Video Aspect Ratio: 4:1

Goochelshow kinderen

De coolste goochelshow voor stoere kinderen

Bekijk de hele video

Goochelaar kinderfeestje

Tijdens een kinderfeestje zal ik alle kids verbazen met hele gave goocheltrucs. Eerst gaan we kijken wat een goochelaar op zijn hoofd moet hebben en daarna met welke goochelstok er het beste gegoocheld kan worden. Als verrassing komt ook mijn aapje Chico langs om de jarige te feliciteren met zijn of haar verjaardag. Ook kan ik aan het einde van de show nog een goocheltruc uitleggen zodat de kinderen thuis nog eens kunnen laten zien hoe leuk het kinderfeestje was. De jarige zal in ieder geval een overgetelijke dag hebben gehad en zal met veel plezier terug denken aan de goochelaar die op zijn of haar kinderfeestje kwam goochelen. Zoek je juist een grote goochelshow in plaats van een goochelaar op een kinderfeestje kijkdan eens naar Chico's Tovershow (goochelaar voor kinderen). Zijn de kinderen al wat ouder bekijk dan eens de de super gave show It's a Mystery of kies voor de 
Cool Factor (een coole goochelshow voor kinderen)

De kinderen waren vol lof en ikzelf was echt verschoten dat ze zo geboeid konden luisteren. Dieje van ons doet nog altijd het trucje met het elastiekje. Ook het aapje vonden ze allemaal keileuk. Bedankt om tibo zijn zevende verjaardag onvergetelijk te maken.

Pascale, Wim en Tibo⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Matthias en zijn klasgenoten hebben erg genoten van de goochelshow op zijn verjaardagsfeestje Ook de workshop was een groot succes. De kinderen zijn fier hun trukjes overal aan het tonen – goochelaars in spe !

Jurga en Rudy  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hey Alex,

De kinderen hebben echt genoten en vonden het super om zelf ook mee te goochelen. Hanne heeft een mega leuk verjaardagsfeestje gehad! Bedankt en groetjes van ons allemaal!


An en Kristof ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Top show voor kinderen

Goochelaar kinderfeestje?

Zoek je een goochelaar maar geen kindergoochelaar?

De tofste goochelshow voor jong en oud

Goochelshow

Workshop goochelen leer goochelen van een echte pro

Goochelworkshop

Beurs goochelaar boeken. De leukste goochelaar bij jullie op de beursstand

Beurs goochelaar

tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

Tafelgoochelaar

Goochelaar kinderfeestje