Goochelaar Amsterdam | Alex Buijk Magisch entertainer

Goochelaar Amsterdam | Alex Buijk Magisch entertainer

Goochelaar in Amsterdam aan het zoeken? Dan heb je die bij deze gevonden. Ik ben magisch entertainer van beroep en ook in Amsterdam en omgeving verzorg ik een breed scala aan magische optredens. Zo trad ik al op in de RAI en heb ik het ABN-AMRO event van een hoge dosis magie en illusie voorzien. Als goochelaar in Amsterdam verzorg ik een complete show op maat. Dit kunnen groots opgezette goochelacts zijn of een aaneenschakeling van kleine magische kunsten, aan jou de keus.

Goochelen magie gaat al geruime tijd hand in hand met de glitter en glamour in de gok hoofdstad van de wereld, Las Vegas. Nu zijn goocheloptredens ook in onze hoofdstad aan een opmars bezig en door mij als goochelaar in Amsterdam in te huren ben je een magische ervaring rijker wat nog lang op je netvlies zal staan.

Doordat er in Amsterdam veel buitenlandse toeristen, zakenmensen zijn, maar er zijn ook een groot aantal mensen die in Amsterdam wonen die de Nederlandse taal nog niet onder knie hebben. Hier ben ik een ideale oplossing voor als het gaat om voor entertainment te zorgen op een feest of partij. Ik beheers de Engelse taal namelijk erg goed waardoor ik mijn magische show volledig in het Engels kan opvoeren. Hierdoor voelen buitenlandse gasten die Engels spreken zich uitermate op hun gemak.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen

Zoek je een goochelaar in Amsterdam?

Als Amsterdammer zal je het ongetwijfeld met me eens zijn dat de hoofdstad van Nederland bruist op artistiek gebied. Wanneer je hier dus je bruiloft viert, een bedrijfsfeest geeft of anderszins iets te vieren hebt, wil je verzekerd zijn van passende entertainment. Entertainment waar nog lang over wordt nagepraat. Door te kiezen voor mij als ervaringsrijke goochelaar in Amsterdam is dit precies wat je je gasten biedt.

Doordat ik veelvuldig ingehuurd wordt voor top entertainment bij grote bedrijven zoals ABN Amro, IMU en RTL MCN, ben je verzekerd voor succes. Doordat ik jaarlijke meer dan 120 optredens geef binnen en buiten onze hoofdstad ben ik alom bekend in het vak. Mijn wens is dat mijn publiek zich vermaakt en mijn kunsten in de toekomst weer zal gebruiken.

Of het nu een trouwjubileum is of een verjaardag van uw moeder of oma, ik ben de uitstekende keus als goochelaar in Amsterdam voor een middag of avond vermaak.

Ik ga graag voor het WOW effect bij mijn publiek, dit gebeurd zeker als er voor gekozen wordt voor mijn diensten als tafel goochelaar. Hierdoor wordt er van dichtbij genoten van het magie dat ik voordraag. Verbazende blikken en een hoop lol is altijd aanwezig als ik voor top entertainment zorg. Bij een groter publiek kan ik ook zeker voor meer interactie zorgen door door het publiek te wandelen en tegelijk diverse trucs te laten zien. Kaarttrucjes, zweeftrucjes en de beroemde verdwijntrucjes komen allemaal aan bod al je mij inhuurt voor je feesten en evenementen. Bij specifieke wensen kan je altijd vooraf contact met mij opnemen.

De leukste goochelaar op jouw event.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen

Magische voorstelling in Mokum

Wat je van mij kunt verwachten? Mijn performanceportfolio bestaat onder meer uit spectaculaire goochelshows die jouw publiek een avondvullende belevenis laten ervaren. Hierbij begin ik altijd eerst met een kennismakingsgesprek tussen ons beide. Op basis van jouw wensen en ideeën creëer ik als goochelaar in Amsterdam een magische voorstelling op maat. Indien gewenst kan ik bijvoorbeeld het thema van jouw feest op diverse momenten in de show voorbij laten komen. Goochelaar Alex Buijk treed regelmatig op in de hoofdstad van Nederland, het leuke van goochelen in Amsterdam is dat het altijd weer geweldig is om op schitterende locaties te komen. Zo mocht Alex optreden op een 50 jarige bruiloft die gevierd werd op een rondvaart boot. Dit was een hele gave ervaring

