiteiten te organiseren die je inzet dan wordt het allemaal een stuk makkelijker voor jezelf.

Door gebruik te maken van een spelletjes avond weet je zeker dat je gasten met elkaar de competitie aangaan en ontstaat er een gezellige sfeer. Door een goochelaar in Weststellingwerf in te schakelen weet je zeker dat er aan het geweldige voorstellingen op het podium wordt uitgevoerd. Een voorstelling die heel bijzonder is en waar je gasten met veel plezier naar kijken. Een geweldige voorstelling brengt de sfeer pas echt op gang, muziek en spelletjes zijn daarnaast ook geweldige middelen om met elkaar in gesprek te raken. Door muziek gaan je gasten dansen of juist heel enthousiast meedoen met een spel waarvoor je muziek gebruikt. Door deze drie verschillende soorten entertainment maak je van je feest echt iets speciaals.

Boek een Goochelaar op jouw event in Weststellingwerf!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Friesland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Weststellingwerf

Info en boekingen