Goochelaar Roosendaal

Goochelaar Roosendaal

Met een goochelaar in Roosendaal als mijzelf ben je verzekerd van een goede invulling van jouw feest of evenement. Als echte professional wil ik graag het beste in mijzelf naar boven halen voor elk soort publiek of het nou voor een handje vol mensen is of voor honderd man.

Een korte uitleg over mij en mijn werk

Als eerst zal ik mij even voorstellen, mijn naam is Alex Buijk. Ik ben voor mijn beroep goochelaar. En niet zomaar een goochelaar, maar een echte topentertainer als het gaat om magie en illusie. Met mijn jarenlange ervaring als goochelaar in Roosendaal en daarbuiten heb ik een uitermate goede mensenkennis weten op te bouwen die er telkens weer voor zorgt dat ik een sterke interactie heb met het aanwezige publiek. Een show in België of in de Engelse taal is tevens geen enkel probleem voor mij. Dit zelfde geldt voor ochtendoptreden of op feestdagen. Bedrijfsfeestjes, bruiloften, reünies, schoolfeesten en natuurlijk verjaardagen. Al dit soort feesten komen wekelijkse heel het jaar door in mijn agenda voor. Ik mag van geluk spreken dat ik zo goede klantenkring heb weten op te bouwen die met de weken steeds groter worden. Het publiek ziet mij graag optreden en mijn magische kunstjes opvoeren. Dit is voor mij een soort verslaving geworden als het gaat om deze lijn aan te houden en mij steeds beter te profileren om de mooiste shows en andere concepten te geven aan mensen die dat willen zien of daar geïnteresseerd in zijn.

Met tegen de 150 shows aan per jaar en grote klanten in de vorm van nationaal bekende bedrijven en gemeentes heb ik mijn hobby aardig weten op te bouwen tot een hedendaags groot succes. Doordat ik mijn hobby die ik als kleine jongen al met veel passie uitvoerde heb weten om te zetten naar mijn huidige baan op volwassen leeftijd, laat zien hoe gemotiveerd ik ben om iets moois neer te zetten.

Als je op zoek bent naar een goede goochelaar in Roosendaal sta ik graag tot je dienst. Mijn naam is Alex Buijk en ik ben magisch entertainer van beroep. Mijn shows zijn ook in Roosendaal een groot succes. Door mijn jarenlange ervaring weet ik jouw publiek van begin tot eind te boeien met mijn goochelacts, illusies en magie. Ik pas mijn show geheel aan op jouw wensen. Of je nu een goochelaar zoekt als verrassende act op je bruiloft, je bedrijfsfeest met magie wilt opluisteren of een tafelgoochelaar wilt tijdens een bijzonder diner: ik verzorg een wervelende show waar nog lang over wordt nagepraat.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                     

Magie in Roosendaal

Sinds jaar en dag ben ik actief als goochelaar in Roosendaal. Zo kun je me bijvoorbeeld als beursgoochelaar inhuren voor een magische show in evenementenhal Metsj Point. Uiteraard verzorg ik hier ook bedrijfsfeesten op maat en wat te denken van een diner met mij als tafelgoochelaar? Het publiek is altijd even enthousiast in Roosendaal en dit maakt het dat ik ze graag trakteer op een spectaculaire show op onder andere recreatiepark De Stok.

Goochelaar op bruiloften in roosendaal

Ook voor je bruiloft kun je me als goochelaar in Roosendaal inhuren. Wat je je daarbij voor moet stellen? Simpel. Een magisch verlengstuk van jouw sfeervolle Brabantse bruiloft. Na een kennismakingsgesprek zorg ik ervoor dat je een complete goochelshow kunt verwachten met alles erop en eraan. Hierdoor wordt de mooiste dag in je leven pas echt een belevenis om nooit te vergeten.

Voor alles beschikbaar

Als goochelaar in Roosendaal ben ik in te huren voor een divers aantal soort concepten. Denk hierbij aan ter invulling voor kinderen in een animatieprogramma of voor toeristen tijdens een tour met een reisorganisatie in Nederland of België. Maar ook voor de manager kan ik het personeel uitstekend vermaken tijdens een bedrijfsfeest, diner of teambuildingsdagje. Dit kan natuurlijk ook andersom als je alleen je baas even wilt verwennen voor de goede werksfeer op de werkvloer. Studenten en docenten kunnen ook altijd bij mij terecht als goochelaar in Roosendaal voor een geweldige show van mijzelf op het schoolplein om het nieuwe schooljaar te starten of gewoon een leuke goochel workshop in de klas voor een wat kleinere groep. Twijfel dus niet langer als je iets anders dan anders zoekt voor jouw feest op school, werk of thuis.

Goochelaar op bruiloft

Bedrijfsfeesten in Roosendaal

Roosendaal staat ook wel bekend als logistieke hotspot. Eén van de redenen waarom veel bedrijven in Roosendaal gevestigd zijn. Als goochelaar in Roosendaal word ik dan ook regelmatig geboekt voor een bedrijfsfeest of personeelsuitje. Door de louter positieve reacties na afloop durf ik ook jou te verzekeren van een succesvolle show waar iedereen met veel plezier op terugkijkt.

Onthullingen en Beurzen

Vuurwerk en vlammen. Dat zijn de woorden die iedereen zich zal heugen als ik jouw nieuwe bedrijf laat dopen met een spectaculaire onthulling. Natuurlijk staat veiligheid voorop en daar hoef je je absoluut geen zorgen over te maken. Ik zal er een mooie dag vol spektakel van maken voor jou, je personeel en natuurlijk toekomstige klanten die er een bezoekje zullen plegen. Om je verkoopcijfers te doen laten stijgen om een huishoudbeurs, gereedschapsbeurs of welke beurs dan ook. Dan ben ik als goochelaar in Roosendaal een rots in de branding om jou hiermee te helpen. Door de klassieke kaart en geldtrucjes lok ik een groot publiek in zaal bij andere stands weg richting die van jouw. Hier zal ik jouw product doen verdwijnen en verschijnen, wat gegarandeerd een wow-effect zal leveren bij het publiek. Iedereen die het zal aanschouwen zal willen weten wat jij verkoopt en dan ook automatische meer geïnteresseerd zijn. Je pakt groot uit en dat ziet de rest ook en dan zal dat het ook wel waard zijn. Wil je meer info over hoe ik dit aanpak of heb je juist specifieke wens en wil je het product dat je aan wilt bieden even bespreken? Geen probleem! Kijk hieronder even naar de mogelijkheden om contact op te nemen met mij.

Bedrijfsfeest roosendaal

Een goochelaar in Roosendaal inhuren

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement of feest? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met me op. Ik zet alles op alles om jouw feest van een hoge dosis magie en entertainment te voorzien. Klanttevredenheid voert bij mij altijd de boventoon. Daarom ben ik heel flexibel en pas ik iedere show aan conform jouw wensen. En budget. Dus ook bij een beperkt budget kun je bij mij rekenen op een wervelende show vol magische entertainment. Speciale wensen of meer info over Alex’s shows? Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex Buijk    Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Contact

Voor meer vragen over prijzen of misschien wil je gewoon wat meer informatie, dan kan je terecht op mijn website voor de contactgegevens en ik sta je graag te woord met al je vragen. Een gesprek ter kennismaking voor een belangrijk feest of event is altijd welkom en ik kom graag langs om alle ins en outs te bespreken zodat jij je geen zorgen hoef te maken meer over mijn aandeel op het feest.

Graag tot ziens in Roosendaal  
Reactie plaatsen