Doordat ik, Alex Buijk een goochelaar tot diep in het hart graag optreed voor jong en oud en dit ook al ruim 10 jaar doe, heb ik een grote hoeveelheid mensenkennis kunnen opbouwen. Hierdoor kan ik goed inspelen op een variatie aan publiek een gasten. Zelfs mensen die nooit zoveel van goochelen moesten hebben laat ik versteld staan. Dit werkt ook telkens weer waardoor het mij motiveer mijn werk voort te zetten als entertainer. Ik word namelijk zelf telkens weer blij en trots, als ik een lach kan toveren op iemands gezicht.

Buiten dat ik actief ben op beurzen en evenementen om reclame te maken in de vorm van magie voor een product die je graag onder de aandacht wil brengen doe ik ook aan logo onthulling. Heb je niet een nieuw bedrijf of iets dergelijks geopend, dan ben ik de juiste persoon om dat een knallende en magische opening te geven. Voor deze service wordt ik ook wel is gevraagd door gemeentes in Nederland. Voor meer informatie ken je contact met mij opnemen om dit te organiseren.

        

Goochelen voor volwassenen

Wie denkt dat goochelen alleen ter vermaak voor kinderen is, heeft het mis. Als goochelaar in Amsterdam verzorg ik juist voor volwassenen de meest uiteenlopende magische shows die jong en oud vol verwondering aanschouwen. Na afloop komen mensen regelmatig naar me toe met de vraag hoe ik dat toch deed. Daarom kun je me ook als goochelaar in Amsterdam voor workshops inhuren. Tijdens deze workshops leer ik jouw gasten en jou de fijne kneepjes van het goochelen. Uiteraard geldt hiervoor wel een strikte geheimhoudingsplicht… Wil je bijvoorbeeld iets heel persoonlijks voor uw gasten? Kies dan voor tafelgoochelen. Korte goochelacts bij uw gasten aan tafel. Geschikt voor een bruiloft of diner.

Met een gemiddeld cijfer van een 9.5 ben ik erg tevreden over hoe gasten over mijn show denken. Hun tevredenheid staat immers op de eerste plaats en daarom wil ik mijzelf ook telkens overtreffen bij iedere show. Onder de recensies wordt mijn enthousiasme en talent alom geprezen, hetzelfde geldt voor de interactie die ik met het publiek heb en dat er over mijn goocheltrucs nog lang wordt nagesproken.

Kies je er voor om mij in te huren als goochelaar in Amsterdam, breng ik een topshow naar uw huis of bedrijf. Kortom er zijn genoeg reden om mij als goochelaar in te huren. Vooral in onze hoofdstad waar de meeste entertainment in het land te vinden is en er altijd ruimte is voor een feestje en lach ben ik het perfecte vermaak. Als goochelaar in Amsterdam sta ik garant voor tranen in je ogen van het lachen. Wil je een offerte op maat omdat je bv. een goochelaar wilt huren voor een aantal dagdelen of zelfs dagen, dat is goed mogelijk. Ik raad je aan om dan even contact mij met op te nemen via telefoon of email zodat wij de details zo goed mogelijk kunnen bespreken. Hierdoor heb je een goed beeld van wat je kan verwachten en weet ik welke specifieke wensen je heb wat ik kan toepassen in mijn magische show.

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Voor meer informatie

Benieuwd wat ik als goochelaar in Amsterdam voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op. Tijdens ons gesprek geef ik een duidelijk beeld van mijn magische kunsten en de shows of illusies die ik in Amsterdam kan opvoeren. Zo weet je bij mij altijd vooraf waar je aan toe bent en wat je in grote lijnen kunt verwachten. Heb je een bepaald budget te besteden? Geen probleem, ook daarin ben ik zeer flexibel. Ik zorg er altijd voor dat je een passende show krijgt die overloopt van magie en goochelacts.Speciale wensen of meer info over Alex’s shows? Ervaar het zelf en boek goochelaar Alex BuijkGraag tot ziens in Amsterdam
Reactie plaatsen