Goochelaar Breda

Goochelaar Breda

Goochelaar in Breda aan het zoeken? Stel, je hebt een feestje op de planning en staan en je zoekt een goochelaar in Breda. Dan ben je bij mij helemaal aan het juiste adres. Ik heb zeer ruime ervaring in het verzorgen van wervelende goochelshows in Breda en omgeving. Breda mag dan eens per jaar ‘Kielegat’ heten, bij mij is Breda het hele jaar door verzekerd van een hoog entertainment gehalte. Ik bezorg jouw gasten een belevenis om nooit meer te vergeten. Of je nu een verjaardagsfeest geeft, een bedrijfsfeest of een bruiloft viert, voor iedere gelegenheid heb ik een passend repertoire in huis. Daarnaast verzorg ik in Breda en omgeving ook goochelshows op maat. Daarin bepaal jij het thema en zorg ik voor een magische uitvoering.

Goochelen op z'n Brabants

In het altijd gezellige Brabant ligt Breda. Breda is een stad naar mijn hart en dat is goed te merken waarom. Met mijzelf als goochelaar in Breda en omstreken heb ik veel van de mensen mogen leren kennen in deze stad. En elke keer weer was ik aangenaam verrast hoe warm de mensen hier zijn en ook vooral tijdens mij show. Om die reden ben ik altijd weer erg enthousiast als ik hier mag optreden.

Voor de gene die mij nog niet kennen, mijn naam is Alex Buijk en ik ben all meer dan een decennia een top goochelaar in Nederland en België. Doordat ik mijn show ik zowel het Nederlands als in het Engels kan opvoeren bereik ik een groot publiek. Ik streef naar een hoge klanttevredenheid wat ik ook telkens weer bereikt bij de recensies die worden achtergelaten. Hierdoor heb ik heel het jaar door een volle agenda met boekingen. Het is natuurlijk voor mij al erg fijn dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken. Maar het doet mij vooral veel goeds als ik zie hoeveel vreugde en gezelligheid ik meebreng naar een feest of event. Het publiek geniet optimaal van mijn optreden of het nou op een bruiloft, verjaardag of gereedschapsbeurs is.

Magie is aan een ware opmars bezig in de zin van goochelaars. Je ziet het al in programma's als Mindfuck, Hollands got tallent, Streetmagic, maar ook in grote blockbusters uit Hollywood zoals deel 1 en 2 van de populaire filmreeks Now You See Me. Van deze film is zelfs een derde deel op komst.

Entertainment in Breda voor jong en oud

Magie en illusie weten alle leeftijden te fascineren. Goochelen is dus beslist niet alleen voor kinderen intrigerend. Het is niet voor niets dat illusionisten zoals Hans Klok en David Copperfield wereldwijde bekendheid genieten. Of wat te denken van Victor Mids? Zelfs onze premier wist niet wat hem overkwam. Precies die opperste staat van verbazing weet ik als goochelaar in Breda te realiseren met mijn magische shows. Deze zijn altijd gericht op jouw wensen en publiek. Zo help ik jou graag jouw feest of evenement tot een groot succes te maken.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                     

Van Breepark tot je achtertuin

Tal van tevreden klanten in Breda waarderen me om mijn flexibiliteit. Zo geef ik de ene keer een complete goochelshow in evenementenhal Breepark en sta ik het andere moment bij je in de achtertuin mijn kunsten te vertonen. Of wat te denken van een tafelgoochelaar tijdens een dinerfeest? Door mijn jarenlange ervaring als goochelaar in Breda weet ik precies de juiste toon te zetten. Kortom, bij mij ben je verzekerd van magie op maat.

Natuurlijk heeft het merendeel van de mensen wel is met magie en goochelen te maken gehad. Dit is voornamelijk als kind zijnde net als ikzelf met bv. een goocheldoos. Maar je kan ook geinterreseerd zijn geweest door het magie van het goochelen uit een sprookje of van uit een kermis of circus waar toen in je jeugd een goochelaar aanwezig was. Nu ben ik de juiste persoon als goochelaar in Breda om deze jeugdherinneringen weer bij je omhoog te halen.

Buiten de traditionele shows op een podium die opvoer op verjaardagen, bruiloften, familiefeesten, reünies en ga zo maar door, heb ik ook een aantal andere leuke concepten bedacht die met veel succes erg populair zijn geworden de laatste jaren.

Namelijk logo onthullingen voor een nieuw bedrijf of juist voor een mooie poster of kunstwerk te onthullen. Dit kan variëren tot een monument in de stad of een mooi bord waarom je je grootouders feliciteer met hun trouwdag. Ook heb ik al meerdere malen met groot succes de verkoopcijfers van een bepaald product mogen verhogen door als goochelaar veel publiek naar bepaalde kramen te lokken op beurzen en evenementen. Heb je dus een product dat je wilt verkopen en je cijfers doen stijgen? Dan kan ik daar uitkomst in bieden door veel publiek te trekken met een aantel leuke kaarttrucjes, om vervolgens jouw product te doen verdwijnen. Jouw kraam zal erg populair zijn, al niet de populairste in de zaal van het evenement.

Super tof bedrijfsfeest

Neem vrijblijvend contact met me op

Wil je graag meer weten over mijn goochelkunsten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op. Ik leg je precies uit hoe ik jouw feest of evenement in Breda zou aanpakken. Op basis daarvan weet je of het inhuren van mij als goochelaar bij jouw gelegenheid past. Ook qua budget ben ik altijd transparant. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je op de dag zelf volop genieten. Magische entertainment in Breda ligt bij mij binnen handbereik!

Voor de docenten en studenten onder jullie kan ik ook op een magische manier als goochelaar in Breda de zomervakantie inluiden met een show vol spektakel op het schoolplein. Dit kan tevens ook in de kantine of aula gehouden worden na afsluiting van een toetsweek of juist weer voor het inluiden van een nieuw schooljaar. Ook tijdens de jaarlijkse schoolfeesten ben ik graag bereid de dansvloer alvast op te warmen met een aantal spectaculaire goocheltrucjes.

Mijn naam is alom bekend geworden in het goochelaars vak over de jaren heen en dat heb ik te danken aan mijn professionaliteit en goede mensenkennis waardoor ik voor d perfect interactie met het publiek kan zorgen. Grote bedrijven zoals ABN Amro en RTL MCN hebben al gebruik gemaakt van mijn diensten als goochelaar in Breda en daarbuiten. Dit geldt tevens voor een aantal gemeentes van ons land.

Speciale wensen of meer info over Alex’s shows? Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk    Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Ben je dus op zoek naar een leuk alternatief voor jouw feest of event? Denk dan eens aan een goochelaar als ik. Op mijn website heb ik een aantal leuke filmpjes en afbeeldingen staan die leuk zijn om even te kijken zodat je een nog beter idee krijg achter wie deze tekst schuilt. Voor meer info of tarieven kan je natuurlijk ook altijd even bellen of mailen via de contactgegevens die op mijn website, bougemagic.nl staan. Hiermee kan je ook eventueel een kennismakingsgesprek aanvragen indien je dit fijner vindt.

Graag tot ziens in Breda.
Reactie plaatsen