Goochelaar Apeldoorn, Boek eens een goochelaar voor je feest.

Goochelaar Apeldoorn, Boek eens een goochelaar voor je feest.

Ik ben Alex, goochelaar en illusionist en een geboren entertainer. In mijn shows en acts neem ik jullie mee naar de magische wereld van de goochelkunst. Ik toon jullie zaken die jullie nog niet hebben gezien en die je verbazen hoe dit allemaal kan. Ik heb reeds meer dan tien jaar ervaring met goochelen. Vooral de mensen entertainen hoort hier natuurlijk ook bij. Goochelen spreekt zowel jong als oud publiek aan en de kracht zit in de vele trucs die ik jullie kan tevoorschijn toveren.

Magische en legendarische shows die ik breng… een kleine greep uit het aanbod

Meer informatie vind je natuurlijk terug op mijn site. Je kan er ook de klanten reviews even op nalezen en opnames van mijn shows bekijken.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Een greep uit mijn aanbod goochelen Van tafel tot tafel goochelen

Momenteel heel populair op evenementen en feesten. Een feest of evenement gepland? Je zoekt nog het juiste entertainmoment zonder dat je gasten zich vervelen. Ik ga van tafel tot tafel met een aantal trucs en zal deze brengen in een ongedwongen, magische sfeer. Je gasten zullen zich geen moment vervelen want ik betrek ze in elke truc. Interactie ten top en gegarandeerd veel succes want iedereen houdt van magie, nietwaar?  Magie is altijd verwondering en verbazing… Dit is een teken dat goochelen altijd goed bij de mensen aangeschreven staat.

Kijk even hier voor meer informatie over deze acts van tafel goochelen. Uiteraard kunnen bepaalde trucs op jouw vraag gebracht worden zoals er shows op maatwerk worden gevraagd.

Goochelen is magisch

Een goochelaar neemt je mee naar het land van magie en illusies. Trucs die haast niet te geloven zijn waar je altijd na afloop zit te wachten van “hoe kan dit? “ Verbazing en verwondering zijn realiteit in het kijken naar een goochelaar. Goochelaars zijn meester in scheppen van illusies en getraind in supersnelle handelingen die maken dat een goocheltruc zo fantastisch in elkaar zit. De combinatie van snelheid, illusies en interactie zorgen ervoor dat steeds alle goocheltrucs zo wonderbaarlijk goed in elkaar zitten. Dit zorgt voor open monden van verbazing en roept steeds verwonderlijke vragen op.

De echte kunst van de goochelaar zit erin om een goede goochelshow te maken met doel dat mensen versteld staan van het gebeuren en de magie rond de goochelkunst.

Dit zijn altijd goed bewaarde geheimen geweest in de erecode onder goochelaars. Goochelaars verklappen niets maar kunnen je wel enkele prachtige goocheltrucs leren.

Zelf leren goochelen en trucjes aanleren?

Nieuwsgierig geworden hoe goocheltruc tot stand komt? Waar men extra moet op oefenen om deze truc 100 procent van buiten te leren en te onthouden? Met welke factoren dien je rekening te houden? Hoe schep je een ideale illusie zonder geheimen prijs te geven?

Deze vragen worden allemaal beantwoord in mijn workshops goochelen. Deze workshop is zowel geschikt voor volwassenen en kinderen. Je kan ook als bedrijf een workshop goochelen organiseren in het kader van teambuilding. De ideale moment om je collega’s beter te leren kennen tijdens deze workshop. Zo leer je de mensen waar je jaren mee samenwerkt ook op een hele andere manier kennen dan alleen maar op het werk. Deze workshop vergt heel wat interactie en behendigheid en je zal je collega’s op een heel andere manier leren kennen.

Workshop goochelen:

Wens je meer informatie over de workshop, aarzel dan niet mij te contacteren voor al je vragen?  Deze workshops kunnen ook afhankelijk van het doelpubliek op maat gemaakt worden.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Goochelaar Apeldoorn gezocht?

Je hebt de Goochelaar Apeldoorn gevonden! Je hoeft niet meer verder te zoeken Je kan mij ook boeken in de omgeving van Apeldoorn als je een goochelaar Appeldoorn wenst. Je hoeft je geen zorgen te maken ik weet in Appeldoorn en omgeving mijn weg als je een goochelaar Apeldoorn zoekt.

Meer informatie over mijn programma’s, shows, acts en tal van andere vind je hier terug op mijn website. Je kan ook je vragen mailen naar mijn mailadres en ik bezorg je zo spoedig mogelijk de gevraagde informatie die je had gewenst over goochelen, goochelshows, tafel goochelen, workshops goochelen en nog zoveel meer entertainment en plezier voor jong en oud!

         

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Apeldoorn
Reactie plaatsen