Page content

Goochelaar Bedum

Goochelaar Bedum

Is je moeder binnenkort jarig? of vieren misschien je grootouders hun 40e trouwdag? Dan is een mooie dag als dit niet compleet zonder een beetje goochelwerk van mijzelf. Als goochelaar in Bedum kan ik voor een prachtige dag zorgen tijdens een familiefeest of reünie. Ik ben zelf al meer als tien jaar werkzaam in dit magische vak en beheerst het goochelaar zijn erg goed. Door de jaren heen ben ik nationaal bekend geworden in mijn vakgebied (tevens ook in België) en treed ik door heel het land op als entertainer. Zowel op kleine als grote feesten ben ik een graag geziende goochelaar. Of je nou als bedrijf of privé gebruik wil maken van een goochelaar, dan ben je bij mij aan het goede adres voor een goochelaar in Bedum en daarbuiten.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Ik vul mijn optredens op geweldige wijze in met verschillende goocheltrucs.

Zo kan ik objecten laten zweven over het podium en kan ik van een simpel papiertje een briefje van 20 euro maken. Indien je nog wat wilt verdienen kan je ook nog raden waar ik het geld heb verstopt tijdens mijn verdwijntrucs. De kaarten die je normaal gebruikt om een gezellig potje te kaarten, vliegen bij mij door de lucht en onder je neus door. Goochelen gaat me aan het hart en ik sta elke dag weer vrolijk op met de gedachte dat ik van mijn hobby mijn baan heb weten te maken. Om dit weer dagelijks aan mijn publiek mag tonen maakt mij erg blij. De wereld van het goochelen is al decennia lang wereldberoemd. Onze bekende Nederlandse goochelaar Hans Klok heeft zelfs zijn eigen show in Las Vegas, de bekendste gokplaats in de wereld.

Ook op de televisie is het vaak te zien in programma’s of in grote films uit Hollywood.

Doordat veel mensen vroeger als kind al gefascineerd waren door goochelen, is het vaak een rit terug naar het verleden als je een show van mij heb bijgewoond. Doordat ik mij gespecialiseerd heb in een wat ouder publiek die ook zijn opgegroeid in de jaren dat goochelen vaak alleen te zien was op een feestje of was te lezen in een boek. Dan gaan nu jaren later als je zo intens verwikkeld bent in een show van mij je gedachten weer naar de tijd dat jij zelf klein was en de magie aanschouwde. Het kan natuurlijk ook zijn dat je zelf een goochelaar wou worden toen je klein was net als ik en je je goocheldoos overal mee naar toe nam om je familie en vrienden als publiek te gebruiken. Gelukkig is die droom van mij uitgekomen en ik zou het ook erg leuk vinden als ik mensen tegenkom in mijn publiek die inderdaad dat oude gevoel weer terugkregen en zelf ook misschien die droom hadden.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Als goochelaar in Bedum hou ik graag mensen hun aandacht volledig bij mijn show.

Het is niet zomaar iets wat je gedurende mijn show ziet. Behalve het magie van de goocheltrucs zie je ook een hoop interactie en enthousiasme van mij richting het publiek. Het moet natuurlijk een mooie dag worden waar nog lang over na gesproken kan worden. Wil je liever iets anders dan een goochelshow of iets met een show van mij combineren? Dat kan! Daar heb ik een heel leuk concept voor bedacht, namelijk een goochelworkshop. Door mij als goochelaar in te huren breng ik voor iedere deelnemer een leuke goodybag mee. Vervolgens kan iedereen van dichtbij zien hoe een goocheltruc eruit ziet, zo kun je het zelf leren, waardoor je het aan het einde van de dag zelf te kan opvoeren voor de rest. Geweldig toch? Zo leer je is wat op een leuke manier en je heb nog een goodybag om mee naar huis te nemen ook.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

 

         

Heb je toevallig nog een evenement of logo van je nieuwe bedrijf dat je op spectaculaire wijze wilt onthullen?

Dan bied ik als goochelaar in Bedum daar tevens uitkomst op. Door middel van vuurwerk en snel ontvlambaar papier kan ik er letterlijk een spetterende onthulling van maken. Natuurlijk staat veiligheid op de eerste plek, waar ook goed rekening mee wordt gehouden. Voor meer info over mij als goochelaar in Bedum en omstreken verwijs ik je daar naar mijn website bougemagic.nl/. Hier is niet alleen meer informatie te vinden maar zijn er ook leuke video’s en foto’s te zien van mijn werk als goochelaar tijdens bepaalde concepten. Wil je een offerte of speciale voorkeuren doornemen geef dan even een belletje, dan sta ik je graag te woord.

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Bedum

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Bedum

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.