Page content

Goochelaar Assen

Goochelaar Assen

Mensen van jong en oud zijn al decennia lang onder de indruk van de magische wereld. Of het nou tovenaars, heksen of fee├źn zijn, we hebben er allemaal wel is over gelezen en waren hier vooral op jonge leeftijd geinterreseerd in. Al dat magie wat deze karakters uit sprookjes en verhalen kon doen liet ons versteld staan.

Dit zijn onder andere redens waarom mensen zich hedendaags nog steeds aangetrokken voelen tot magie. Het heeft ons immers vaak op jonge leeftijd gefascineerd of dat nou door sprookjes kwam of door de een eigen goocheldoos onder de bed. Om nog maar te zwijgen hoe er op jonge leeftijd met bewonderd gestaard werd naar een goochelaar als die kwam optreden op een feestje van een vriendje of vriendinnetje, of bij je zelf thuis natuurlijk.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Tegenwoordig is goochelen nog steeds een hele interessante manier om een feest of evenement in de stemming te brengen. Het is een opkomend effect dat de muziekoptredens langzaam laat verdwijnen of ruimte te maken voor een goochelshow zoals ik, Alex Buijk geef in steden over heel Nederland zoals in het gezellige Assen.

Kies daarom voor iets anders en kies voor mijn mij als goochelaar in Assen voor uw evenement. Ik ben beschikbaar voor zowel feesten en partijen voor jong en oud, maar ik ben ook beschikbaar voor beurzen en evenementen. Tegenwoordig wordt er op een aantal beurzen en evenementen in Nederland, maar ook in het buitenland gebruik gemaakt van een eyecatcher. Zo’n eyecatcher moet het voorkomend publiek interesseren en aantrekken en hoe kan dit nou beter met goochelen. Dankzij mijn goocheltruc zullen uw producten zichzelf verkopen en zal je stand het populairste zijn van de zaal. Magie trekt immers veel kijkers, of het nou een kaarttruc is of een verdwijntruc. Door dit dicht onder de neus van de mensen te doen is het nog verbazingwekkender en blijft het effect nog lang na hangen.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Tevens zullen de bezoekers deze trucs niet snel vergeten en zal er nog lang over nagepraat worden over het feit hoe het nou mogelijk was. Zelfs de ergste sceptici heb ik op mijn show met een mond vol tanden laten staan. Ik streef naar een hoge klanttevredenheid en dit wordt telkens weer volbracht. Doordat ik al jarenlange ervaring heb in het vak is het een professioneel beroep geworden van mij waardoor ik mee mensenkennis hebben mogen uitbreiden om zo moeiteloos voor elk soort publiek te kunnen staan.

Vanwege nationale bekendheid op mijn werkgebied word ik ook regelmatig uitgenodigd bij grote bedrijven om mijn show op te voeren. Als voorbeeld ben ik ook uitgenodigd door het hoofdkantoor van de ABN Amro om mijn goochelkunsten te tonen. Voor de gasten die de Nederlandse taal nog niet volledig beheersen ben ik ook een geschikte kandidaat om hun aandacht bij mijn show te houden. Doordat ik mijn shows ook vloeiend in het Engels kan presenteren is het zo makkelijk om voor grote bedrijven mijn top entertainment te leveren waar ook regelmatig de voertaal Engels is.

         

Dan ben ik de oplossing, wat is nou leuker als bedrijfsuitje dan dat er een goochelshow wordt opgevoerd. Dit is natuurlijk ook mogelijk tijdens een diner. Buiten dat ik voor bedrijven wordt uitgenodigd word ik ook veelvuldig gevraagd voor trouwerijen. De klassieke trouwerij waar klassieke muziek wordt gespeeld als enige vorm van entertainment verdwijnt steeds meer uit onze samenleving. Mensen kiezen liever voor iets speciaals en anders dan anders. Een goochelaar uit Assen is daar een goed voorbeeld van, ik kan zowel op recepties mijn optreden opvoeren of in als dagprogramma gedurende je hele bruiloft.

Goochelen is wereldwijd een bekend fenomeen, er zijn immers ook grote shows te vinden in het magische Las Vegas. In deze shows staat de magie van goocheltrucs centraal en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. In de filmwereld van Hollywood is er ook weer een opmars bezig van magische films, De Now You See Mee filmreeks is inmiddels bezig aan deel 3. Zo zie je dat er overal wel wat van magie terug te zien is en dat wil ik als goochelaar vanuit het hart jullie graag laten zien gedurende mijn optredens. Ik lever daarom ook echte top entertainment en streef ernaar dat iedereen met wijde ogen en een brede lach in de ruimte zit. Als goochelaar uit Assen ben ik een garantie voor succes!

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Assen

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Assen

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.