Goochelaar Arnhem

Goochelaar Arnhem

Doordat ik al zolang in het vak zit heb ik een aardig volle agenda en lever in de beste shows heel het jaar door verspreid door het land. Ook in België ben ik een graag geziende entertainer voor feesten en partijen. Shows en andere concepten voer ik moeiteloos in het Engels indien dit nodig of gewenst is. Dit kan zowel in de ochtend, middag en avond, maar ook op feestdagen zet ik een magische show neer die je niet snel zult vergeten. Dankzij deze professionaliteit en de goede recensies die ik krijg heb ik ook voor grote bedrijven mogen optreden met mijn shows. Dit was o.a. voor bedrijven als het ABN Amro en RTL MCN, maar ook diverse gemeentes heb ik met erg veel plezier mogen entertainen.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Feesten en andere partijen

Natuurlijk ben ik in te huren als goochelaar in Arnhem voor een diverse feesten en partijen, maar ook voor ander evenementen. Dit kan zowel op een bruiloft, maar ook tijdens een verjaardag voor je vrienden, familie of collega’s. Ook ander soort familiefeesten en teambuildingsuitjes ben ik als goochelaar in Arnhem en Nederland een uitstekende keus om even gezellig onder elkaar er op uit te zijn voor een gezellige dag. Wil je gewoon iemand in het zonnetje zetten? Dat kan! En denk dan vooral aan mij als invulling van jouw programma.

Buiten dit soort feesten en uitjes kan je mij ook ideaal inhuren om buitenlandse toeristen te entertainen die deel uitmaken van een reisorganisatie die reizen door Nederland. De betreffende organisatie kan mij hiervoor bellen of mailen voor een leuke afwisseling na het bekijken van de vele bezienswaardigheden die ons mooie land heeft. Kinderen even de deur uit van de zomer? Begrijpelijk, ouders hebben ook even hun momentje voor hunzelf nodig. Ik vul daarom dan ook graag de animatieprogramma’s in van een lokale wijkcentrum zodat je kinderen niet alleen buiten van het mooie weer en de warme zon genieten, maar ook binnen bij een show of workshop van mij met de verbazingwekkende trucs.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Andere concepten

Als goochelaar in Arnhem heb ik ook veel andere concepten om de gasten te vermaken. Met vuurwerk een nieuwe bedrijf starten is een vrij nieuw concept als je het door een goochelaar als mij laat doen met de nodige extra spektakelstukken. Dit nieuwe concept is al snel erg populair geworden en daardoor zie ik het geregeld terugkomen dat mensen mij willen inhuren om deze opening of alleen de onthulling van de naam of logo van het bedrijf door mij te laten verzorgen.

Voor jong en oud is het ook leuk ter invulling van een verjaardag of bedrijfsuitje om een goochelworkshop te organiseren. Met de professionele begeleiding van een goochelaar in Arnhem als mijzelf ben je verzekerd van een leerzame dag of avond. Ook door de goodybag die iedereen mee krijg zal je thuis nog lang zitten na goochelen om je vrienden en familie te vermaken. Door de goede begeleiding leer je snel een bepaalde goocheltruc op te voeren voor de rest. Het is bijzonder om mee te maken dat een goochelaar je zijn kunsten van het vak leert, maar indien je er altijd al geïnteresseerd in bent geweest is het een mooi gevoel dat jij nu die ondenkbare truc zelf kan uitvoeren.

Voor de mensen die graag promotie willen voor hun product op een beurs zitten bij mij ook goed als ze snel meer producten willen verkopen. Of het nou een koffiezetapparaat, een hamer of een fietsstuur is, ik kan het laten zweven, verdwijnen en weer doen verschijnen op een spectaculaire manier waardoor iedereen voor jouw tafel stil zal blijven staan. Met als afwisseling een paar leuke kaarttrucjes en briefgeld trucjes hou ik een goede interactie met de potentiële kopers van jouw product. Naast dat het een succes is voor de verkoopcijfers, zal je ook het gesprek van de dag zijn met jouw promotiemateriaal. Uit eerdere ervaringen is ook gebleken dat het zeker zijn vruchten kan afwerken in jouw voordeel.

         

Contact

Ik sta je graag te woord als jij mijn contacteert d.m.v. de contactgegevens die op mijn website bougemagic.nl staan. Voor een kennismaking om zo nog duidelijker je specifieke wensen te bespreken kan je voor het gemak het best even bellen om zo sneller een afspraak te maken voor jouw gemak.

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351 Graag tot ziens in Arnhem
Reactie plaatsen