Goochelaar Houten

Goochelaar Houten

Het mooie Utrechtse Houten heeft een mooie omgeving en is ideaal om zomer in de tuin de gezelligste feesten te geven. Een goede uitkomst voor de daginvulling is echter niet meer hele dag een diskjockey neer te zetten, maar een meer diverser aanbod te bieden zoals een goochelaar als mijzelf. Ik kan namelijk ervoor zorgen dat de avond goed wordt opgewarmd dankzij een mooie show vol goochelkunsten. Buiten de traditionele feesten zoals verjaardagen, bruiloften, reünies en ga zo maar door doe ik ook aan beurzen en events. Dit concept heb ik bedacht om producten die jij graag wilt verkopen in een speciaal daglicht te zetten. En aangezien Houten een Expo center heb waar diverse beurzen en events jaarlijks worden gehouden ben ik de beste kandidaat als goochelaar in Houten om dit in te vullen. Heb je dus ene product dat je graag wilt laten opvallen met behulp van mijn goocheltrucjes? Geef dan even een belletje of stuur en mailtje en dan bespreken we het idee zorgvuldig zodat jij de aantrekkelijkste stand bent in de zaal.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Als goochelaar in Houten en omstreken ben ik erg populair vanwege mijn professionaliteit en mijn streven naar een 100 procent klanttevredenheid. Ik onderscheid mij hierin van amateurs en semi professionelen. Doordat goochelen en het magie daarvan in me hart en nieren zit vind ik het erg belangrijk dat iedereen er op de beste manier mogelijk van moet kunnen genieten. Wil je liever iets anders dan een goochelshow, of wil het combineren met iets anders? Dat kan nu ook! Ik heb namelijk een leuk concept bedacht waarbij ook iedereen een leuke goodybag mee naar huis krijgt. Dit concept is een workshop over goochelen. Je leert hier hoe een goocheltruc in elkaar zit en leert heb ook zelf op te voeren voor de rest. Het dan daarom niet alleen leerzaam, maar ook nog leuk ook en het is voor zowel jong en oud een succes gebleken. Dit al snel populair geworden concept is ook erg interessant voor bedrijven die aan een teambuildingsdagje denken. Niks is ook zo goed voor een sterkere band te creëren tussen collega's door te leren hoe die goocheltruc nou in e elkaar zit. En vervolgens kan je ook heel het jaar je trucjes uithalen in de pauze bij je collega. Hartstikke leuk toch!

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Zoals je al merkt ben ik als goochelaar in Houten van alle markten thuis en bied ik een divers aantal concepten aan om jouw feest of event een daverend succes te maken. Heb je nu vragen of specifieke wensen en voorkeuren dan kan je altijd vragen voor een kennismakingsgesprek. Hierdoor kunnen wij elkaar gelijk een beetje leren kennen zodat je niet voor verwachten staan en kan je gerust alles vragen wat je wilt. Je kan dit altijd vragen via telefoon of mail door middel van de contactgegevens die aangegeven staan op mijn website bougemagic.nl. Graag hoor ik snel van je!

Het magie van goochelen is aan een opmars bezig, zowel bij jou op een feest en op events. Maar op in de rest van de wereld. Het is terug te zien ik veel programma's op televisie en internet, maar ook in grote Amerikaanse films zoals Now You See Me 1 & 2.

Doordat elke generatie of het nou je ouders of grootouders zijn wel is met magie in aanraking is geweest, of het nou op een kermis, circus of uit een boek was. Is het erg leuk omdat op latere leeftijd nog is uitgebreid meet te maken, veel gasten vertellen mij ook na een show dat hun jeugdherinnering massaal naar bouwen kwamen opdat hun ook de wens hadden om goochelaar te worden toen ze nog jong waren. Er word ook vaak gezegd at het erg leuk is zo'n show weer van dichtbij mee te maken omdat het vroeger heel zeldzaam was en als je dan is uitgenodigd werd voor een feestje toen die tijd waar een goochelaar was het echt heel bijzonder was, waar nog lang op school over gepraat werd. Dit soort momenten doen mij als entertainer erg veel en ik ben blij dat ik zo ook nog bij kan dragen aan de goede herinneringen.

         

Als topentertainer en goochelaar in Houten en de rest van Nederland, is het mijn taak om jouw feest een magische opening en sluiting te geven. Ik ben pas tevreden als jullie, het publiek dat zijn. Ik hoop daarom ook dat ik iedereen een mooie dag heb bezorgd en ik zal er ook voor zorgen dat ik alles eruit haal in mijn show om dat voor elkaar te krijgen.

  Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351 Graag tot ziens in Houten
Reactie plaatsen