Page content

Goochelaar Borger-Odoorn

Goochelaar Borger-Odoorn

Een leuk entertainment voor je privéfeest is nog niet zo gemakkelijk te bedenken. Het is te omslachtig óf veel te duur en het meeste entertainment is doelgericht. Toch zijn er optredens die voor elk persoon vermakelijk zijn. Jong en oud kan genieten van de magie van een professioneel goochelaar. Zoekt u dus een aparte avond vol gelach en plezier, dan wil ik als goochelaar vermaak bieden. Entertainment op topniveau. Gasten willen een bijzondere avond. Deze krijgen ze zeer zeker door mij uit te nodigen en mijn goochelkunsten te tonen. Geen saai optreden maar actueel en trendy. Ik tover geen konijnen meer uit hoeden, die tijd hebben we gehad. Alles is gebaseerd op deze moderne tijd en mijn trucs zal ik steeds weer vernieuwen. Dit brengt het optreden op een hoog niveau wat voor iedere gast een verfrissende kijk geeft op goochelentertainment. Mijn avonden zitten snel vol dus boek op tijd uw avondje ontspanning!

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

De tafelgoochelaar

Sinds een aantal jaren heb ik ontdekt dat het rondlopen als goochelaar op een feest veel meer plezier geeft aan de gasten. Bezoekers van bruiloft of personeelsfeest vinden het altijd weer spannend wanneer ik aan hun tafeltje verschijn. Niet opdringerig maar me aanpassend aan de gasten, laat mijn magie zien. Ook humor speelt een grote rol bij de optredens. Kinderen benader ik weer anders dan volwassenen, maar ieder persoon heeft een fijne avond waarin wordt gelachen en men van de ene verbazing in de andere valt. Verdwijntrucs met sieraden en horloges is één van de populaire acts. Wat is er nu leuker dan de armband van tante Annie te vinden in de broekzak van Oom Piet. Hilarische taferelen en onder het genot van een drankje zal de feestfactor alleen maar stijgen.

Vingervlugheid

Verdwijntrucs en vingervlugheid zorgen voor een vermakelijke avond. Personeelsfeesten zijn anders met een goochelaar. Er zal nog lang worden nagepraat over deze avond!

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Maatwerk van de beursgoochelaar

Je zal het misschien zelf niet zo snel bedenken, maar een goochelaar die zijn kunsten op een beurs laat zien heeft heel veel invloed op de beursbezoekers.

Hoe werk ik als beursgoochelaar?

Wanneer de beurs in de ochtend opengaat is het meestal nog erg rustig. Op een niet opdringerige manier, begin ik beursgangers aan te spreken en laat de mensen wat simpele trucs zien. Ze blijven dan veelal staan omdat goochelacts nu eenmaal aantrekkelijk zijn om naar te kijken. De standhouder kan de beursganger dan op rustige wijze zijn diensten en/of producten laten zien. Een goede standhouder zal de aandacht van de beursganger weten vast te houden.

Als goochelaar heb ik mij helemaal ingelezen in het bedrijf, zodat ik mijn grapjes en magie daarop kan toepassen.

Ik heb een complete act die helemaal bij jou bedrijf aansluit. Wanneer er meer mensen op de beurs aanwezig zijn dan zal de goochelaar publiek in de buurt van de stand houden, totdat de beursstandhouder meer tijd heeft om zijn aandacht aan de klant te wijden. Is er geen entertainment bij je stand, dan zal de beursganger sneller passeren.

De passanten tonen aan het einde van de middag, minder belangstelling. Een illusionist zal toch proberen om mensen door zijn acts in de nabijheid van de beursstand te krijgen. Als beursgoochelaar zal ik ten alle tijde maatwerk bieden aan een bedrijf die op de beurs zijn producten en diensten aanbiedt. Eén van de belangrijkste dingen die ik doe, is me inlezen, zodat ik de informatie over het bedrijf kan gebruiken in mijn goochelacts.

         

Professionele goochelshow’s

Zoals altijd verdiep ik mij, voordat ik de bühne opga, in het publiek wat ik voor mij krijg. Een personeelsfeest geeft weer een andere insteek dan een kinderpartijtje.

Een goochelaar moet weten wat wel en niet kan. Mijn show’s zijn avondvullend en kan eventueel uitgebreid worden met een workshop.

Workshop goochelen

Een workshop goochelen, na één van mijn show’s, geeft mensen een klein kijkje in mijn goochelacts. Mensen worden in twee groepjes verdeeld. Elke groep leert een bepaalde truc die aan het eind van de workshop aan elkaar wordt vertoond. Geeft hilarische taferelen en een goed inzicht in het goochelen.

Door regelmatig een leuk entertainment van een goochelaar te boeken op camping of restaurant, is het zinvol je te laten inspireren door een kijkje te nemen op mijn website. Daar kun je kennis nemen van de vele mogelijkheden op goochelgebied. Het snel boeken van een avondvullend optreden is aan te raden, omdat mijn agenda snel vol zit.

 

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Borger-Odoorn

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Borger-Odoorn

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.