Goochelaar Eemnes

Goochelaar Eemnes

De afgelopen maanden heb je keihard gewerkt. In het geheim heb je aan je nieuwe product gewerkt. Je hebt er niemand over verteld omdat je eerst zeker wilt weten dat je het gaat verkopen.Door verschillende klanten een aantal vragen te stellen weet je precies waar ze tegenaan lopen. Je hebt ontdekt wat het grote probleem is.Dat probleem wil je natuurlijk oplossen.

Een speciale aankondiging 

Je bent aan de slag gegaan met alle informatie. Je hebt erover nagedacht, het idee is bij je opgekomen en je hebt er de tijd voor genomen. Nadat je het onderzoek hebt afgerond ben je pas aan de slag gegaan. Samen met je team heb je er vele avonden keihard aan gewerkt. Je bent er trots op maar het is nog steeds een geheim.

Niemand weet het nog. Je familie en je vrienden heb je er niets over verteld. En je vaste klanten zijn ook nog niet op de hoogte van je nieuwste product. Je vertelt hier pas over als het helemaal klaar is en als je zeker weet dat het supergoed is. Je bent en blijft natuurlijk een perfectionist, het moet helemaal geweldig zijn anders breng je het niet op de markt.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Een magische onthulling

Na al dat harde werk wil je natuurlijk met iedereen delen waar je met je team zo hard aan hebt gewerkt. En je wilt natuurlijk je product gaan verkopen. Om dit op een speciale manier te doen kies je ervoor om je product op een feestelijke manier te onthullen. Op een geheime en mysterieuze manier, want dat was je project voor iedereen. Onthul je geheim op een bijzondere manier. Doordat je dit in een speciale voorstelling onthuld veras je al je gasten. Als je een goochelaar in Eenmes een voorstelling laat opvoeren breng je de onthulling terug in de show. De goochelaar in Eemnes voert zijn magische trucjes uit en opeens verschijnt daar iets bijzonders.

Het boek waar je zo hard aan hebt gewerkt verschijnt uit het niets op het podium. De goochelaar laat het vervolgens weet verdwijnen en tovert het weer tevoorschijn in de handen van een van je vaste klanten.

De verassing

Je klanten zullen verbaasd zijn als ze op deze manier ontdekken waar je aan hebt gewerkt. En je familie en vrienden zullen trots zijn op de laatste ontwikkelingen. Dit is iets om trots op te zijn. De goochelaar in Eemnes bouwt de spanning goed op voordat je nieuwe boek aan het hele publiek wordt onthuld. Pak vervolgens je moment om een korte toespraak te houden en wat meer te vertellen over wat je precies hebt gedaan de afgelopen tijd. Neem je publiek mee in je verhaal en zorg ervoor dat niemand vergeet wat jij die avond hebt onthuld.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Vertel je verhaal

Mensen houden van een goed verhaal. Maak hier dankbaar gebruik van door te vertellen over hoe ie idee is ontstaan. Waar heb je ontdekt toen je met je klanten in gesprek ging en wat heb je met dit idee gedaan. Vertel je gasten ook waarom je dit allemaal geheim hebt gehouden en deel een aantal grappige momenten wanneer je het geheim bijna had gedeeld. Maak er een avond van om nooit meer te vergeten en laat alle spanning lekker van je schouders vallen. Het is niet meer nodig om dit geheim te houden. Je kan er nu met iedereen over praten. Dat voelt vast als een grote opluchting, vooral als je normaal heel eerlijk en open bent. Geheimen zijn niet goed naar voor een speciale avond als deze is het wel heel speciaal als je iedereen verast.

         

De bijzonder show

Maak er een avond van om nooit meer te vergeten. Met de goochelshow van de goochelaar in Eemnes zal je geheim op een speciale manier onthuld worden. Je gasten zullen het geweldig vinden. En ze zullen het nooit meer vergeten, je nieuwe product staat op hun netvlies gebrand. Dit zorgt er weer voor dat ze eerder geneigd zijn om erover te vertellen aan anderen. Je klanten zullen nieuwsgierig worden en willen er graag meer over weten. Vertel er meer over tijdens je feest avond en verkoop meteen je eerste boeken. Schakel de goochelaar in Eemnes in als je de nieuwe lancering op een speciale manier wilt onthullen. Wil jij ook een geheim onthullen, ik help je graag verder. Neem contact met me op en we maken er samen iets bijzonders van.

  Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351 Graag tot ziens in Eemnes
Reactie plaatsen