Goochelaar Renswoude

Goochelaar Renswoude

Hoe krijg je meer bezoekers naar je marktkraam?

Als je meer bezoekers naar je marktkraam wilt halen kan je een aantal dingen doen. Probeer harder te schreeuwen dan de groenteman, probeer mensen die voorbijlopen aan te spreken of trek de aandacht van de voorbijgangers. We leven in een wereld waarin er overal om ons heen prikkels zijn. Een van de dingen die we niet meer hebben is aandacht. Door de aandacht te trekken van bezoekers van de markt zorg je ervoor dat ze stilstaan, rondkijken en kan je met mensen in contact komen.

Hoe zorg je dat je opvalt?

De meeste marktkraampjes zien er allemaal hetzelfde uit. Daarom valt je marktkraam niet op voor een voorbijganger. Als je dan ook nog iets verkoopt wat meerdere kraampjes verkopen lopen mensen je al snel voorbij. Denk er dus goed over na wat je uniek en bijzonder maakt. Wat maakt je producten beter dan die van de buurman? Laat dit terugkomen in de vormgeving van je marktkraam en je producten.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Geef je klanten wat speciaals

Geef je klanten altijd iets speciaals mee, een geschenk. Geef iets gratis weg zodat je zeker weet dat je klanten weer bij je terugkomen en je onthouden. Een tevreden klant is namelijk ontzettend belangrijk omdat deze klant weer verteld over haar aankoop. Hierdoor zorg je ervoor dat de vriendin van dezelfde klant een week later bij je kraam staat.

Laat een voorstelling opvoeren.

Als je het helemaal anders gaat aanpakken en echt wilt opvallen kies er dan voor om mensen te vermaken. Door een goochelaar in Renswoude een voorstelling te laten opvoeren weet je zeker dat mensen stoppen om naar de voorstelling te kijken. Het is bijzonder wat der goochelaar doet. Als hij ervoor zorgt dat mensen stoppen met lopen maak je hier handig gebruik van door mensen aan te spreken. Iets aan te bieden en reclame voor je kraam te maken. Doordat mensen stoppen met lopen pak je de aandacht.

Dit maakt je anders en bijzonder.

Als de goochelaar in Renswoude je tas opeens last verdwijnen en vervolgens weer laat verschijnen dan trek je alle aandacht naar je toe op een laagdrempelige manier. Je hoeft de tas niet eens meer te verkopen, iedereen die hem mooi vond zie je op een later moment bij je kraam terug.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Stop met lopen

Als eigenaar van een marktkraam wil je het liefst dat de mensen stoppen met lopen en vol aandacht je spullen bekijken. Dat gaat helaas niet meer zo makkelijk. We hebben het allemaal druk en iedereen lijkt wel haast te hebben. We lopen dan ook snel door als we over een markt lopen. Hierdoor merkt niemand je kraam op. Als je mensen wilt stoppen om door te lopen kan je moeilijk op straat mensen tegen gaan houden. Luid schreeuwen geeft ook de verkeerde indruk dus is het nodig dat je iets bijzonders doet. Door een goochelaar in Renswoude uit te nodigen vermaak je mensen op straat en zorg je ervoor dat mensen stoppen om te kijken. Mensen houden ervan om vermaakt te worden. Met een goochelaar in Renswoude weet je zeker dat dit lukt.

         

Je producten vind je prachtig en je weet zeker dat je hier veel mensen heel blij mee maakt. Maar dan moeten ze je wel eerst ontdekken en er achter komen waar je staat met je kraampje. Als mensen dat niet weten dam blijf je naar staan met je spullen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je hebt het niet voor niets gemaakt. Als verkoper ben je altijd op zoek naar manieren om meer mensen te bereiken. Door een goochelaar in Renswoude in te schakelen weet je zeker dat mensen rondkijken en ontdekken dat je er bent. Dat is het belangrijkste wat er is en dat weet je maar al te goed.

Het hoeft geen uitdaging te zijn om je kraam te laten zien. Met een ras entertainer is het eenvoudig om de aandacht te trekken. Neem dus zo contact met mij op om de aandacht te trekken van alle voorbijgangers. De voorbijgangers worden verast door een geweldige opvoering en ze kunnen dan niet anders dan een kijkje nemen bij je marktkraam. Zorg goed voor al je klanten en vermaak alle voorbijgangers zodat ze een kijkje nemen bij je kraam. Neem vandaag nog contact met mij op.

  Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351 Graag tot ziens in Renswoude
Reactie plaatsen