Goochelaar De Bilt

Goochelaar De Bilt

Ben jij een feestje aan het organiseren in De Bilt of de omgeving, maar mis je nog iets? Ik ben een goochelaar in De Bilt en omgeving en kan van elk feestje een spectaculair feestje maken. Is dit iets wat jou als muziek in de oren klinkt? Laat mij dit dan zo snel mogelijk weten en wie weet kom ik dan wel naar jouw feestje!

Waarvoor ben ik in te huren?

Ik ben een goochelaar in De Bilt en omgeving die voornamelijk voor volwassenen optreed. Dit kan bijvoorbeeld een bruiloften, vrijgezellenfeest of ander feest zijn. Naast dat ik optreed voor particulieren, treed ik ook op voor bedrijven. Zij kunnen mij bijvoorbeeld inhuren om hun kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of bedrijfsfeest te voorzien van wat magie. Naast het bovenstaande kan je mij ook nog inhuren voor een kinderfeestje. Je kunt mij dus voor allerlei verschillende feestjes inhuren. Ik kan jong en oud, man en vrouw weg laten dromen bij mijn trucs!

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen

Tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

Veel goochelaars vinden het nog altijd spannend om op te treden, want stel dat iemand ontdekt hoe een truc werkt, daarom blijven zij veilig op afstand, op een podium, staan. Ook ik werk vanaf het podium. Voor sommige trucs is dit noodzakelijk. Indien het mogelijk is, vraag ik assistentie aan iemand uit het publiek. Deze persoon kan de act dus van dichtbij bekijken. Dit maakt het spannend voor deze persoon, maar ook zeker voor mij. Ik sta echter niet alleen op het podium. Ik ben namelijk ook nog tafelgoochelaar en een rondlopende goochelaar in de Bilt en omgeving. Ik ga bij de gasten aan de tafels langs en doe daar (met onze zonder hun assistentie) een truc en terwijl ik naar een volgende tafel loop doe ik al weer een nieuwe truc. De gasten kunnen deze dus van dichtbij bekijken. Vaak vinden zij dit erg speciaal en spannend.

Onbekenden worden bekenden

Door mijn shows worden onbekenden bekenden van elkaar. Dit is voor elk feestje goed en leuk, het maakt niet uit of het om een particulier of zakelijk feest gaat. De verklaring hiervoor is erg simpel: Mensen kijken met ingehouden adem naar mijn trucs. Zij zijn altijd benieuwd naar hoe een truc werkt. Hier gaan zij over nadenken en dit bespreken zij met elkaar. Vaak beginnen zij hier over te praten met de persoon die naast hen zit. Dit zijn vaak bekenden. Maar tijdens die gesprekken mengen zich vaak ook de andere gasten, van de betreffende tafel, zich in het gesprek. Iedereen heeft zijn eigen ideeën over de trucs. Op deze manier raken dus onbekenden met elkaar in gesprek en worden zij bekenden van elkaar. Dit is leuk voor elk feest, want hoe meer mensen er met elkaar feesten, hoe leuker het feest wordt!

De leukste goochelaar op jouw event.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen

Ik ben nog voor meer zaken in te huren

Je kunt mij niet alleen voor de standaard goochelshows inhuren. Ik ben ook in te huren voor een lezing, maar als jij een spreker of Energizer zoekt, kan je ook bij mij terecht. Vooraf zal ik met jou bespreken wat jij van mij verwacht in deze rol. Er is heel veel mogelijk, dus wij gaan hier vast en zeker samen uitkomen.

Maatwerk

Uiteraard heb ik verschillende shows die ik regelmatig doe. Je kunt kiezen voor zo'n standaard show, maar maatwerk is ook mogelijk. Als jij mij laat weten wat jouw wensen voor de show zijn, wat ik wel of juist niet moet doen, dan zal ik speciaal voor jouw feestje een show in elkaar zetten. Uiteraard bespreek ik een en ander nogmaals met jou en als er nog wat aangepast moet worden, dan is dat altijd mogelijk. Samen komen wij hier wel uit. Het wordt een geweldige show, een ware aanvulling voor jouw feestje!

        

De dag van het feest

Je bent waarschijnlijk al maanden bezig geweest met de voorbereidingen van jouw feestje en eindelijk is het dan zo ver, het is de grote dag! Op deze dag mag er dus niets verkeerd gaan. Ik zal er voor zorgen dat ik ruim op tijd aanwezig ben. Ik zorg er voor dat ik goed voorbereid ben en uiteraard bespreken wij nog even de laatste punten met elkaar. Als er nog speciale zaken zijn waar ik rekening mee moet houden, hoor ik dat ook nog graag. En dan komt het moment dat het magic time is. Na afloop praten zij nog lang na. Het wordt een onvergetelijk feest!

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351Graag tot ziens in de Bilt
Reactie plaatsen