Page content

Goochelaar Urk

Goochelaar Urk

Over een aantal maanden is het weer tijd voor de jaarlijkse braderie. Er staan weer meerdere kraampjes die allemaal accessoires voor in huis uitstallen. Het is een prachtig festijn omdat alle kunstenaren al hun mooie creaties uitstallen en dit dan te koop is voor het grote publiek. En wie wilt er nu niet een handgemaakt schilderij of meubelstuk in huis. Een meubelstuk wat echt de aandacht trekt en onwijs opvalt. Niet omdat het zo bijzonder is en uit de toon valt maar juist omdat het zo fijn is en mooi is afgewerkt.

De braderie is elke keer weer een grote belevenis. De mooiste voorwerpen zijn uitgestald, meubelstukken maar ook juist kleine en fijne beeldjes, lijstjes en andere kleine geschenken. Je kijkt elke keer je ogen uit en voelt hoeveel liefde en tijd de kunstenaar in de kunstwerken heeft gestoken. Het is zo bijzonder dat er mensen uit verschillende plaatsen uit het hele land naar deze braderie komen. Het is leuk voor jong en oud en iedereen vindt er wel wat bijzonders om mee te nemen naar huis.

Voor als je nog op zoek bent naar wat bijzonders

Misschien ben je net verhuisd en ben je nog op zoek naar een nieuw meubelstuk. Of misschien ben je een artistiek persoon en ben je gek op kunst. Neem een kijkje op deze braderie en de kans is groot dat je een pareltje ontdekt, je ziet iets prachtigs op de markt en je kan niet anders dan het mee naar huis nemen. Omdat alles met de hand is gemaakt geef je het huis een opfrisbeurt en help je ook nog eens een artistieke kunstenaar.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

De mensen vermaken op de braderie

Er zijn dus mensen uit het hele land om deze bijzondere braderie te bezoeken. Verzamelaars, creatieve mensen of artistieke mensen met een groot hard voor kunst. Om deze mensen allemaal een leuke middag te geven is het belangrijk dat ze worden vermaakt. Door een goochelaar in Urk in te schakelen staat er een professionele goochelaar op het podium die jong en oud kan vermaken.

De goochelaar in Urk neemt een hele koffer mee vol met bijzondere voorwerpen. De voorstelling is magisch en betoverend. Gasten zijn verrast doordat alle voorwerpen uit het niets verdwijnen en vervolgens op een andere plek weer tevoorschijn komen. Het is zo bijzonder om naar te kijken waardoor alle voorbijgangers de tijd nemen om naar de voorstelling te kijken.

Maak er een geweldige braderie van

Er komen al mensen uit het hele land om de braderie te bezoeken. De kunst die wordt verkocht is prachtig, mooi, bruikbaar en bijzonder. Mensen uit het hele land zijn op de hoogte van de braderie en komen graag even rondsnuffelen. Dat niet alleen want de mensen die komen kijken nemen altijd wat mee naar huis. Voor kunstenaars is dit de manier om te laten zien wat ze maken en ook nog iemand blij te maken met hun kunst. Voor bezoekers is het nodig dat er genoeg te doen is. Door de goochelaar in Urk in te schakelen stop je alle voorbijgangers.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Je geeft mensen de mogelijkheid om even te zitten en te genieten van de voorstelling. De braderie is voor alle bezoekers al een bijzondere gelegenheid maar dat is het nu al helemaal. Door mensen te vermaken zorg je ervoor dat alle bezoekers van de braderie een leuke middag hebben. Een middag die ze niet vergeten, de kans is groot dat ze erover vertellen aan vrienden en familie. Een jaar later komen deze bezoekers terug met hun vrienden en familie.

Genieten van de leukste braderie

Deze braderie is voor veel mensen ontzettend bijzonder. Op deze braderie komen ze in contact met echte kunstenaars, ze kopen de leukste kunst voor in huis en hebben een geweldige leuke middag. Ze lopen rond en bekijken alles op hun gemak. Maak er nu helemaal een geweldige braderie van door een goochelaar in Urk uit te nodigen. De goochelaar voert een geweldige show op die de bezoekers optimaal vermaakt.

         

Dat is het beste wat je kunt doen om er een geweldige middag van te maken. Laat alle bezoekers reclame voor je maken omdat ze er vervolgens in geuren en kleuren over vertellen aan hun netwerk. En dat is het beste wat je kan bereiken, dat je klanten reclame voor je maken. Heb je nog vragen over de goochelshow? Neem dan contact met mij op en ik help je graag verder.

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Urk

Comment Section

0 reacties op “Goochelaar Urk

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.