Goochelaar Duiven

Goochelaar Duiven

Door dat ik al meer dan 10 jaar in het vak zit en een volle agenda erop na houd met met meer dan 120 boekingen per jaar ben ik een goochelaar die zeer professioneel te werk gaat. Doordat ik mijn show ook in het Engels kan geven, voor gasten die op bezoek zijn op bv. bedrijfsfeestjes of familiefeesten kan ik een breder publiek bereiken om zo voor iedereen een magische dag te creëren. Tevens ben ik door heel Nederland beschikbaar als goochelaar in Duiven, maar treed ik ook op in ons buurland, België.

Heb je toevallig ook een mooi middel nodig om je product in een extra mooi daglicht te zetten op een beurs of evenement? Dan ben ik je man die dat op een magische wijzen voor elkaar kan krijgen. Door mijn goocheltrucs zorg ik dat jouw product zal stijgen met zijn verkoopcijfers. Door middel van goocheltrucs trek ik een groot publiek naar jouw stand wat ervoor zorgt dat je een enorm aantrekkelijk concept hebt in de zaal waar nog lang over na gesproken zal worden door andere standhouders.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Logo onthulling in duiven

Tevens kan ik als goochelaar in Duiven bij een nieuw bedrijf ook de logo onthullen tijdens een letterlijk spetterende opening d.m.v vuurwerk en snel brandbaar papier. Natuurlijk houden we rekening met alle veiligheidsvoorschriften. Deze uitbundige onthulling van een logo of naam van je bedrijf zal veel klanten trekken en maakt het ook voor je personeel een leuke dag waar nog lang over na zal gepraat worden op de werkvloer.

Natuurlijk ben ik ook altijd beschikbaar voor een spectaculaire show op een bruiloft, verjaardag of gewoon een gezellig casual feestje. Maar daar komt nog bij dat ik als goochelaar in Duiven ook zomer inluidingen aanbiedt voor scholen. Na een lang schooljaar hard gewerkt te hebben mag de vakantie wel met spektakel worden ingeluid. Dit kan zowel in de kantine als op het schoolplein, maar ook tijdens de vooravond van een schoolfeest kan ik de dansvloer alvast goed opwarmen voor de dansers later op de avond. Tevens ben ik ook geschikt doordat ik Engelse shows kan opvoeren als vermaak voor bezoekende toeristen tijdens een rondreis door de Nederland. De reisorganisatie kan mij hierdoor inhuren ter vermaak in het hotel voor een leuk magische avondje.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Bedrijfsfeest

Grote bedrijven zoals ABN Amro zijn mijn dankbaar voor de mooie shows die ik heb mogen opvoeren voor hun personeel. En meteen gemiddelde recensie van een 9.5 lever ik goed en professioneel werk. Ik oefen ook niet alleen mijn hobby uit, maar ook mijn werk. Ik streef naar een 100 procent tevredenheid bij mij gasten, dit omdat de klant in mijn ogen altijd koning is. Ik ben pas blij als mijn publiek dat ook is en dat probeer ik dus met de beste interactie en goocheltrucs te creëren, wat tot nu toe altijd goed is gekomen!

Door mijn gepassioneerde werkstijl en doordat ik graag je te woord staat met een kennismakingsgesprek om al je wensen en voorkeuren te behandelen en eventuele zorgen weg te nemen onderscheid ik mij van vele andere in mijn vak. Op mijn website bougemagic.nl vind je ook meer informatie over mij en over mijn werkzaamheden als goochelen. Er staan ook leuke foto's en video's op om te bekijken en een indruk te krijgen van mij als goochelaar. Heb je andere vragen of opmerkingen over bv. de tarieven dan kan je altijd contact met mij opnemen zowel via telefoon of email.

         

Mijn vele goocheltrucs die ik als goochelaar opvoer met uitstekende klasse en stijl lijkt het net of ik geboren ben met magische vinger. Echter heb ik gewoon geluk gehad dat ik mijn hobby die ik dagelijks uitvoerde tot mijn beroep heb mogen maken. Ik kan hierdoor foutloos de mooiste zweeftrucs laten zien, maar natuurlijk ook de meest geweldige verdwijntrucs waar je echt van staat te kijken van hoe dat mogelijk is. Een wit papiertje wordt een 20 euro biljet en de speelkaarten verdwijnen op je tafel en komen er vervolgens weer onder vandaan. 

In de zomermaanden tijdens de vakantie ben ik ook perfect in te huren als daginvulling voor het jonge publiek tijdens een animatieprogramma. Zo hebben de ouders een dagje rust terwijl hun kids worden vermaakt met mij als hun goochelaar voor de middag tijdens een leuke dag in het animatieprogramma.

  Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351 Graag tot ziens in Duiven
Reactie plaatsen