Goochelaar Tiel

Goochelaar Tiel

Mijn naam is Alex Buijk en ik treed al meer dan tien jaar op als goochelaar in Tiel en in de rest van Nederland. Teven ben ik ook beschikbaar in België voor een magische show op workshop. Naast dat ik een goede interactie met het publiek kan verzorgen en door middel van mijn opgebouwde mensenkennis zelfs de meeste sceptici kan doen verbazen ben ik ook de Engelse taal machtig. Dit betekent dat ik ook mijn concepten in het Engels kan uitvoeren zodat buitenlandse gasten in de vorm van collega's en familieleden niks hoeven te missen van een show of workshop.

Tijdens deze leuke workshops van als goochelaar in Tiel, krijgt iedereen die deelneemt ook een goodybag mee naar huis. Bij deze workshop wordt je geleerd hoe je een goocheltruc uitvoert. Je leert dus al snel hoe een truc in elkaar zit en kan dit ook aan het einde van de workshopt opvoeren voor de rest en naderhand ook nog thuis of op je werk/school. Naast die concept heb ik nog een aantal andere concepten. Namelijk het onthulling van een logo voor ene nieuw bedrijf door middel van vuurwerk, maar ook eventueel met een goochelshow om de aanwezige bezoekers en personeel te vermaken op deze bangelijke dag voor jou en je bedrijf. Reclame maken voor je product of artikel op een beurs? Geen probleem! Ik laat je producten verdwijnen en verschijnen voor het enthousiaste publiek dat zich voor jouw kraampje zal verzamelen vanuit de hele zaal. Ook met een aantal klassieke goocheltrucjes zal ik een groot aantal mensen naar jouw kraam lokken om zo iedereen te laten zien welke mooie producten je aanbiedt.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Voor docenten en studenten kan ik ook een geweldige show opvoeren in de schoolkantine of op het schoolplein ter inluiding van het zomervakantie of het nieuwe schooljaar. Echter kan ik dit ook doen ter afsluiting van een toetsweek of voor het jaarlijkse schoolfeest als opwarming van de dansvloer voor de late avond. Dit is niet alleen leuk voor de studenten, maar ook voor de docenten. Klinkt dat je wat en zit je in de studentenraad? Laat het je schooldirecteur weten en misschien kunnen wij wel een mooi en gaaf feest neerzetten op jouw school.

Natuurlijk ben ik ook beschikbaar voor de meer traditionele feesten zoals bruiloften, verjaardagen en familiefeesten, maar ook school of werk reünies zijn erg populair in mijn vak. Mijn specialiteit ligt daarom ook bij dit soort feesten en partijen aangezien deze veelvuldig voorkomen. Of het nou voor jong of oud publiek is, het maakt niet uit want uiteindelijk houdt iedereen wel van het magie dat goochelaar zijn heet. Met een goochelaar in Tiel zoals mij ben je verzekerd van succes. Ik voer altijd weer met trots deze hobby wat ook mijn baan is uit. Ik ben vanwege mijn volle agenda jaarlijks te vinden op vele feesten en events. Het is zelfs uitgegroeid tot nationale bekendheid in mijn vak doordat dat ik ook door grote bedrijven wordt uitgenodigd zoals RTL MCN en de ABN Amro. Echter wordt ik ook gevraagd door gemeentes als invulling van een teamuitje of om voor de lokale wijkcentrum een show op te voeren, waar allerlei soorten mensen van diverse culturen naar toe komen om mijn geweldige show bij te wonen.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Het magie van het goochelen is gelukkig vaak terug te zien en steeds meer mensen willen een goochelaar als mij op hun feest of event hebben. Het is natuurlijk een mooie trend en het is weer is wat anders dan alleen muziek te laten afspelen op je feest. Wat ik vaak hoor is dat het ook veel herinneringen opbrengt bij het publiek omdat ze als kind ook graag goocheltrucs opvoerde en zelfs de droom hadden om ook goochelaar te worden. Door deze gevoelens bij sommige mensen naar boven te brengen is een mooi pluspunt tijdens mijn werk. Het is daarom vaak een zeer geslaagde avond voor deze mensen en die zien mij dan ook graag terugkeren bij een volgend feest.

         

Twijfel dus niet langer en neem een goochelaar voor jouw feest of event. Voor meer info kan je mij altijd mailen of bellen, ik sta je graag te woord. Heb je specifieke wensen of voorkeuren dan kunnen wij dit bespreken, dit kan ook door middel van een kennismakingsgesprek. Zo'n gesprek is erg handig om alle punten door te nemen en jij weet zelf ook gelijk waar je aan toe bent en je weet wie je in huis neemt om jouw feest in te vullen als goochelaar in Tiel en omstreken.

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351 Graag tot ziens in Tiel
Reactie plaatsen