Page content

Goochelaar Vlieland

Goochelaar Vlieland

De magie van een van mij goochelshow hoef je niet te missen als je op een eiland zoals Vlieland woont. Hier ben ik, Alex Buijk ook gewoon beschikbaar voor een show vol entertainment. A

Doordat ik al jarenlang ervaring heb ik het vaak een vaak gevraagde gast ben op evenementen, bedrijfsuitjes en bruiloften ben ik gespecialiseerd in het entertainen van mensen op mijn eigen magische manier. Ik ben immers pas tevreden als jij dat ook bent en datzelfde geldt voor alle gasten die aanwezig zijn.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Goochelaars op onze noordelijke eilanden boven ons kikkerlandje is een zeldzaam vertoning en daarom wil ik graag als goochelaar in Vlieland daar een eind aan maken om mijn goocheltrucs voor jong en oud op te voeren. Mijn specialisatie ligt bij volwassen, maar kinderen kan ik als grote kindervriend zeker niet weigeren en voer ik met net zoveel plezier op.

Buiten dat ik uitstekende show opvoer door heel Nederland heen, geef ik ook workshops.

In deze workshops laat ik iedereen de fijne kneepjes van het vak zien en leer ik je hoe een aantal trucs in elkaar zitten. Hierdoor kan je thuis je eigen vrienden en familie ook even versteld laten staan. Buiten dat elke gast een leuke goodybag ontvangt is er ook de mogelijkheid om een bedrag van 100 euro te winnen. Tijdens deze workshop zal ik je goed bijstaan en begeleid in je in het presenteren van een goocheltruc. Aan het einde van de workshop zal iedereen voor elkaar de goocheltruc opvoeren die hij die dag heeft geleerd, een ideale middag of avond vol vermaak voor zowel jong als oud.

Helaas zijn veel van onze oudere vrienden en familieleden relatief onbekend in de magische wereld. Hierdoor presenteer ik mijzelf graag op een verjaardag van je ouders of grootouders. Magie is immers voor iedereen vanaf elke leeftijd. Een 50 jarige jubileum van je grootouders trouwdag of is je vader, moeder, oma of opa misschien net 75 geworden? Dan is een van mijn magische optredens een garantie voor vermaak. Ook voor evenementen kan ik mijn optreden gebruiken om een groot publiek te trekken om de aandacht tot uw product of presentatie te brengen.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Vanwege mijn naamsbekendheid bij onder andere een aantal grote bedrijven zoals de Nederlandse bank ABN wordt ik veelvuldig gevraagd om een optreden te geven tijdens een bedrijfsuitje, een diner of als teambuildingsdag. Zeg nou zelf, wat versterkt de collegiale bang nou beter dan een discussie hoe hij een goocheltruc nou precies te werk gaat.

Doordat ik meer dan 120 show per jaar door heel Nederland opvoer en al 10 jaar in het vak zit sta ik goed in het boekje van mijn klanten. Mijn klanten bestand is daarom al aardig gegroeid over de jaren heen en merk ik dat ik groei in mijn prestaties. Doordat klanten regelmatig een nieuwe boeking bij mij doen weet ik dat ik goed werk heb geleverd en ga daarom op dezelfde voet verder en probeer natuurlijk elke show weer te overtreffen. Hierdoor hou ik niet alleen mijzelf scherp maar ontwikkel zo mijn show als goochelaar, illusionist en top entertainer.

           

Voor mij als goochelaar in Vlieland is geen publiek te klein of te groot. Ik ben gewend om voor een groot publiek te staan en dat levert altijd goede recensies. Echter kan ik begrijpen dat het natuurlijk ook erg leuk is om een goochelshow en de magie van de goocheltrucs te ervaren in een klein gezelschap. Zo zit je er met je neus bovenop en voel je meer interactie met de entertainer en is er meer ruimte voor vragen of is het mogelijk om een aantal trucs extra aan het licht te brengen. Doordat mensen een aantal voorkeuren kunnen hebben als het gaat om een bepaald aantal goocheltrucs, kan dit ook van te voren met mij besproken worden. Je kan makkelijk contact met mij opnemen om zo je specifieke wensen aan te geven. Het is ook mogelijk om mijn optreden in het Engels op te voeren om zo je buitenlandse gasten of collega ook van de nodige entertainment te verzorgen bij hun bezoek aan Nederland. Ze zullen zich snel op hun gemak voelen doordat ik vloeiend de Engelse taal beheerst en het daardoor net lijk als ze thuis zijn of een internationale show bezoeken. Denk dus aan Alex Buijk indien je een goochelaar in Vlieland zoekt

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Vlieland

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Vlieland

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.