Page content

Goochelaar Aa en Hunze

Goochelaar Aa en Hunze

Zoek jij nog iets leuks dat jou feest er net even wat anders uit laat zien dan alle andere? Dan ben je hier op het juiste adres. Ik kan jou evenement helemaal compleet maken en kan ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke dag voor jou en al je gasten zal worden. Als je verder leest vind je meer informatie.

Ben je op zoek naar een origineel entertainment idee voor op jou feest of event? Als goochelaar ben ik de ideale oplossing. Ik hoor je al denken. Een goochelaar dat is toch voor kinderen? Nee ik geef vooral shows aan volwassen en op vele verschillende soorten feestjes zoals : bruiloften, feesten, partijen, kerstborrels, nieuwjaarsrecepties en bedrijfsfeesten.

Ik zorg ervoor dat al jou gasten het naar hun zin hebben. Ik ga bij alle tafels langs en loop rond om individuele trucs te doen. Ook zijn er algemene shows waarbij ik mijn kunsten in het vak laat zien. Ik ook acts op maat. Waarbij ze jou logo kunnen gebruiken of iets anders kunnen aanpassen op de manier zoals jij het hebben wil. Ook maak ik gebruik van energizers zodat ze jou publiek bijvoorbeeld ook een boodschap kunnen meegeven maar op een leuke en begrijpelijke manier. Zo trek je de aandacht nog net iets meer en zal iedereen goed opletten omdat het zo spannend is. Ik kan hier dus een lezing houden of dat er een andere spreker is. En dan maak ik het extra interessant door er leuke en toepasselijke trucs bij te demonstreren. Hierdoor zal je meer aandacht van je publiek hebben en zullen er dingen blijven hangen.

Zoals je ziet kan ik variƫren in vele verschillende dingen. Ik heb voor al jou gelegenheden wel wat te bieden. Ik ben een professioneel artiest en werk vooral met volwassenen zoals ik al aangegeven had maar kinderfeesten treed ik ook wel eens voor op. Wil jij het feestje van jou kinderen helemaal eruit laten springen en het gespreksonderwerp op school maken. Overigens zullen alle ouders ook verbaasd worden en zal ik jullie allemaal omver blazen!

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Heb jij net een nieuw bedrijf en heb een grootse opening? ik kan het nog spectaculairder maken voor je. Ik heb verscheidene manieren om jou hierbij te helpen. Zo kan ik bijvoorbeeld jou logo op een bijzondere manier openbaren. Dit kunnen we bespreken hoe dit zal gebeuren. Er is een manier die toch wel er uit springt dit is door middel van een vuurwerkbord. Hierop zal flash papier gezet worden (een zeer ontbrandbaar soort papier) en dit zal na een speech of presentatie in de brand gaan en zal je gasten doen verbazen. Er zullen vuurwerkfonteinen gaan branden en het nieuwe logo zal zichtbaar worden. Hierbij zorg ik voor de veiligheid en heb ik alles helemaal veilig opgezet en uitgevoerd voor jou. Niemand zal dit verwachten en het zal iedereen doen verbazen.

Beursgoochelen doe ik ook. Heb jij een standje op een beurs dat eraan komt en wil je veel klanten trekken? Wat hier een goede oplossing voor is is dat je dit in mijn handen geeft. Ik zal met behulp van mijn trucjes klanten lokken en naar jou toe brengen waardoor ze positief ingesteld naar jou toe zullen komen. Dit maakt de kans uiteraard iets groter dat zij gebruik zullen maken van jou diensten of jou producen zullen afnemen. Dit is een origineel concept dat je niet bij iedere goochelaar vinden kan.

Ik zorg er voor dat jij klanten krijgt en jij doet de rest. Ik hoop dat ik iets voor je kan betekenen.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Zoals je hebt gelezen kan je mij voor al je evenementen inhuren. Als je een leuk feestje hebt zal ik mijn trucs daaraan aanpassen. En als je een bedrijfsfeest hebt zal ik weer andere trucs hebben. Ik heb genoeg te bieden. Ik haal altijd alles uit de kast om mijn klanten een onvergetelijke ervaring te geven en geniet altijd weer van de gezichten die er helemaal niets van begrijpen. Ik geef shows voor iedereen van groot tot klein. Je bent nooit te oud voor een goochelaar. Je zal zien dat je gasten ongelofelijk zullen genieten van mijn optredens. Ik amuseer jou gasten een voor een en doe ook algemene acts. Je hoeft mij niet alleen in te huren op grote evenementen maar je kan mij ook op een gezellig avondje met je vrienden of familie huren!

 

         

Ben je enthousiast geworden en wil je mij op jou feest hebben? Neem dan nu contact met mij op.

 

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Aa en Hunze

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Aa en Hunze

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.