Goochelaar in Zwolle huren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Zwolle huren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Zwolle.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

INFO EN BOEKINGEN

Goochelaar Zwolle inhuren? Boek Alex Buijk

Mijn naam is Alex Buijk en ik ben een topentertainer als het gaat om de magie van een goochelaar in Zwolle en daar buiten. Je kan mij goed gebruiken met bv. een invulling tijdens een animatieprogramma in de vakanties voor het jonge publiek. Dit kan zowel fijn zijn voor de ouders die een vrije middag hieraan overhouden en je kinderen worden op en top vermaakt met de wereld van magie. Voor de toeristen die ons land bezoeken, maar ook België. Kun je mij als invulling gebruiken tijdens het dag of avondprogramma om zo even wat gezellige afwisseling te hebben na het bezoeken van alle bezienswaardigheden wat Nederland te bieden heeft.

Alex kwam als verassing op de receptie van onze bruiloft. En dat kunnen wij echt iedereen aanbevelen! Wat een ontzettend leuke en enthousiaste man. Hij betrekt iedereen bij zijn trucs en mengt zich als gast leuk tussen de mensen.

Gert-Jan en Joline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex heeft onze groep op ludieke wijze vermaakt tijdens het eten met zijn interactieve trucs. We zagen de verwondering op de gezichten verschijnen bij zijn trucs. We hebben veel positieve reacties ontvangen en ik kan Alex van harte aanbevelen als 'act' bij een grote groep.

Ben wekker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alex, je show/optreden is bij iedereen heel erg goed ontvangen.
iedereen was enthousiast, enkele reacties: Gaaf, je staat er boven op en nog weet je niet hoe hij het doet. Superleuk en ook hoe hij je betrekt bij de act. ik kan spreken van een geslaagde avond.

Ronald Havermans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goochelaar in Zwolle huren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Zwolle?

Doordat ik al een decennia in het vak zit en mijn hobby als beroep mag uitvoeren heb ik ondertussen een groot klantenbestand mogen opbouwen met tevreden klanten. Ik streed naar 100 procent klanttevredenheid, wat ik elke keer bereik als ik een optreden in mijn volle agenda mag afvinken. Jong, oud, man of vrouw, ik ben de ultieme entertainer op jouw feest en partij of zelfs event. Ik geef ook workshops voor de mensen die nog wat verder willen gaan als het gaat om goochelen. Tijdens de workshop krijgt iedereen een leuke goodybag, maar je leert ook hoe het goochelen in elkaar zit door een truc zelf te kunnen ontleden en zo zelf stap voor stap kan uitvoeren. Hierdoor kan je aan het einde van de workshop zelf je familie of vrienden voor de gek houden met je zelf geleerde goocheltruc. Deze workshops leid ik zelf waardoor je voorzien bent van professionele begeleiding. Je kan er tevens voor kiezen om mij nog een kleine show te laten geven als inleiding en om iedereen in de stemming te krijgen.
Goochelaar in Zwolle huren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Als goochelaar in Zwolle doe ik ook aan logo onthullingen voor (nieuwe) bedrijven of organisaties.

Het wordt werkelijk een spetterende onthulling door middel va snel branden papier en vuurwerk. Een onthulling om niet snel te vergeten! Buiten onthullingen doe ik ook aan reclame maken voor jou producten op bv. een beurs of event. Hierdoor trek ik al het publiek in de zaal naar jouw stand toe door middel van een aantal klassieke goocheltrucs waar jouw product centraal in zal staan. Hierdoor krijgt je product enorm veel aandacht van alle potentiële kanten, maar zal jouw stand ook een ware trekpleister zijn. Onder mijn goocheltrucs vallen enkele klassieke trucs die je vast ook als kind nog herkent van televisie of een feestje of misschien wel uit een boek uit je kindertijd. Objecten laten zweven, de bekende kaarttrucjes waar de kaarten om je oren vliegen, maar ook wat een simpel papiertje een bankbiljet maken. Al deze geweldige trucs breng ik naar jouw feest of partij als je voor mij kiest als goochelaar in Zwolle. Een garantie voor succes heb je met mij, Alex Buijk. De professional als het gaat om magie die die toe kan passen als elk soort persoon voor de beste en mooiste interactie. Deze mensenkennis is voorgekomen uit jarenlange ervaring als goochelaar en illusionist. Ik onderscheid mij daarom ook van amateurs en semi-profs door de klant en het publiek op de eerste plek te zetten. Hun mening is voor mij het belangrijkste. Dit is ook te zien om mijn website onder recensies waar mijn optredens gemiddeld een 9,5 krijgen.

Weet jij al wat voor show je wilt boeken voor jouw event?

logo onthullen van jullie bedrijf, vuurwerk spektakel

Tafelgoochelaar

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

Goochelaar in Zwolle huren? Boek TOP goochelaar Alex Buijk

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Of het nou een jubileum, verjaardag of een gezellig casual feestje is, ik kan die dag perfect ombouwen in een magische herinnering voor later. Door middel van een kennismakingsgesprek kunnen wij goed je wensen en voorkeuren bespreken zodat je alles van te voren weet hoe ik te werk gaat en zo weet ik ook als er ergens op gelet moet worden door mijzelf. Voor meer info kan je mij altijd bellen of mailen via de contactgegevens op mijn website. Ik sta je graag te woord en indien je het prettig vindt regelen we gelijk een fijn kennismakingsgesprek.

         

Tevens ben ik ook beschikbaar als Engelstalige goochelaar, voor je buitenlandse collega’s of gasten bij bv. een bedrijfsfeestje. Hierdoor hoeft niemand zich buitengesloten te voelen indien die de Nederlandse taal niet spreekt. Ik beheerde de Engelse taal erg goed en kan dit prima toepassen in mijn show zodat iedereen op de voet kan volgen waar de magie begint en eindigt.

Boek een Goochelaar op jouw event in Zwolle!

Heb je vragen over mijn act als tafelgoochelaar, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of wil je direct boeken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken!

Alex Buijk Create Your Own Magic

Ik treed op als goochelaar / illusionist in Overijssel dus ook in:

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie? neem dan via de onderstaande knoppen contact met mij op.

Liever bellen? Dat mag en kan natuurlijk ook

0614668351


Graag tot ziens in Zwolle

Info en boekingen