Page content

Goochelaar Schiermonnikoog, Goochelen op het eiland

Goochelaar Schiermonnikoog, Goochelen op het eiland

De magie van het goochelen is niet alleen op het vasteland te vinden. Het heeft zijn weg ook gevonden op onze noordelijke eilanden Een goochelaar in Schiermonnikoog is daarom erg handig als je een feestje of evenement wilt organiseren.

Mijn naam is Alex Buijk en ik bent een echte topentertainer als het gaat om magie. Goochelaar zijn dit diep in me hart, hierdoor sta ik er mee op en ga ik ermee naar bed. Buiten dat ik goochelen fantastisch vindt en ik er geen genoeg van kan krijgen vind ik het ook geweldig om mensen ermee te entertainen. De meeste mensen zijn vaak verkocht na eenmaal een goochelshow te hebben bijgewoond. Het is namelijk niet echt snel iets waar je normaal gesproken aan denkt als je iets wilt inhuren voor een feest. Maar die tijden liggen gelukkig achter ons, het is tegenwoordig namelijk de bedoeling dat je iets anders dan anders doet. Muziek hoef niet het enige te zijn wat er op een feest of event aanwezig is. Dit is prima te combineren met magie, en laten we eerlijk zijn dat klinkt toch ook veel leuker! Als goochelaar in Schiermonnikoog biedt ik een groot variatie aan mogelijkheden aan om mij te gebruiken tijdens een door jou georganiseerde activiteit.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Tafelgoochelaar

Als tafelgoochelaar geef ik van dichtbij een show met een aantal bekende trucjes. Je zal vol verbazing staat dat die zo dicht onder je neus gebeurd. Hoe is dat nou mogelijk zijn de meeste reacties. Van een simpel wit papiertje een brief van 20 euro maken die dan nog eens heel ergens anders vandaan komt. Bij een diner loop ik voor een goede interactie van tafel naar tafel om mijn kunsten te tonen. Kaarten die door de lucht vliegen met meerdere salto’s en uiteindelijk onder de tafel weer tevoorschijn komen. Hou je van gokken? Dat komt goed uit met een gokspelletje dat ik bij elke tafel opvoer waar je nog geld mee kan winnen ook. Het is namelijk van de gasten aan tafel de om te raden waar het geld verstopt zit. Door deze gezellige sfeer aan tafel voelen de gasten zich er op hun gemak wat zo’n avond natuurlijk compleet maakt. Na mijn optreden ontvang ik vaak positieve reacties over mijn werk maar ook over het feit dat ik mij duidelijk en professioneel opstelt en iedereen erbij betrekt om zo voor optimale gezelligheid te zorgen op een feest.

Is je vriend of vriendin binnenkort jarig en weet je niet wat je voor feest kan geven voor hem of haar? Een dj is tegenwoordig overal hetzelfde en je kan natuurlijk ook zelf muziek opzetten, maar je kan er wel voor kiezen om iets te doen waardoor iedereen geboeid zijn ogen kan uitkijken. Dit kan door mij als entertainment in te huren, een goochelaar in Schiermonnikoog als mij zelf zal je een onvergetelijke avond bezorgen waardoor je uitkijkt naar je volgend verjaardag. Voor een leuk teamuitje kan je ook met een gerust hart kiezen voor een goochelaar zoals ik, die zijn magie over der werkvloer verspreid. Die maandagochtend bij de koffiezetapparaat zal er nog lang worden nagesproken over mijn optreden. Tafels en stoelen vliegen letterlijk door de lucht en de kaarten vliegen om je oren. Je kan zelfs met een pistool schieten en geldbedragen winnen. De waaghals mag even zijn portemonnee of horloge aan mij uitlenen voor een iconische verdwijntruc. Geen zorgen je krijgt het veilig weer terug!

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Goochelshow voor iedereen

Doordat mijn show voor elke leeftijd geschikt is kan je mij perfect inhuren voor bv. een familiedag of re√ľnie. Opa en oma, ouders en alle kinderen zullen op het puntje van hun stoel zitten terwijl ik door het publiek heenloop en mijn goochelkunsten opvoer. Een mooie poster laten onthullen voor iemands zijn 50e verjaardag of 25 jarige trouwdag is geen probleem, het wordt letterlijk een spetterende vertoning.

Indien je nog vragen/voorkeuren heb of meer informatie zoekt over bv. wat voor goocheltrucjes ik kan opvoeren, of bij welke activiteiten ik in te huren ben. Neem dan even contact met mij of via telefoon of mail. Mijn contactgegevens staan op mijn website https://bougemagic.nl waar overigens ook leuke filmpjes en reacties van enthousiaste klanten te zien zijn. Ook informatie over mijn werk als logo onthuller en product aanbieder (op magische wijze uiteraard) zijn hierop te terug te vinden.

Wacht daarom niet langer en geef een belletje als je een goochelaar in Schiermonnikoog en omstreken zoekt. Ik verzeker je dat je een fantastische avond of dag zal hebben.

        

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Schiermonnikoog

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Schiermonnikoog, Goochelen op het eiland

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.