Page content

Goochelaar De Marne

Goochelaar De Marne

Je bent druk bezig met de planning voor jouw feest. Dit kan een bruiloft, verjaardag, jubileum, zakelijk feest of welke feestelijke gelegenheid dan ook zijn. Je hebt bijna alles al geregeld. Het enige wat je nog zoekt is dat ene extraatje waarmee je dit feest tot een nieuw niveau kan brengen, een echte energizer. Veel mensen staan er niet bij stil maar, een goochelaar kan echt leven op je feest brengen. Magie kent geen leeftijdsgrenzen en kan juist spannender worden voor volwassenen! Goochelaar de Marne zorgt ervoor dat jouw feest dat extraatje krijgt die je zocht. Hij weet jouw gasten op verschillende manieren te entertainen, te verbazen en te boeien.

Het voordeel van een goochelaar op je feest is dat er voor een bepaalde tijd interactieve entertainment is. Naast de leuke nummers die die avond worden gedraaid kunnen jouw gasten met goochelaar de Marne echt meedoen met de act. Hierdoor zullen de gasten jouw feest nog voor een lange tijd herinneren. Ook word er meer waarde gehecht aan jouw feest omdat het veel meer is geworden dan een bijeenkomst met eten en muziek.

Goochelaar de Marne doet ook veel tafelgoochelen. Hierbij komt hij langs de tafels van de gasten op jouw feest. Aan de tafels doet hij een kleine show met verschillende trucs. Hierbij komen alle mensen uit het groepje aan bod. Er is veel persoonlijk contact en dat maakt deze act zo speciaal. Afhankelijk van de uren die je boekt voor jouw feest kan goochelaar de Marne 2-4x langs de tafels van de gasten gaan.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Goochelen in de Marne.

Een aantal weken geleden heb ik de gelegenheid gekregen om op te treden op een personeelsfeest in de Marne. Tijdens het telefoongesprek werd mij gevraagd wat ik precies doe, wat mijn beste shows zijn en welke show mijn favoriet is. Dit zijn hele goede vragen die ik helaas te weinig voorbij zie komen. Elke goochelaar heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Om erachter te komen welke goochelaar bij jou past, is het belangrijk om goed aan te geven waar je naar opzoek bent en wat je van de goochelaar kan verwachten. Een goochelact is een stukje maatwerk, en hoe meer informatie je hebt, hoe beter het eindproduct wordt!

Ik ben erg goed ontvangen. Het feest was op het kantoor en er was een groep van 60 mensen aanwezig. De ruimte was aangekleed met bloemen. Ook was er ruimte gemaakt voor tafels om aan te eten en een stukje dansvloer. Na de afdelingsleider te hebben gesproken werd ik begeleid naar een ruimte om me om te kleden en klaar te maken. It’s Show Time!

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Voor mijn openingsact stond ik op de dansvloer. Ik heb een aantal gasten gevraagd mij te helpen en de afdelingsleider mocht ze uitkiezen! Dit was een groot succes. Na mijn grote acts op het podium was het tijd voor het tafelgoochelen (Mijn favoriete deel!). Bij tafelgoochelen geef ik kleine shows aan groepjes gasten op het feest. Op deze manier krijgt iedereen aandacht en kan iedereen de trucs van dichtbij zien. Daar halen de gasten en ikzelf ook veel meer plezier uit! Tafelgoochelen is mijn favoriete deel omdat het zo persoonlijk is. Je kan je trucs makkelijk afstemmen op de mensen die naar je kijken. Ook heb je veel persoonlijk contact waardoor de truc nog interessanter wordt!

Na de laatste tafelacts te hebben afgerond werd ik uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Wat een gastvrijheid! Daar zeg ik geen nee tegen. Ik heb nog gezellig gesproken met een aantal gasten. Er was veel belangstelling voor goochelen en ik heb veel vragen beantwoord. Voordat de eind speech van de afdelingsleider begon heb ik mijn spullen ingepakt en ben ik vertrokken. Ik werd uitgezwaaid door heel het team, wat een warm afscheid! Het heeft was een heus succes. Niet alleen ik maar ook de gasten hebben er erg van genoten. Hopelijk zie ik de Marne snel weer terug!

         

Contact

Heb je vragen over de shows die ik geef, mijn tarieven, de voordelen van een goochelaar op jouw feest of een opmerking? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord graag al je vragen en samen zullen we jouw feest onvergetelijk maken! Ook voor offertes kan je bij ons terecht. Neem contact op.

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in de Marne

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar De Marne

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.