Page content

Goochelaar Ferwerderadeel

Goochelaar Ferwerderadeel

Een goochelaar is iemand die het onmogelijke kan. Dit klinkt heel spiritueel en onbereikbaar, maar gelukkig kan je deze magische verschijningen gewoon boeken voor elke gewenste datum! , speelt ermee, laat het verdwijnen en weer terugkomen. Alles wat je maar kan bedenken gebeurt tijdens zo een magische act. Veel mensen boeken goochelaars voor hun feesten. Verjaardagen, braderie’s, kantoorfeesten maar ook bruiloften en jubileumfeesten zijn passend voor een goochelaar. Eigenlijk is elke bijeenkomst gepast voor een goochel act! Dit laat goochelaar Ferwerderadeel maar al te graag zien. Boek hem nu en beleef de magie op je eigen feest.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Wat kan ik van goochelaar Ferwerderadeel verwachten?

Via de website kun je makkelijk in contact komen met ons. Via de mail of telefoon hebben we een mini intakegesprek. Hier bespreken we de voornaamste wensen, de duur van de act, de locatie en natuurlijk een schatting van de prijs. Veel klanten willen na een intake nog een uitgebreid gesprek om echt alles goed te bespreken. Dit raad ik ook echt aan! Door zoveel mogelijk over elkaar en het feest te weten te komen, kan ik een act maken die speciaal voor jouw feest is. Willen jullie de bruid, lievelingstante of schoonvader in de spotlight laten staan? Geen probleem! Moet het ondeugende broertje nou eindelijk een koekje van eigen deeg krijgen? Komt voor elkaar! Ik ben zelf een groot voorstaander van goochel acts op maat. Het voegt iets extra’s en een beetje persoonlijkheid toe aan de act. De gasten merken dit ook en zullen meer met de act meegaan en daar genieten we allemaal meer van!

Als alle afspraken zijn gemaakt en de dag is daar, begint het echte werk. Bij aankomst word ik altijd goed ontvangen. Voor de act begint bespreek ik nog even de afgesproken punten. Ook als er bepaalde mensen in de act verwerkt moeten worden is dit het moment om ze even aan te wijzen in het publiek. Als ik alle info heb en mijn spullen heb weg kunnen zetten kan de act beginnen.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Centrale goochelact

Meestal begin ik met een algemene/grote act. Dit gebruik ik als mijn introductie en hiermee pijl ik ook de sfeer van het publiek. Ik doe een aantal kaarttrucs om warm te worden en ga vervolgens over naar de grotere trucs. Hier komen de gasten bij kijken. Ik nodig graag een aantal gasten uit om mij te helpen met de trucs, zo ben je echt actief bezig met het publiek. Ook zij zullen hier meer van genieten! Als er een speciaal iemand in een truc voor moet komen is dit het moment daarvoor. Ik haal je zelf uit het publiek of ik zal iets van je laten verdwijnen om je aandacht te trekken. Nadat de eregast op het podium is geweest is het tijd voor het tafel goochelen.

Bij het tafel goochelen ga ik langs bij de tafels van de gasten. Hier geef ik een minishow van ongeveer 4-5 trucs. Zo heeft iedereen aan tafel de kans om een keer met een truc mee te doen en vragen te stellen. Dit is ook meestal het moment dat de mini goochelaars onder ons hun kunsten aan mij willen laten zien! Tafel goochelen is mijn favoriete onderdeel van de act. Je bent persoonlijk bezig met de gasten en iedereen heeft de ruimte en tijd om te genieten van de trucs. Afhankelijk van het aantal uren dat ik ben geboekt, ga ik ongeveer 2-3x langs alle tafels. Natuurlijk zal dit niet 3x dezelfde minishow zijn! Als er een truc is die heel graag nog een keer gezien wilt worden is dat natuurlijk mogelijk.

         

Goochelaar Ferwerderadeel boeken

Na het tafel goochelen pak ik rustig weer mijn spullen in. Als er na mij nog een act is verdwijn ik meestal zachtjes in het publiek. Ben ik de enige of laatste act, dan zal ik altijd nog even een praatje maken met de host van het feest en de gasten. Ik ontvang graag feedback over mijn shows, zo kan ik ze constant veranderen en verbeteren. Na een gezellige middag/avond neem ik afscheid van het feest en ben ik weer onderweg naar huis.
Het was een geslaagde dag, ik heb erg genoten van de gasten en zij ook zeker van mij.

Voor feedback, vragen en boekingen kan je contact met mij opnemen via de website.

 

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Hopelijk zie ik ze snel weer een keer in Ferwerderadeel

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Ferwerderadeel

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.