Page content

Goochelaar Delfzijl

Goochelaar Delfzijl

Mijn naam is Alex Buijk en ik ben al meer dan een decennia actief in de magische wereld van het goochelaar zijn.

Naast dat ik ook bij onze zuiderburen optreed in BelgiĆ«, spreek ik ook Engels wat ik kan toepassen in mijn show zodat buitenlandse gasten ook niets hoeven te misschien van mijn magische optredens als goochelaar in Delfzijl en in de rest van Nederland. Door middel van een fijne kennismakingsgesprek kun je mij perfect vertellen wat je wensen en voorkeuren zijn tijdens een show. Zo is het niet alleen duidelijk, maar je ziet gelijk van tevoren wie je inhuurt. Zo’n gesprek is makkelijk te regelen door mij even te bellen of mailen via de contactgegevens die op mijn website staan. Op de website bougemagic.nl zijn tevens een aantal leuke filmpjes en afbeeldingen te zien van mij als goochelaar tijdens een aantal gelegenheden. Hierdoor krijg je een nog beter beeld van hoe ik te werk gaat en hoe ik het publiek op de eerste plaats zet.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Goochelen in Delfzijl

Het magie van goochelen zit er bij veel mensen al vanaf jongs af aan in. Dit komt omdat wij allen wel in onze jeugd al iets hebben meegekregen van het magie der goochelen. Al was het op televisie in een programma of in een sprookje dat je in een boek las. Het kan natuurlijk ook dat je er al mee in aanraking kwam door een feestje van toen je nog klein was of misschien wel vanuit een kermis of circus. De echte liefhebbers hadden zelfs een goocheldoos op hun kamer. Deze herinneringen zullen bij een optreden van mij ook weer helemaal terug naar boven komen.

Buiten dat ik graag shows opvoer voor een groot publiek van een paar honderd man, vind ik het ook erg leuk om het voor ene kleine groep te mogen doen. De interactie is dan ook vaak intenser omdat iedereen individuele ervan kan genieten als ik een brief van 20 euro laat verdwijnen onder je neus. Voor de gene die nog meer herinnering willen ophalen vanuit hun jeugd en vinden dat dat met alleen een show niet genoeg is kunnen ook een goochel workshop eraan vastplakken. Tijdens zo’n workshop krijgt iedereen een leuke goodybag mee en wordt er zorgvuldig uitgelegd door mijzelf hoe bepaalde trucs in elkaar zitten en hoe je dit zelf ook kunt opvoeren voor de rest. Natuurlijk kan je dit later ook nog bij collega’s en vrienden voordoen als je eenmaal thuis ben.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Goochelen en illusie op tv

Doordat magie en goochelen steeds meer terug te zien is op televisie hedendaags is het te merken dat het terug van weggeweest is voor het grote publiek. In de Verenigde Staten is het te zien in films zoals Now You See Me 1 & 2, maar in Nederland ook in programma’s zoals Holland got talent, Mindfuck en Streetmagic. Om nog maar te zwijgen over de goochelshows in Las Vegas.

Doordat goochelen in mijn hart en nieren zit heb ik diverse concepten bedacht buiten de workshops en optreden om zoals onthullingen en beurzen. Met onthullingen kan ik zo op spectaculaire wijze een nieuw bedrijf leven inblazen door middel van vuur en vuurwerk. Hierdoor wordt het letterlijk een spetterend spektakel. Ik ben ook graag actief op beurzen en evenementen zoals bv. een huishoud of gereedschapsbeurs. Hier kan ik op magische wijze je producten onder de aandacht brengen bij al het passerend bezoek. Je zal daarom het niet alleen in je verkoopcijfers merken, maar het is nog leuk ook waardoor iedereen jouw stand nog zal herinneren aan het einde van de dag.

         

Als goochelaar in Delfzijl en omstreken kan ik dus perfect zorgen voor de juiste stemming op jouw event of feest.

Dat standaard muziekbandje of diskjockey ken iedereen nu ook wel. Doe is wat anders en huur een goochelaar in voor een magische avond. Grote bedrijven zoals ABN Amro en ook gemeentes van ons land hebben al met veel positiviteit gebruik gemaakt van mijn talenten als goochelaar. Wacht daarom niet langer en geef een belletje naar mij als je een goochelaar in Delfzijl of daarbuiten wil voor jou feest of event. Niks is te gek voor mij. Ik voer overal geweldige shows op, van standaardfeesten tot op scholen en van bejaardentehuizen tot aan wijkcentrums.

Met jouw wensen tover ik elk feest om in een magische spektakel!

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Delfzijl

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Delfzijl

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.