Page content

Goochelaar Midden-Drenthe

Goochelaar Midden-Drenthe

goochelshow of feest. Midden-Drenthe heeft unieke locaties waar ik al meerdere keren mijn goochelacts heb laten zien. Goochelaar Midden-Drenthe boeken, zorgt in ieder geval voor een bijzondere ervaring. Optredens op bruiloften en partijen is voor mij een steeds weer terugkomend gebeuren. Nodig je mij uit, dan hebben jij en je gasten een geweldige avond. Om feestgangers de avond van hun leven te bezorgen, zal ik er alles aan doen om mijn goocheltrucs op humoristische wijze te tonen. Vernieuwende acts en steeds weer naar de laatste trends. Avondvullend en onderhoudend voor je gasten. Hilarische momenten wanneer ik mijn verdwijntrucks laat zien. Je gasten verbazen zich altijd weer over het horloge wat ineens niet meer om hun pols zit. En waar is nu die mooie ring plotseling gebleven? Personeelsfeesten en bruiloften zijn anders met een goochelaar die met humor zijn magie laat beleven. Wil je een uniek feest, dan is het slim om mij snel te boeken. Vol is vol!

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Spannende magie

Het juiste entertainment is niet zo moeilijk te vinden, wanneer je goochelaar Midden-Drenthe boekt. Vingervlugge acts die spannende momenten geven tijdens een feestelijke avond. Als tafelgoochelaar, laat ik mijn magische kunsten zien op vele soorten feesten. Geef je een kerstborrel of is het de laatste dag voor de zomervakantie? Goochelaar Midden-Drenthe gaat van jou feest een superfeest maken! Plezier staat voorop bij mijn optreden. Fascinerende trucks met munten en kaarten zullen altijd weer verbazing wekken.

Goochelen aan de gastentafel

Een tafelgoochelaar moet op bruiloft of familiebijeenkomst vertrouwen wekken bij de gasten. Op een losse, maar vertrouwde manier laat ik de gasten kennismaken met mijn slimme goochelacts. Magie vinden de meeste mensen interessant en de aandacht die de goochelaar krijgt is altijd weer fijn om mee te maken. Ik ga dan ook van tafel naar tafel op een bedrijfsfeest of bruiloft. Meestal weet ik al snel wat voor mensen er op zo’n bijeenkomst aanwezig zijn. Ieder mens is weer anders. Een nieuwjaarsborrel waar allerlei pluimage gasten rondloopt, is weer heel wat anders dan een personeelsfeest. Kinderfeestjes geven ook weer een hele andere manier van werken. Daar pas ik mij dan ook bij aan en laat de jeugd weer op een andere manier genieten van mijn magie, dan volwassenen.

Om mij als Goochelaar Midden-Drenthe te boeken, is dit het beste om snel en simpel online te doen.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Beurs goochelen

Met je bedrijf of organisatie op een beurs staan, kan zorgen voor stress. De beursganger zal toch kennis moeten maken met jou product of diensten. Dit gaat niet altijd even soepel. Wanneerik als goochelaar Drenthe wordt uitgenodigd om bij jou stand mijn goocheltrucs te laten zien, zul je ervaren dat het bezoek aan de beursstand stijgt. Mensen zijn geïnteresseerd in goochelen en zullen langer bij de stand blijven staan. Als goochelaar heb ik dan de mooie taak, om de beursganger een beetje op ludieke manier te lokken en zo te verbinden aan een medewerker. In het verleden is bewezen dat dit goed werkt.

Entertainment en goochelworkshops

Publiek van een goochelshow zijn nieuwsgierig naar de trucjes die de goochelaar laat zien. Is het de bedoeling om een goochelshow te boeken en is er na die tijd nog ruimte om een kleine goochelworkshop te beleven? Boek dan na de show een workshop goochelen. Jong en oud kan deze workshop volgen en men krijgt een klein kijkje in de goocheltrucs die ik in de show laat zien. Het zorgt voor hilarische momenten en geeft de gast een onvergetelijke avond. Een workshop goochelen kan tijdens een personeelsavond zorgen voor verbinding tussen de werknemers. De illusionist verdiept zich van te voren in zijn publiek en zal de avond hier op aanpassen. De juiste show met de juiste specialistische aanpak. Geen doorsnee feest maar een avond waar nog lang over zal worden nagepraat.

         

Goochelkunst en maatwerk

Als professioneel goochelaar zal ik altijd maatwerk leveren en mij van te voren verdiepen in de gasten. Ga ik goochelen op een bruiloft waar twee geliefden elkaar die dag het ja-woord hebben gegeven, dan zal de avond anders zijn, dan goochelacts laten zien op een bedrijfsfeest. Na jarenlange ervaring weet de goochelaar exact, welke acts geschikt zijn voor kinderen en voor de volwassen feestganger. Een bruiloft zal een mix van leeftijden laten zien waar ik als vakman handig op in zal spelen. Een huwelijk is een unieke gebeurtenis die het juiste entertainment verdient. Wil je meer weten over mij als entertainer, kijk dan op mijn website en laat je inspireren.

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Midden Drenthe

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Midden-Drenthe

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.