Page content

Goochelaar Ommen

Goochelaar Ommen

Ben je die liveband of diskjockey ook zo zat? Die karaokeavond kan eigenlijk ook niet meer. Maar wat nu? Goochelen! Ja ik zeg het goed, een goochelaar als invulling van jouw feest of partij. Of het nou voor beurzen, verjaardagen of bruiloften is, ik ben van alle markten thuis. Ik opereer al meer als 10 jaar als goochelaar in Nederland en België. Als goochelaar in Ommen en omstreken doe ik dus ook precies dat. Ik vermaak graag mensen met mijn goochelkunsten dit kan ik het beste doen voor zowel een klein als groot publiek. En met groot publiek bedoel ik rustig een paar honderd gasten.

Naast deze feesten doe ik ook aan logo onthullingen of openingsfeestjes van bv. een bedrijf. Een goochelaar in Ommen is ook ideaal als trekpleister op een beurs op jouw product meer onder de aandacht te brengen. Ik verzorg ook graag de inluiding van de zomervakantie op scholen door een mooie show of gezellige workshop te geven over goochelen op het schoolplein of in de kantine. Nu kan dit ook ter afsluiting zijn na een toetsweek of inluiding van het nieuwe schooljaar.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Als professional die een volle agenda heeft en meer dan tien jaar ervaring zie ik mensen graag genieten tijdens mijn magische activiteiten. Ik onderscheid mijzelf van de semi professionals en amateurs door echt rekening te houden met de juist interactie en mij te richten op elke persoon op publiek. Door mijn grote hoeveelheid mensenkennis die ik over de jaren heb opgebouwd kan ik dit uitstekend doen en zo zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Heb je buitenlandse gasten op bezoek dan kan ik mijn show of workshop ook moeiteloos in het Engels opvoeren zodat niemand maar dan ook iets hoef te missen. Handig toch!

Een aantal leuke trucjes die ik opvoer als tafelgoochelaar zijn de populaire wissel en verdwijntrucjes.

Ik zal voor de beste interactie bij elke tafel een aantal kunstjes vertonen. Dit kan overigens ook erg goed bij bv. een diner voor zowel werk of als privé. Van een servetje een briefje van 20 maken en deze vervolgens ook laten verdwijnen is een populaire vertoning bij elke concept dat ik als goochelaar in Ommen te bieden heb. Kan je raden waar naar die verdwenen is? Dan ben je 20 euro rijker die avond. Het echter nog nooit iemand gelukt, dus ben jij de eerste? Dat zou de kroon op een leuke avond zijn natuurlijk.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Ken je iemand die wel een vrolijke middagje kan gebruiken?

Dan ben je ook bij mij aan het goede adres. Ik verzorg namelijk ook met alle plezier een optreden in een verzorgingstehuis, ziekenhuis of bij een lokale wijkcentrum voor de minder bedeeld. Als ik een lach op deze mensen hun gezicht kan toveren kan mijn dag niet meer stuk en ik doe het nog terwijl ik mijn hobby uitvoer ook. Voor ouderen is het namelijk erg belangrijk dat ze nog kunnen lachen en het gezellig hebben. En hoe kan dat nou beter dan mij mij als entertainer die graag de beste interactie creëert met zijn publiek. Goochelen is iets wat vaak een grote rol heb gespeel bij de eerste generatie en hierdoor kunnen ze zich weer even een moment jong voelen en genieten van herinneringen uit hun jeugd. Klinkt dat nou niet geweldig? Geef me snel een belletje voor meer info!

         

Ik ben een ware topentertainer die met trots de naam Alex Buijk met zich meedraagt.

Een echte magiër die van jongs af aan al deze droom wou waarmaken en dit hedendaags ook dag in en dag uit nog steeds doet. Met veel plezier lever ik echte top entertainment. Gemeentes en grote bedrijven zoals bankbedrijf ABN Amro hebben met veel plezier gebruikt gemaakt van mijn kunsten. Ik heb een hoop positieve recensies mogen ontvangen, wat heeft geleid naar een 9,5 gemiddeld. Ik ben die entertainer die magie hoop heb staan, maar de mening van zijn publiek net iets hoger. Ik zet alles op alles om een mooie middag of avond voor je neer te zetten en ik hoor daarom graag op je specifieke wensen of voorkeuren heb. Dit kan je makkelijk aan mij doorgeven of bespreken via telefoon of mail. Deze contactgegevens staan op mijn website bougemagic.nl, waar overige ook leuke filmpjes en afbeeldingen staan van mijn werk. Twijfel dus niet langer en huur mij in als goochelaar in Ommen en ik zorg dat er nog lang wordt nabesproken over jouw feest of partij.

 

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag tot ziens in Ommen

    Comment Section

    0 reacties op “Goochelaar Ommen

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.