Page content

Goochelaar Emmen, Goochelen is entertainment voor iedereen

Goochelaar Emmen, Goochelen is entertainment voor iedereen

De kunst van een goede goocheltruc is mensen doen verbazen. Als mensen vol verwondering naar je goochel act kijken dan is de avond volledig geslaagd. Goochelen is magisch, ontspannend, verrassend en verbazingwekkend. Iedereen is fan van goocheltrucs en magie.

Amusement en verbazing ten top met een goochelaar in de buurt

Dus waarom geen goochelaar huren om je gasten te entertainen? Je feestje zal voor eeuwig herinnerd blijven door dit te koppelen aan wat magie en goochelen. Amusement ten top en je gasten zullen erover blijven praten.

Goochelen is universeel

Goochelen is zo universeel dat het door iedereen begrepen wordt. Iedereen kan onmiddellijk volgen als iemand begint te goochelen of kaartentrucjes boven haalt. Je hoeft zelfs geen andere taal te kennen of leren om goochelen te kunnen begrijpen.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Huur eens een goochelaar voor je evenement

Goochelen zit al een eeuwigheid in mijn bloed evenals mensen entertainen. Ik hou ervan om mensen te verwonderen en te verbazen met mijn spectaculaire trucs. Ik doe verschillende goochel shows op voornamelijk bruiloften, feesten, partijen, kerstborrels, nieuwjaarsrecepties en bedrijfsfeesten. Magie en entertainment maken je evenement top!  Zowel goochelen voor een groot publiek op een podium of goochelen aan tafel zijn mijn specialiteiten. Interactie met gasten is mijn specialiteit. Zo wordt iedereen meegenomen op een magisch goochelavontuur waar nog lang nadien wordt over nagepraat. Magisch, spannend en verrassend zullen de meeste gasten aan het einde van dag vinden. En eens iets anders dan de gebruikelijke entertainers die langskomen.

Doe eens anders dan anders en huur mij in voor een welgevulde avond met goocheltrucs. Goochelen aan tafel voor op bedrijfsfeesten

Ooit al eens een goocheltruc van kortbij gezien? Met het concept tafel goochelen wordt elke tafel met gasten meegezogen in de magie van goochelen. Je wordt als gast meegenomen in een avondje vol verbazing en verwondering. Met dit concept is er ontzettend veel interactie en communicatie op je feestje. De goochelaar gaat van tafel tot tafel met een paar trucjes. De gasten worden als het ware meegenomen in een magisch avontuur en zien de goocheltrucs gewoon op tafel voor hun neus gepresenteerd. Ideaal voor bedrijfsfeesten en grote evenementen. Zeg nu zelf wat is spannender dan een goocheltruc van heel kortbij mee te maken en je nadien blijven afvragen hoe ik deze truc deed?

Goochelen op maatwerk

Natuurlijk kan ik samen met jou bekijken welke magie en trucs we kunnen loslaten op het publiek. Heb je een aantal trucs in gedachten die ik aan je publiek kan presenteren? Samen maken we een leuke show met al wat jij wenst te zien. Klant is koning en jij bepaalt bij goochelen op maat welke trucs ik loslaat op het publiek.

Vragen over goochelen op maat? Stel je vraag hier en ik beantwoord ze zo snel mogelijk.

Workshops goochelen

Wees zelf een echte goochelaar en leer mijn geheime kneepjes uit het vak.

Voor diegenen die zelf de magie achter de goocheltrucs wensen te ontdekken, geef ik workshops goochelen. Treed binnen in de wondere, magische wereld van de goochelaar en ik leer jullie een aantal geheime trucjes. Die kan je dan zelf tonen in familiekring na deze workshop.

Meer weten over de workshops? Klik hier voor meer informatie over workshops goochelen.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Nog meer goochelen?

Wil je meer weten over andere mogelijkheden voor goochel shows of goochelen op evenementen? Neem gerust contact op en ik zal je de gevraagde informatie bezorgen.

         

   Zoeken naar een Goochelaar Emmen

Ben je op zoek naar een goochelaar Emmen? Zoek je een avondje magie voor een spectaculair feestje te Emmen? Wens je meer te weten over goochelaar Emmen?

Waarom kiezen voor Alex als goochelaar Emmen op jouw feest of evenement?

 • Ik heb verschillende shows en acts zoals tafel goochelen, rondlopen met goocheltrucs, ik ben een geboren entertainer die het publiek blijft boeien
 • Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in goochelen en entertainment
 • Nieuwsgierig naar klanten en reviews? Neem eens een kijkje naar de reviews van afgelopen feesten
 • Maatwerk: Je vraagt en ik maak voor jouw feest een unieke goochelshow of act op maat in

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Emmen

  Comment Section

  0 reacties op “Goochelaar Emmen, Goochelen is entertainment voor iedereen

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.