Goochelaar Alkmaar, de leukste goochelaar op uw feest

Goochelaar Alkmaar, de leukste goochelaar op uw feest

Feest of evenement organiseren in Alkmaar? Al eens gedacht aan een goochelaar om je feest of evenement een extra magisch tintje te geven? Boek nu je goochelaar in Alkmaar en verbaas en vermaak je.

Goochelaar huren in Alkmaar? Alex Buijk maakt van uw feest een succes!

Bent u op zoek naar een goochelaar in Alkmaar? Dan bent u bij Alex Buijk aan het juiste adres. U wilt uw gasten verrassen met iets waar ze met veel plezier aan terugdenken? Met goochelaar Alex Buijk van Bougé Magic geeft u uw gasten een onvergetelijke ervaring cadeau. Uw feest, diner of kinderevent slaagt beter met de magische goocheltrucs van Alex Buijk.

Wat doet een goochelaar nu eigenlijk?

Goochelen is het schijnbaar onmogelijke mogelijk maken. Het moet voor het publiek onduidelijk blijven hoe het 'onmogelijke 'toch mogelijk wordt. Dat is de magie van de goochelaar. Goochelen in de huidige vorm is rond de achttiende eeuw ontstaan. In de negentiende eeuw heeft het zich ontwikkeld tot een volwassen podiumkunst.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Waarom een goochelaar?

Een goochel act is leuk op een groot feest maar ook in een klein gezelschap is een goochelaar een goede troef. Een professionele goochelaar kent de fijne kneepjes van het vak en ik zal elk publiek verbazen met mijn magische trucs. Je goochelaar in Alkmaar is echter meer dan alleen maar 'goochelaar'. Wel eens gehoord van een tafelgoochelaar: "Goochelen terwijl je er met je neus bovenop staat", en er toch niets van begrijpen. Dat is de echte vakman.

Organiseer je binnenkort een feest voor jezelf of voor het bedrijf? Je goochelaar zorgt voor bijzondere magie van heel dichtbij. Verras je gasten met mijn bijzondere trucs. Je gasten zullen nog lang napraten over deze bijzondere, en magische ervaring. Heb je een onderhoudende spreker nodig voor een event? Ook daarvoor kun je de goochelaar in Alkmaar boeken. Waarom een goochelaar? Daar zijn verschillende goede redenen voor.

Goochelaars weten vaak precies wat ze aan het publiek hebben. Dat komt omdat een goochelaar elk moment moet kunnen inspelen op de sfeer van het publiek om de aandacht vast te houden. Goochelaars werken meestal visueel, maar ook het verbale deel van de act is cruciaal, omdat er goede interactie moet zijn met het publiek. Een goochelaar als spreker of presentator kan dus van deze vaardigheden makkelijk gebruik maken, ook zonder goocheltrucs.

Goochelaar Alex Buijk geboren en getogen in Alkmaar

Goochelaar Alex Buijk is geboren op 19-11-1982 in Alkmaar en heeft daar de eerste 6 jaar van zijn leven doorgebracht. Vanaf zijn 6 de jaar is Alex Buijk verhuist naar Brabant in de mooie stad Roosendaal. Wel treed goochelaar Alex Buijk regelmatig op in zijn geboorte plaats. Laatst mocht ik op een 50ste verjaardag mijn gasten vermaken met tafelgoochelen in een geweldig mooi cafe. Ook heb ik mijn kunsten mogen vertonen op de spectaculaire kaasmarkt.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Je goochelaar in Alkmaar kan maatwerk leveren voor jouw feest, bedrijfsfeest of evenement. Een fantastische act op een teambuilding dag, als tafelgoochelaar op je bruiloft, de opening van je winkel of een unieke act op een beurs. Een workshop goochelen of een optreden tijdens een diner. Het kan allemaal. Je professionele goochelaar is echt van alle 'goochel' markten thuis.

Goochelaar Alkmaar: leuk voor verschillende soorten feestjes

Veel mensen denken nog steeds dat een goochelaar alleen leuk is voor kinderfeestjes, maar dat idee is zeker achterhaald. Natuurlijk heeft een goochelaar ook een uitgebreid repertoire voor kinderen en jongeren, maar ik sta met mijn trucs ook mijn mannetje tegenover een volwassenen publiek. Je kunt mij dus ook inhuren voor je eigen jubileum, je tuinfeest of je bedrijfsfeest.

Ook bij huwelijksfeesten zien we de trend dat er steeds vaker een goochelaar wordt geboekt als entertainer van de gasten. Vind je het ook leuk als je bruiloftsgasten de hele dag worden vermaakt? Dan kun je een goochelaar inhuren om je bruiloft een magisch tintje te geven. Waarom zou je een goochelaar inhuren op je bruiloft?

Een goochelaar kan mooi de ‘gaten’ opvullen in het programma. Vaak staan jullie gasten te wachten. Dan is een goochelaar een goede afleiding om de gasten bezig te houden.

Een goochelaar maakt contact tussen de gasten. Als je gasten iets onmogelijks hebben gezien gaan ze daar automatisch met elkaar over praten. Een goede goochelaar kan het ijs breken en zorgt ervoor dat ook mensen die elkaar niet kennen met elkaar gaan praten.

Een goochelaar zorgt voor sfeer. Op een bruiloft zijn de meeste gasten vrolijk. De trucs en magie van een goochelaar zorgen voor een verhoging van de feeststemming.

Een goochelaar valt niet teveel op. Een goede goochelaar trekt wel aandacht, maar natuurlijk niet teveel. Ik loop gewoon tussen de gasten door maar ben nooit opvallend aanwezig. De magie kan een mooie rol spelen tijdens de bruiloft maar zal niet centraal staan.

Een goochelaar biedt alles. Als professionele goochelaar ben ik natuurlijk goed in magische trucs, maar ik ben ook een goede entertainer.

Een goede goochelaar is uniek. Iedereen zal het geweldig vinden dat ze met hun neus bovenop een goochel act kunnen staan. Je gasten zullen proberen achter het geheim van de goocheltrucs te komen en dat zal een magische indruk maken op de gasten. Zo zal je bruiloft dankzij de goochelaar een blijvende indruk achterlaten waar je gasten nog lang over zullen praten.

           

Goochelaar huren voor verschillende goochelacts

U kunt goochelaar Alex Buijk huren voor verschillende soorten goochelacts. Van grote publieks- en kindershows, tot tafelgoochelen, workshops en shows op maat. Alles is mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld iets heel persoonlijks voor uw gasten? Kies dan voor tafelgoochelen. Korte goochelacts bij uw gasten aan tafel. Geschikt voor een bruiloft of diner. Wilt u bijvoorbeeld een groep kinderen vermaken? Kies dan een van de vrolijke goochelshows voor kinderen. U kunt Alex ook boeken voor een kinderfeestje. Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Vragen over trucs en tarieven?

Heb je vragen over trucs, tarieven of talent? Je bent welkom om contact met je goochelaar in Alkmaar op te nemen. Ik beantwoord je vragen graag. Wil je me direct inhuren als goochelaar voor je feest of event, dan kunt je uiteraard ook contact met me opnemen.

Graag tot ziens in Alkmaar
Reactie plaatsen