Page content

Goochelaar Westerwolde

Goochelaar Westerwolde

Hoog niveau en top kwaliteit goochelen. Gasten vermaken zich altijd prima en hebben de avond van hun leven. Goochelaar Westerwolde zal altijd zorgen voor een steeds weer vernieuwende act naar de laatste trends. Absoluut geen doorsnee optreden maar avondvullend en onderhoudend. Genieten van een avond vol met spannende goocheltrucs. Goochelaar Westerwolde zit snel vol, dus boek tijdig een fantastische avond. Elke gelegenheid is geschikt, om door een goochelaar je gasten te vermaken. Bruiloft, personeelsfeest of familieavonden worden nooit meer vergeten.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

De illusionist die je nooit meer vergeet

Een spannende avond waarbij de goochelaar van tafel naar tafel gaat. Bij elke tafel laat hij zijn vingervlugheid zien. Gasten vallen van de ene verbazing in de andere. Humor staat voorop en geeft de acts nét even dat sprankelende optreden. Er zal veel gelachen worden en het bezoek vindt alles fantastisch.
De tafelgoochelaar bevindt zich voortdurend tussen de gasten en laat zijn fabelachtige goocheltrucs steeds weer zien. Trucs met kaarten, muntjes en ringen zijn altijd weer fascinerend om naar te kijken, het is onbegrijpelijk en mysterieus.

Vingervlugheid
Goochelaar Westerwolde staat bekend om zijn vingervlugheid. Altijd weer vermakelijk wanneer iemand iets mist. Ring, armband of horloge worden altijd weer teruggevonden op een plek die je niet had verwacht. Applaus en oh’s en ah’s zullen telkens weer door de ruimte te horen zijn. De combinatie mindreading, zakkenrollerij en goocheltrucs zal de sfeer altijd op gang brengen op bedrijfsfeest of netwerkborrel. De tafelgoochelaar is echter ook geschikt om rond te laten lopen tijdens een sjiek diner in een restaurant. Magische en smaakvolle acts geven de gast een prettig gevoel. Deze goochelaar zorgt er voor dat jong en oud een geweldige avond heeft. Je kunt deze goochelaar op simpele wijze online boeken. Reageer op tijd want de agenda zit snel vol.

De beursgoochelaar

Sinds kort doet goochelaar Westerwolde niet alleen bruiloften en partijen, maar is hij ook regelmatig op beurzen te vinden. Beursgangers kunnen genieten van zijn magic en worden tegelijkertijd geconfronteerd met de beursstand waar de goochelaar op dat moment voor werkt. Wil je dat veel mensen jou beursstand bezoeken. Boek dan de beursgoochelaar en ontdek dat er veel meer aandacht zal zijn voor jou producten of diensten. Voorbijgangers blijven tijdens de goochelact staan en kunnen op deze manier sneller worden geconfronteerd met je beursstand en hun medewerkers. Deze goochelaar heeft zich verdiept in jou product en weet op een handige manier de mensen te lokken. Door het tonen van bijzondere acts zullen bezoekers sneller blijven staan. Hierdoor krijg je gegarandeerd meer potentiële klanten aan je stand. Werknemers kunnen zich volledig focussen op het gesprek met de klant.

Win, win situatie
Staat de beursganger eenmaal in jou beursstand dan speelt de standhouder hier gemakkelijk op in door zijn diensten/producten aan te prijzen. Dit alles gaat op een zeer ludieke manier. Er wordt niemand gedwongen om jou beursstand te bezoeken, maar de verleiding wordt door het werk van de goochelacts veel groter.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Show vol met goocheltrucs

De goochelaar is van alle markten thuis en geeft ook professionele goochelshows. Een avondvullend programma wat voor zowel kinderen als volwassenen kan worden meegemaakt. De illusionist zal nadat er een show is geboekt, zich eerst gaan verdiepen in zijn publiek. Een show voor kinderen is wat anders dan een personeelsfeest entertainen. Het televisie programma Mindf*ck heeft er zeker toe bijgedragen dat goochelshows weer helemaal hot en van deze tijd zijn.

Workshop goochelen

Vind je goochelen spannend en interessant? Misschien is een workshop goochelen een optie. Een avond vol plezier en lachen! Heel erg vermakelijk om een personeels- of bedrijfsavond op deze manier op te leuken. Je leert elkaar op een geheel andere wijze kennen. De goochelaar zal eerst een aantal mooie acts tonen waarna hij de groep mensen in verschillende kleine groepjes verdeeld. Aan elke groep zal een andere truc worden geleerd die een poosje geoefend moet worden, zonder dat de andere groepen dit kunnen zien. Aan het einde van de rit zal elke groep zijn aangeleerde truc laten zien. Hilarisch en tegelijkertijd komische momenten. Het is verbazingwekkend wat je als leek allemaal in korte tijd kunt aanleren. Ook geweldig om het aan je collega’s te tonen. Het schept zeker een onderlinge band en er zal nog lang over nagepraat worden.

 

         

Kijk voor alle informatie over tarieven en offertes op de desbetreffende website.

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Westerwolde

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Westerwolde

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.