Goochelaar Lopik

Goochelaar Lopik

Samen lachen met je gasten

Ben je iemand die gek is op een goede grap? Je bent supergoed in het onthouden van de leukste moppen en je vindt het heerlijk om een grapje te maken. Je ben goed in het maken van een goede gezellige sfeer. Samen met je vrienden geniet je van de leuks cabaretiers. Je loopt verschillende shows af en gelooft erin dat lachen gezond is. Je levensmotto is dan ook dat een dag niet gelachen een dag niet geleefd is.

Elke dag lachen

Je bent het zonnestraaltje in huis. Je geniet van het leven, je bent altijd ontzetten vrolijk. Je ziet in elke situatie iets positiefs en kan de sfeer verbeteren als je samen met je vrienden ergens binnenkomt. Lachen is je tweede natuur en lol maken met je gezin of net je vrienden vind je doodnormaal. Het is onderdeel van identiteit en je vrienden kennen je als een grote grappenmaker.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Lachen op je feest

Als je een feest viert wil je een leuke avond hebben. Je gasten moeten het naar hun zin hebben zodat je echt kan genieten. Als je goed voor je gasten zorgt maak je tijd vrij om met iedereen een praatje te maken. Heb je hier geen tijd voor en is de groep te groot kies er dan voor om iemand in te schakelen. Door een echte entertainer in te zetten weet je zeker dat je avond gezellig en sfeervol is. Lachen is belangrijk voor je en je weet dat dit onderdeel is van een gezellige avond. Schakel daarom een goochelaar in Lopik in die je gasten aan het lachen maakt. Humor verbindt mensen met elkaar, door de goochelaar in Lopik ontstaat die verbinding vanzelf. En dat is wat je wikt bereiken.

De juiste show

Misschien ben je een praatjesmaker en vertel je altijd de mooiste verhalen. Van iets heel kleine kan je een prachtig verhaal verzinnen en iedereen hangt aan je lippen. Je vertelt op een beeldende en grappige manier waardoor anderen helemaal in je huid kruipen en het ook meemaken. Dit is een talent en hier mag je heel trots op zijn. Op een feest kan je nu eenmaal niet met iedereen praten. Maar je wilt er natuurlijk wel voor zorgen dat iedereen een leuke avond heeft. Kies er dan ook voor om iemand in te schakelen die je hiermee helpt. De goochelaar in Lopik voert een geweldige voorstelling uit die je gasten verast en betoverd. En humor is ook een groot onderdeel van de show, heb je nog een aantal goede grappen deel deze dan op tijd met de goochelaar.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Trek je lolbroek aan

Ben jij de grappenmaker van elk feest? Ben je het gewend om altijd maar aan het woord te zijn en de leukste grappen uit je mouw te schudden. In je vriendengroep ben jij degene die iedereen altijd aan het lachen maakt. Als er een van je vrienden niet goed in zijn vel zit luister je graag naar zijn verhaal. Als het vervolgens allemaal is besproken vragen je vrienden je altijd om een aantal grappen te vertellen. Dat is wie je bent en daar kan niemand iets aan veranderen. Humor zit in je bloed en je ademt het elke dag. Je voelt haarscherp aan of anderen mensen ook dezelfde soort humor delen en je grappen waarderen. Op je eigen feest wil je niet iedereen vermaken. Dan wil je juist genieten van je eigen avond. Omdat je het altijd al druk hebt met het vermaken van je gasten is het nu tijd om de rollen eens om te draaien. Laat de goochelaar in Lopik zijn lolbroek vandaag eens aandoen.

         

Je hoeft nu eenmaal niet iedereen te vermaken. Ook al is humor een groot onderdeel van je leven, het is doodvermoeiend om iedereen altijd te vermaken. Misschien vind je het soms wel lastig om hier niet in mee te gaan. Vooral als vrienden dit van je gewend zijn is het lastig om eens uit je rol te stappen. Je begrijpt dat je altijd de lolbroek zult zijn, dat voelt als je tweede natuur. Maar soms wil je ook eens een avondje met rust gelaten worden. Op je eigen feest avond hoef je het allemaal niet alleen te doen. Als goochelaar in Lopik help ik je om van je feest een groot succes te maken. Laat het vermaken van je gasten aan mij over en geniet van je eigen feest. Wil je meer weten neem dan contact met mij op.

  Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351 Graag tot ziens in Lopik
Reactie plaatsen