Page content

Goochelaar Deventer, Lekker goochelen in Deventer

Goochelaar Deventer, Lekker goochelen in Deventer

Is je vader binnenkort jarig? of vieren misschien je opa en oma hun 50e trouwdag? Dan is een speciale dag als dit niet compleet zonder een beetje magie. Als goochelaar in Deventer kan ik voor een mooie dag zorgen tijdens een trouwdag of verjaardag. Ik ben zelf al meer als 10 jaar werkzaam in het vak en beheerst het goochelaar zijn erg goed. Door de jaren heen ben ik nationaal bekend geworden in mijn vakgebied en treed ik door heel het land op. Zowel op klein en grote feesten ben ik een graag geziende vertoning. Of je nou als bedrijf of privé gebruik wil maken van een goochelaar, dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een goochelaar in Deventer en omstreken.

Ik vul mijn shows op spectaculaire wijze in met verschillende trucs. Zo kan ik grote objecten laten zweven over het podium en kan ik een simpel papiertje veranderen in een briefje va 20 euro. Indien je nog een zakcentje wil verdienen kan je ook nog raden waar ik het geld heb verstopt. De speelkaarten die je normaal gebruikt om een gezellig potje te kaarten vliegen bij mij door de lucht en om je oren. Goochelen gaat me aan het hart en ik sta elke dag weer vrolijk op wetende dat ik van mijn hobby mijn baan heb weten te maken en dit weer dagelijks aan mijn publiek mag tonen. De magische wereld van het goochelen is al decennia lang wereldberoemd. Onze bekende Nederlandse goochelaar Hans Klok heeft zelfs zijn eigen show in gok hoofdstad van de wereld Las Vegas.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Ook op de televisie is het regelmatig te zien in programma’s of in grote blockbuster films uit Hollywoord. Doordat veel mensen vroeger als kind al gefascineerd waren door goocheltrucjes is vaak een rit terug naar het verleden als je een show van mij heb gezien. Doordat ik mij gespecialiseerd heb richting een wat ouder publiek die zijn opgegroeid in de jaren dat goochelen alleen te zien was op een speciaal feestje of was te lezen in een boek. Gaan nu jaren later als je zo intens verwikkeld bent in mijn show je gedachten weer terug naar de tijd dat jij klein was en zelf de magie aanschouwde als kleine jongen of meisje. Het kan natuurlijk ook zijn dat je zelf een goochelaar wou worden toen je klein was net als ik en je goocheldoos overal mee naar toe nam om je familie en vrienden als publiek te gebruiken. Gelukkig is die kinderdroom van mij uitgekomen en ik zou het erg leuk vinden als ik mensen tegenkom in mijn publiek die inderdaad dat oude jeugdige gevoel weer terugkregen en zelf ook misschien deze droom hadden.

Als goochelaar in Deventer hou ik graag mensen hun aandacht aandachtig bij mijn show. Het is niet zomaar iets wat je gedurende mij show ziet. Behalve de magie van de goocheltruc zie je ook een hoop interactie en enthousiasme van mijzelf richting het publiek. Het moet immers een mooie en gezellig dag worden waar nog lang over na gesproken kan worden. Wil je misschien iets anders dan een goochelshow of iets met een goochelshow combineren? Dat kan! Daar heb ik een heel leuk concept voor bedacht, namelijk een goochelworkshop. Door mij als goochelaar ui Deventer in te huren breng ik als eerste voor iedere deelnemer een leuke goodybag mee. Vervolgens kan iedereen van dichtbij zien hoe een goocheltruc eruit ziet, zo kun je het zelf leren om daardoor het aan het einde van de dag zelf te kunnen opvoeren. De winnaar hiervan gaat zelfs met 100 euro naar huis. Leuk toch? Zo leer je is wat op een leuke manier en je heb nog kans op een mooi geldbedrag.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Heb je toevallig nog een evenement of logo van je nieuwe bedrijf dat je op spectaculaire wijze wilt openen of onthullen? Dan bied ik als goochelaar in Deventer daar ook uitkomst op. Door middel van vuurwerk en snel brandbaar papier kan ik er letterlijk een spetterende onthulling of opening van maken. Natuurlijk staat veiligheid op de eerste plek en daar wordt ook zeer goed rekening mee gehouden. Voor meer info over mij als goochelaar in Deventer en omstreken verwijs ik je daar naar mijn website https://bougemagic.nl/. Hier is niet alleen meer informatie te vinden maar zijn er ook leuke filmpjes te zien van mijn werk als goochelaar tijdens bepaalde activiteiten. Wil je een offerte of speciale wensen doornemen geef dan even een belletje, dan komen we er wel uit!

         

    

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Deventer

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Deventer, Lekker goochelen in Deventer

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.