Goochelaar Nieuwegein

Goochelaar Nieuwegein

Sommige stellen doen het net even anders dan anderen. Hebben jullie de keuze gemaakt om met elkaar te trouwen maar kiezen jullie ervoor om niet groots te trouwen? Wil je het klein en intiem vieren en er een simpele maar bijzondere bruiloft van maken? Maak je de keuze om je vrienden en familie niet op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen. Misschien kies je er heel bewust voor om de bruiloft echt samen te regelen zonder de bemoeienis van mensen uit je omgeving.

Samen trouwen vind je niet leuk en daarom zijn familie en vrienden wel onderdeel van je bruiloft. Alleen is dit een verassing, ze weten niet dat ze zijn uitgenodigd voor je bruiloft. Zonder dat je gasten het doorhebben krijgen ze dus de uitnodiging van jullie bruiloft. Een geheime bruiloft waar niemand nog iets van weet. Spannend toch? Zal iemand het doorhebben? Verstuur een bijzondere uitnodiging waarin de dresscode vaststaat. Zo zorg je ervoor dat je gasten netjes gekleed zijn en mooi op de foto staan.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen

De aankondiging van je bruiloft

Als alle gasten op je feest aanwezig zijn wil je ze niet meteen vertellen wat er gaat gebeuren. De trouwjurk en je nette pak kan je dan ook pas op een later moment aantrekken. Het is belangrijk dat je een moment uitkiest dat je de gasten gaat vertellen wat er gaat gebeuren. Dit hoef je niet zelf te doen maar hier kan je ook iemand voor inschakelen. Het is natuurlijk superleuk als jij met je partner even verdwijnt achter de schermen zonder dat je gasten dit doorhebben. Het maakt het ook allemaal toch een beetje spannend.

Een magische voorstelling

Door gebruik te maken van een speciale voorstelling geef je de gasten een bijzonder stukje vermaak. Al je gasten zitten op een stoel te kijken naar de bijzondere magische voorstelling. Verschillende trucjes komen voorbij en de magie werkt in de hele ruimte. Er gebeuren bijzondere dingen op het podium. Misschien vraagt Alex om een horloge uit het publiek. Maar dat horloge verdwijnt vervolgens op mysterieuze wijze en je gasten begrijpen er helemaal niets van. De goochelshow prikkelt de aandacht van al je gasten. Dit is dan ook het moment om er even tussenuit te knijpen. Niemand die nu doorgeeft dat jullie even naar een andere ruimte vertrekken. Laat de goochelaar vervolgens een korte inleiding geven en jullie aankondigen.

De leukste goochelaar op jouw event.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen

De verbazing van je gasten

Dan lopen jullie samen de ruimte binnen in jullie trouwkleding. De verbazing valt over de gezichten van al je gasten. Opeens begrijpen ze allemaal dat ze op een bruiloft zijn beland. Het is niet zomaar een feest maar een bruiloft. Dit bijzondere moment vieren jullie dan ook graag met alle vrienden en familie die belangrijk voor jullie zijn. Alex zorgt je ervoor dat je heel stiekem weg kunt lopen van al je gasten om je voor te bereiden op de opkomst. Alex helpt je met het opzetten van dit spektakel feest zodat je alleen nog maar hoeft te genieten.

        

Wil je graag trouwen maar vind je het maar lastig om voortdurend vragen te beantwoorden over je bruiloft en de voorbereidingen hiervan? Denk er dan eens over na of het prettig voelt om het als een geheime bruiloft te vieren met je familie en je vrienden. Door iedereen uit te nodigen vier je het toch samen, dat is vast belangrijk voor je. Maar je bent zelf helemaal in controle over hoe je het allemaal gaat doen. Niemand bemoeit zich met de organisatie van dit bijzondere moment. Als jij je veel aantrekt van anderen en is het een uitdaging om steeds de mening van anderen te horen. De meeste mensen bedoelen het natuurlijk goed, ze denken met je mee en proberen je te helpen. Misschien heb je hier niet zo veel behoefte aan maar weet je niet zo goed hoe je dit kunt aangeven. Door een geheime bruiloft te vieren hoeft dit ook niet. Jullie bedenken samen wat jullie belangrijk vinden en maken er een geweldig feest van. Een persoonlijke en bijzondere bruiloft.

Lijkt dit je een geweldige manier om je bruiloft te vieren en wil je dat de Alex je ook helpt met een verdwijntruc neem dan contact op.

Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351Graag tot ziens in Nieuwegein
Reactie plaatsen