Goochelaar Ermelo

Goochelaar Ermelo

Een memorabel feest gepland – Huur Goochelaar Alex Om net dat tikkeltje extra mee te geven aan de gasten zodat ze jouw feest niet snel zullen vergeten. Zowel op zakelijke bedrijfsfeesten als huwelijksfeesten kan ik met mijn zak vol goocheltrucs bij de gasten langsgaan.

Goochelaar Alex: Mengelen tussen gasten en ondertussen verbazing en verwondering creëren is inderdaad top entertainment van de bovenste plank. Met mijn zak vol trucjes ga ik van tafel tot tafel om iedereen te laten genieten van een beetje magie.

Goochelen vind-ik-leuk, en zij ook...ja, iedereen vindt goochelen leuk!

Iedereen vindt goochelen opwindend en magisch. Zelden mensen gehad die goochelen helemaal niet leuk vinden. Deze vorm van entertainment is zowel voor jong en oud want iedereen houdt van goochelen.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Soorten manieren van goochelen

Er zijn verschillende soorten goochelen die worden uitgevoerd.

Close-up goochelen of aan tafel goochelen

Goochelen als het ware voor een klein gezelschap of aan tafel goochelen. De goochelaar gebruikt kleine dingen zoals kaarten, munten, sjaals enz… Het publiek zit als het ware op jouw vingers mee te kijken als je een trucje doet.

Goochelen op straat:

Straat goochelen kennen we wel onder andere goochelen op straat. De befaamde truc met de drie bekers en onder één van de bekertjes zit een balletje. Meestal is dit een foute goocheltruc om toeristen op te lichten.

Goochelen voor kinderen

Bij goochelen voor kinderen denken we aan trucs die de goochelaar speciaal doet voor kinderen. Meestal wordt deze op kinderfeestjes geboekt. De goochelaar houdt de trucs eenvoudig en gebruikt meestal snoep om de kinderen aandachtig te houden.

Toneelgoochelen of goochelshows:

Toneel goochelen zoals je in een echte goochelshow ziet. De goochelaar gebruikt heel veel materiaal en grote kisten en dergelijke. Hij voert als het ware een stukje toneel op.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Het meest gevraagde aanbod van goochelaar Alex

Aan tafel goochelen met mijn zak vol goocheltrucs

Op jouw feest ga ik van tafel naar tafel en laat jouw gasten mijn trucjes zien. Deze vorm van goochelen is persoonlijker omwille van de nabijheid van jouw toeschouwers. Ook interactie en communicatie zijn belangrijk om deze trucjes zo dichtbij als close-up uit te voeren. Ook voor de gasten aan de tafel is het de ideale moment om iedereen rond de tafel mee te trekken in het gesprek.

Een mooie show met spanning, entertainment en magie

Voor een groter publiek maak ik een echte goochelshow klaar. Met veel magie en groter materiaal neem ik het publiek mee in de magische wereld van goochelen.

Goochelen op jouw verzoek

In samenspraak kan een show aangepast worden aan de noden en de behoeften van de gastvrouw. Jij vraagt en wij zorgen voor de trucjes die jouw gasten doen verbazen.

Veel andere goochelevenementen aangepast aan het evenement zelf

Afhankelijk van wat het soort feest het is, of het een zakelijk evenement is, of een stand op de beurs of een kinderfeestje. Noem het feest of evenement en ik heb al een act klaar. Natuurlijk ook aan te passen op vraag van de gastheer of gastvrouw.

Nog andere goochelvragen? Staat het er niet tussen wat je juist zoekt op gebied van magie en goochelen? Stel gerust jouw vraag en ik neem asap contact met jou op om na te gaan wat eventueel mogelijk is.

         

 

Ook beschikbaar als goochelaar Ermelo en te boeken via de website. Geen stad of plaats is te ver om mensen te laten genieten van een beetje magie. Alex is jouw goochelaar Ermelo voor jouw feest of evenement! Het volledige aanbod van de types shows en acts vindt u terug op de site. Vraag steeds ook jouw gratis offerte om na te gaan of dit het amusement is dat u voor jouw feest in Ermelo zoekt

 

Goochelaar Alex voor Ermelo – vind ik leuk !

En tal van andere reviews vindt u op de website. Zo heeft u een overzicht van alle tevreden klanten van de afgelopen jaren. Het geeft ook trouwens een beter beeld hoe ik te werk ga bij mijn shows en goochelacts.

  Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351 Graag tot ziens in Ermelo
Reactie plaatsen