Goochelaar Maastricht

Goochelaar Maastricht

Op zoek naar een leuke bezigheid in Maastricht? Kiezen voor een goochelaar Wil je graag een feestje geven voor vrienden, familie of collega's, maar weet je niet goed wat te doen? In Maastricht is er zeker genoeg te beleven: je kan gaan shoppen, je kan genieten van een mooie wandeling, je kan er goed uitgaan, je kan een museum bezoeken, maar wil je eens iets anders dan gewoon kiezen voor een feestje met veel drank, dansen en dergelijke? Of wil je wel eens iets extra hierbij? Dan kan een goochelaar misschien wel iets voor jou zijn. Vraag je je nu af: is dit wel iets voor mij? Is dit niet meer voor jonge kinderen? Dan is het antwoord hierop heel simpel: nee! Waarom zou je dan kiezen voor een goochelaar op je feest, al dan niet een feest voor volwassenen? Lees hieronder daarover meer.

Waarom kiezen voor een goochelaar in Maastricht?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een goochelaar in Maastricht. Enkele van deze redenen zijn de volgende:

 • Enerzijds is het kiezen voor een goochelaar eens iets totaal anders dan de gewone feestjes.
 • Bovendien zorgt het ook voor meteen sfeer op je feestje, want hier wordt ook heel wat bij afgelachen.
 • Een andere reden is dan weer dat het zorgt voor een gevoel van samenhorigheid onder de mensen. Ideaal dus wanneer je een feestje wilt organiseren voor vrienden, familie en collega's zonder dat deze mekaar al kennen.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Wanneer kan een goochelaar Maastricht een leuke toevoeging zijn?

 • Zoals eerder al gezegd kan een goochelaar in Maastricht een leuke toevoeging zijn wanneer je een feestje wilt geven voor mensen die elkaar eigenlijk nog niet kennen. Het zorgt ervoor dat deze mensen een onderwerp vinden waarover ze meteen kunnen praten met elkaar. Het werkt dus echt verbindend onder de mensen.
 • Ik bied goochelacts aan in verschillende vormen. Zo kan ik zorgen voor tafelgoochelkunsten, kan ik een centrale goochelshow verzorgen, kan ik een workshop goochelen organiseren, ik speel op bruiloften en zelfs op kinderfeestjes... Kortom, verschillende mogelijkheden qua feestjes!
 • Goochelen is iets wat de meeste mensen kan bekoren omdat het zo mysterieus is. Velen willen dan ook weten hoe dit in zijn werk gaat, wat meteen voor gespreksvoer zorgt doorheen het feest. Het is dan ook iets waarover zoveel later ook kan gesproken worden. Ideaal dus als je iets onvergetelijks wilt organiseren.
 • Kiezen voor een goochelact, is kiezen voor een activiteit dat je zowel kan inzetten op kleine, intieme feestjes, alsook op grote feesten.
 • Het is de ideale manier om even te kunnen ontspannen en ontsnappen van al het negatieve in de wereld. Bovendien is het een enorm misverstand dat goochelen enkel iets is voor kinderen. Zelfs de oudste persoon kan hier enorm van genieten. Het is een activiteit die geschikt is voor jong en oud. Het is dus geschikt op elk soort feest.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Enkele redenen om te kiezen voor mij als goochelaar

 • Ik zorg altijd voor top entertainment, op welk soort feestje dan ook.
 • Ik doe dit altijd met enorm veel passie, waardoor ik ook steeds boordevol energie zit, wat zich ook reflecteert op het publiek.
 • Duidelijke afspraken maken vooraf vind ik zeer belangrijk. Zo weet iedereen vooraf wat ze kunnen verwachten. Een van de afspraken die ik hierbij zeer belangrijk vind, is op tijd zijn en alles op tijd regelen.
 • Ik heb een jarenlange ervaring, waardoor ik ook al heel wat recensie heb mogen ontvangen. Wanneer je deze bekijkt, zal je zien dat deze zeer goed zijn. Dit geeft je ook al een eerste idee over wat je kan verwachten bij mij als goochelaar.
 • Ik bied 100 % garantie aan..
 • Ik laat de keuze natuurlijk vrij bij de aanvragers van het feestje, maar ik ben ook steeds bereid om mee te denken met jullie wanneer jullie dit zouden wensen.

         

Heb je ook interesse in een goochelact op een van je feestjes?

Zegt een goochelact op een feestje van jou je ook wel iets? Neem dan zeker even een kijkje op de website bij verdere vragen. Hier kan je verdere informatie terugvinden, filmpjes over vorige edities, ervaringen van voorgaande gebruikers enzovoort. Heb je toch nog enkele onbeantwoorde vragen? Aarzel dan niet om me te contacteren. Ik help je zeer graag verder!

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Maastricht
Reactie plaatsen