Page content

Goochelaar Meppel

Goochelaar Meppel

Een leuk bedrijfsfeest aan het organiseren, een verjaardag of examen party aan het plannen? Een familieweekend of reünie en ben je nog op zoek naar het juiste entertainment? Dan heb ik hier de leukste optie voor je klaargezet. Denk eens naar over een goochelaar. De goochelaar zal met zeer unieke en spraakmakende act komen, die niet alleen jou maar ook je gasten versteld en vol verbazing zullen achterlaten. Over deze ervaring zal nog lang nagepraat worden!

Goochelaar Meppel inhuren

Ben je al helemaal overtuigd en weet je dat de goochelaar jouw feest onvergetelijk gaat maken. Dan kun je dit makkelijk online doen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en geef je wensen door. Weet je nog niet zeker wat er allemaal mogelijk is of wat voor acts er juist goed bij jou gelegenheid past. Dan denkt de goochelaar in Meppel graag met je mee. Ook is er een kennismakingsgesprek mogelijk over al de verschillende mogelijkheden. Speciale wensen zijn in overleg vaak ook te realiseren. Wat deze verbazingwekkende goochelaar allemaal doet en kan, kun je hieronder lezen.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Wie is de goochelaar?

De goochelaar die jouw feest onvergetelijk gaat maken is: Alex Buijk, een magische entertainer. Dan is Alex Buijk de perfecte magische entertainer voor jou. Met veel spraakmakende acts zal iedereen in verbazing achterblijven. De vele lovende recensies van tevreden gasten en bedrijven van onder andere ABN Amro, het IMU en RTLMCN beloven een show vol energie, magie en compleet afgestelde acts naar jouw wensen. Met al meer dan 10 jaar ervaring in het vak en met meer dan 120 shows per jaar, ben jij verzekerd van een complete en professionele magische show. Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend de tarieven op. Voor elke budget is er een passend aanbod voor een leuke show. Alex Buijk zit altijd vol positieve energie en voert zijn vak passievol uit. Ook voor lezingen over positieve invloeden. Kun je bij Alex Buijk terecht. Ook voor een duidelijke spreker of Energizer met veel energie ben je hier aan het juiste adres. Met duidelijke afspraken weet je altijd waar je aan toe bent en met een 100% tevredenheidsgarantie, zul je zorgeloos genieten van indrukwekkend entertainment.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

De spraakmakende acts

Een tafelgoochelaar of een rondlopende goochelaar. Acts die Alex Buijk, de goochelaar uit Meppel. Zal uitvoeren door interactie met de gasten aan te gaan. Magie op voelbare afstand, recht voor de ogen van je gasten de meest spraakmakende en verbazingwekkende trucs uit te voeren. En de gasten hierbij te betrekken om hier een onvergetelijke ervaring van te maken.

Een complete goochelshow.

Een compleet verzorgde goochelshow met magische tricks en zwevende tafels en interactie met het publiek. Om een idee te krijgen hoe zo’n show eruitziet kun je een kijkje nemen op de site van Alex Buijk. Hier staan verschillende filmpjes op, zo kun je alvast een voorproefje nemen van de spectaculaire shows.

Goochel workshop.

Altijd al eens een kijkje achter de schermen te nemen?! Heb je een nieuwsgierig publiek en wil je ze actief laten meedoen. Dan is de compleet verzorgde goochel workshop, waarin trucjes en kunstjes worden voorgedaan, uitgelegd en daarna de gasten zelf aan de slag moeten, met een hoofdprijs van 100EU! voor de beste amateurgoochelaar van de groep. Echt iets voor jullie. Ontdek de geheimen van de magische wereld. Een zeer leuke en unieke optie om je gelegenheid nog leuker te maken!

Goochelaar op je bruiloft

Geef je bruiloft net dat beetje extra magie, door een goochelaar met magische acts op je bruiloft jouw gasten te entertainen. Met behulp van jouw decoratie en aankleding verbaasd Alex Buijk met fantastische trucjes. Ook dit arrangement kan volledig op jou wensen worden aangepast.

Logo onthulling

Ook voor een logo onthulling of het presenteren van je bedrijfsnaam kun je bij de goochelaar in Meppel terecht. Onthul jouw naam of logo op een spectaculaire manier, door bijvoorbeeld een vuurwerkshow of vuurbord. Hier zijn heel veel verschillende mogelijkheden in maak jou wensen bespreekbaar en er wordt een passend aanbod gedaan.

         

Een goochelaar voor iedereen!

Voor elke gelegenheid, feestje of andere mooie momenten, maakt de goochelaar in Meppel de gelegenheid nog spectaculairder. Met een passende show heb je altijd entertainment op maat. Dit zal dan ook altijd een leuke aanvulling zijn op elke gelegenheid. Jong en oud deze vorm van entertainment laat iedereen vol verbazing achter. Er is van alles mogelijk, dus heb je een ander idee dan wat hier beschreven is. Kun je dit altijd bespreekbaar maken. Alles is mogelijk in de magische wereld van de goochelaars!

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Meppel

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Meppel

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.