Goochelaar Baarn

Goochelaar Baarn

Ben jij op zoek naar een goochelaar in Baarn voor jouw feest of evenement? Dan ben jij hier aan het goede adres! Ik zal jouw publiek zeker vermaken met geweldige goocheltrucs waar nog langs over nagepraat zal worden.

Waar kan je mij voor inhuren?

Ik ben een goochelaar in Baarn die voornamelijk voor volwassenen optreedt. Je kunt dan denken aan bruiloften, feesten, partijen, kerstborrels, nieuwjaarsrecepties en bedrijfsfeesten, maar ook voor kinderfeestje draai ik mijn hand niet om. Wat ook voor hen is goochelen iets magisch. Overal waar ik kom, maak ik er een waar feestje van. Mensen begrijpen de trucs niet en dat maakt het erg leuk voor zowel volwassenen als kinderen. Op een feestje merk ik vaak dat mensen nog lang met elkaar blijven doorpraten over diverse trucs. Ze hebben allerlei theorieën over hoe de truc zou kunnen werken, het zijn echte hersenkrakers voor hen. Dit maakt het erg leuk. Zelfs onbekenden gaan met elkaar in gesprek over de trucs. Dus door mijn trucs leren meer mensen elkaar kennen en dat is natuurlijk erg leuk op een feest!

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Wat doe ik allemaal?

Als jij mij inhuurt als een goochelaar in Baarn, zal ik met jou bespreken wat jouw wensen zijn. Ik ben erg flexibel, dus wij komen er samen vast wel uit. Ik kan bijvoorbeeld op een podium enkele trucs doen. Hierbij kan ik eventueel de hulp van het publiek vragen. Mensen vinden het vaak erg leuk om mee te helpen. En zij hopen op deze manier te ontdekken hoe een truc werkt, maar dat lukt natuurlijk niet. Het blijft mijn truc en mijn geheim. It's magic! Maar ik kan ook zonder hulp trucs doen. Dit is iets wat ik vooraf met jou zal bespreken. Het is dus geheel afhankelijk van jouw wensen. Naast het podiumwerk, ga ik ook bij de tafels langs, want ik ben ook een tafelgoochelaar. Dit vind ik altijd een leuk onderdeel van mijn show, omdat ik hierbij nauw contact met de gasten heb. Bij diverse tafels zal ik trucjes doen (eventueel met behulp van een gast), zodat het publiek mijn truc van dichtbij kan bekijken. Ook loop ik tussen het publiek door als rondlopende goochelaar, veel mensen vinden dit spannend, want wat gaat er gebeuren? Dit blijft voor hen een vraag en voor mij een weet. Maar dit is niet het enige waar je mij voor in kan huren. Ook bij een lezing kan je mij inhuren, zelfs als spreker of energizer ben ik inzetbaar. Ik zorg er voor dat het publiek aandachtig luistert en mee zal doen. Ik ben van vele markten thuis en zal zeker een aanvulling en verrijking voor jouw feestje of evenement zijn.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Maatwerk

Ik heb uiteraard een aantal standaard shows die ik op kan voeren, maar maatwerk is zeker ook een optie. Dit vind ik juist erg leuk om te doen, omdat dit net wat anders is dan anders. Als jij een goochelaar nodig hebt en mij wellicht in wilt huren, zal ik met jou in gesprek gaan over de wensen en jou mijn mogelijkheden vertellen. Samen kunnen wij dan een invulling bedenken. Als wij het eens zijn, dan kom ik optreden op jouw feestje of evenement. Op de grote dag ben ik ruim op tijd aanwezig en zal met jou bespreken of er nog bijzonderheden zijn waar ik eventueel rekening mee moet houden. Als jij bijvoorbeeld een gast hebt die ik bij de show moet betrekken, kan jij bijvoorbeeld aangeven waar die persoon zit en wat hij of zij aanheeft. Zo kan ik die persoon makkelijk bij de show betrekken, zonder dat hij of zij weet dat jij dit gevraagd hebt. Daarna ga ik mezelf omkleden en voorbereiden op de show. Op het afgesproken tijdstip kom ik op en zal ik jouw publiek / gasten gaan vermaken met een geweldige show waar iedereen van zal genieten. Ik zal diverse mensen betrekken bij de trucs en ik zorg er voor dat zij de show niet meer zullen vergeten. Het wordt een onvergetelijke avond voor iedereen!

         

Beschikbaarheid

Ik ben nagenoeg alle dagen van het jaar beschikbaar en ook op verschillende tijdstippen van de dag. Ook tijdens feestdagen ben ik, in overleg, beschikbaar om jouw feestje of evenement nog leuker te maken.

Ik weet zeker dat het helemaal goed komt met jouw feestje of evenement. Wij gaan er, samen, een geweldige tijd van maken! It's magic!!

  Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351 Graag tot ziens in Baarn
Reactie plaatsen