Goochelaar in Zeewolde boeken? Huur illusionist Alex Buijk

Goochelaar in Zeewolde boeken? Huur illusionist Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Zeewolde.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Zeewolde inhuren? Boek Alex Buijk

Ben jij bezig met de organisatie van een feestje in Zeewolde en omgeving? Feestjes organiseren is altijd leuk, maar soms heb je het gevoel dat je iets mist. Wellicht dat ik jouw feestje leuker kan maken. Ik ben een goochelaar in Zeewolde en omgeving en ik heb al heel veel feestjes specialer gemaakt met mijn magische trucs. Ik kan jouw feestje vast en zeker ook compleet maken.


Waar kan je mij voor inhuren?

Ik ben dus een goochelaar in Zeewolde en omgeving. Meestal treed ik op voor volwassen personen. Bij feestjes voor volwassenen kan je bijvoorbeeld denken aan bruiloften, vrijgezellenfeesten of verjaardagen. Maar als jij een leuk kinderfeestje aan het organiseren bent, kan je mij uiteraard ook inhuren. Voor elk soort feestje kan je mij dus inhuren.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Zeewolde boeken? Huur illusionist Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Zeewolde?

Goochelaar op het podium en in de zaal

De meeste goochelaars doen hun acts op het podium. Dit heeft twee redenen: alle gasten kunnen de acts dan goed zien en het is een veilige afstand. Ik doe dit uiteraard ook, maar ik vind het geweldig om trucs dichtbij het publiek te doen. Daarom vraag ik, voor mijn acts op het podium, regelmatig assistentie aan een van de gasten. Daarnaast loop ik ook het publiek in. Ik ga echt tussen de gasten doorlopen en terwijl ik loop, doe ik enkele trucs. Maar dat is niet het enige, ik stop namelijk ook regelmatig bij een tafeltje om daar een truc te doen. Dit is dus echt vlakbij de gasten. Soms vraag ik assistentie en soms ook niet. De meeste gasten vinden dit erg leuk, want zo kunnen zij mijn trucs van zeer dichtbij bekijken. De meeste gasten hopen dan natuurlijk te ontdekken hoe mijn trucs werken. Maar ik ben een professional, dus ik zorg er voor dat dat niet lukt.

Goochelaar in Zeewolde boeken? Huur illusionist Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Mensen leren elkaar kennen door mijn trucs

Mijn trucs zijn niet alleen spannend en leuk om naar te kijken, maar ze brengen mensen ook dichter bij elkaar. Mensen die elkaar niet kennen, leren elkaar kennen door mijn trucs. De verklaring hiervoor is erg simpel. Mensen zijn nieuwsgierig van aard. Zij willen weten hoe mijn trucs werken. In eerste instantie gaan zij over mijn trucs praten met bekenden. Zij bedenken wat er voor mogelijkheden zijn. Vaak schuiven steeds meer mensen bij deze gesprekken aan. Ook onbekenden mengen zich in zo'n gesprek. Mensen die elkaar dus niet kenden, gaan het gesprek aan met elkaar over mijn trucs en leren elkaar op die manier door mijn acts kennen. Ik vind dit altijd erg bijzonder om te zien en te horen. Vaak komen zij met hele creatieve punten. Ze brengen mij soms zelfs op ideeën. 

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Zeewolde boeken? Huur illusionist Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Spreker of energizer nodig?

Ben jij een zakelijke bijeenkomst of een zakelijk feest aan het organiseren? Ook dan kan je mij inhuren. Als jij bijvoorbeeld voor jouw lezing of workshop een energizer of spreker nodig hebt, dan is dat mogelijk. Maar als jij bijvoorbeeld een kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst aan het organiseren bent, kan ik jou ook helpen. Er is heel veel mogelijk. Dus als jij een workshop, een zakelijk overleg of een zakelijk feest aan het organiseren bent en je kunt wat extra's gebruiken? Neem dan contact met mij op. 


Maatwerk of een standaard show

Als jij mij in wilt huren, is het verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met mij. Ik zal jou zo snel mogelijk laten weten of ik op de dag en tijd van jouw feest beschikbaar ben. Als dit zo is, zal ik samen met jou mijn show afstemmen. Je kunt kiezen voor een van mijn standaard shows, maar maatwerk is zeker ook een optie. Er is heel veel mogelijk. Geef dus zeker jouw wensen aan mij door, ik zal daar zo veel mogelijk rekening mee houden.


De dag van het feest of de zakelijke bijeenkomst

Op de feestelijke dag moet alles natuurlijk helemaal goed gaan. Ik zorg daarom dat ik, al enige tijd voordat het feest begint, aanwezig ben op de locatie. Ik vind het prettig als ik de locatie (zaal) even kan bekijken, zodat ik niet voor onverwachte verrassingen kom te staan. Als er nog belangrijke dingen zijn die ik moet weten, kunnen wij dat ook nog even met elkaar bespreken. Als er nog kleine wijzigingen aangebracht moeten worden in het programma, dan is dat ook mogelijk. Als alles duidelijk is voor ons allebei, zal ik mezelf achter de schermen gaan voorbereiden op de show. Vanaf de eerste seconde dat ik de zaal betreed, zal ik jouw gasten verwonderen met mijn acts. Ik zorg er voor dat het een onvergetelijke show wordt. 

Boek een Goochelaar op jouw event in Zeewolde!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Flevoland dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Zeewolde

Info en boekingen