Goochelaar Ede

Goochelaar Ede

Bij goochelaars wordt veelal aan kinderen gedacht, maar dit is allang niet meer het geval. .

Tegenwoordig wordt er vaker gekozen voor iets anders dan wat gebruikelijk is, een goochelaar is hier een goed voorbeeld van. Het is het ultieme entertainment en is goed mogelijk in de stad Ede voor uw feesten en partijen. Er wordt maatwerk geleverd door rekening te houden met de duur van het programma en met de voorkeuren die van tevoren eventueel kunnen worden aangevraagd. De goochelaar betrekt het publiek op uniek wijze in zijn show door niet alleen als tafel goochelaar te dienen, maar ook door rond te lopen door zodat er meer interactie is met het publiek.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Als goochelaar in Ede laat ik je versteld staan met mijn magische kunsten. Als het nou een bekende kaarttruc is of een spannende verdwijntruc, ik laat het publiek keer op keer versteld staan. Objecten laten zweven is een populaire truc van mij en ik laat het publiek keer op keer met een mond vol tanden staan als ik deze truc in mijn show verwerk.

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in het vak en ik word gevraagd voor meer dan 120 optreden per jaar met een 100 procent tevredenheidsgarantie. Dit alles laat zien dat ik een goochelaar in hart en nieren ben en graag mensen wil entertainen. Door de jaren heen is mijn mensenkennis enorm gegroeid, waardoor ik goed kan inspelen op elke type persoon in het publiek. Hierdoor zijn zelfs mensen die wat sceptisch zijn over magie toch altijd onder indruk als ik een goocheltruc onder hun neus laat zien.

Ik zorg graag voor goed vermaak door mijn werkzaamheden als goochelaar in Ede. Zelf ben ik ook pas tevreden als het publiek tevreden is, dan is het event pas geslaagd voor mij. Vanwege mijn enthousiasme onderscheid ik mijzelf als goochelaar in Ede, ik leef en adem magie en wil dat graag op andere overbrengen.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Ben je als bedrijf op zoek naar een leuk teambuilding uitje? Probeer mij dan is uit! Niks bouwt beter een band met je collega's dan discussiëren over hoe die goocheltruc nou in elkaar zit. Voor je bruiloft ben ik als goochelaar een ideale ijsbreker. Dit is mogelijk voor de receptie of voor het feest zelf, maar ook tussendoor tijdens het dagprogramma. Indien je met je stand op een beurs staat, is een goochelaar ook een goede aantrekkingskracht voor het voorkomende publiek. Door letterlijk een show te geven met een aantal trucjes wordt je product meer bekeken en is je stand het populairste en meest bezochte van de hele beurs.

Vanwege de goede recensies van een aantal grote bedrijven zoals ABN,IMU en RTL MCN zijn mijn optredens als goochelaar in Ede steeds populairder geworden. Een goochelaar geeft toch dat extra tintje aan je feest of event, een magische tintje waar nog lang over na zal worden gesproken door de bezoekers. Iedereen heeft namelijk wel is wat van goochelen meegekregen, vooral op jonge leeftijd en daarom is het nog steeds erg leuk om het op latere leeftijd nog is uitgebreid terug te zien. Welke kind had vroeger ook geen goochelaar op zijn feestje of een goocheldoos op zijn kamer en wou later zelf goochelaar worden.

         

Dit is daarom een garantie op succes omdat het ons allemaal op een bepaald punt in ons leven heeft gefascineerd, en logische ook aangezien dat magische wereldje je even met je gedachten ergens anders brengt. Namelijk naar ontspanning en rust, net alsof een pretpark bij jou op bezoek is in plaats van dat jij naar een pretpark moet rijden.

Als energizer en enthousiaste spreker tijdens mijn optreden hou ik de aandacht van het publiek constant op mij gericht. Buiten dat ik shows opvoer voor jong en oud is het ook voor buitenlanders een geweldige ervaring. Doordat ik de Engelse taal goed beheers, zijn de optredens ook magische voor mensen van over de grens die bv. hier voor zaken op een bedrijfsfeestje terecht zijn gekomen. Je hoef je dus geen zorgen te maken als er op je feest of event Engelssprekende gasten aanwezig zijn, want daar kan ik goed mee overweg. De taal van magie, die spreekt toch eigenlijk iedereen?

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Ede
Reactie plaatsen