Goochelaar Rhenen

Goochelaar Rhenen

Wie is Alex Buijk?

Mijn naam is Alex Buijk en ik ben een goochelaar die zijn publiek op de eerste plek zet als het gaat om interactie en entertainment. Ik heb al meer dan tien jaar ervaring als goochelaar en ben al vanaf mijn jeugd bezig met deze prachtige hobby die ik gelukkig ook als beroep mag uitoefenen, waardoor er een kinderwens is uitgekomen. Ik ben naast goochelaar in Rhenen ook in te huren in de rest van Nederland en België. Doordat ik al een decennia in het vak zit en meer dan honderd optredens in een jaar mag uitvoeren heb ik een goede mensenkennis mogen opbouwen.. Zodat zelfs die knorrige oma of opa van je een blik vol verbazing weet uit te drukken zodra ik een papiertje laat verdwijnen en een bankbiljet voor laat terugkomen.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Bruiloft, verjaardag, reünie etc.

Ik ben in te huren als goochelaar in Rhenen voor een diverse aantal soort feesten, van bruiloften tot aan verjaardegen en van reünies tot aan geboortefeesten. Dit kan zowel ter invulling zijn van een receptie tijdens een bruiloft, maar ook met een verjaardag voor zowel kinderen als ouderen. Voor de teambuildingsuitjes voor bedrijven ben ik als goochelaar in Rhenen en Nederland ook de perfecte keus om als. Wil je gewoon even je baas of personeel op het krukje zetten dan is dat net zo leuk en gezellig als ik langskom voor een magische show op de werkvloer.

Als reisorganisatie ken je mij ook ideaal inhuren om buitenlandse toeristen te vermaken en entertainen die in Nederland zijn ten tijde van een rondreis door het land. Dit is een leuke afwisseling na een dagje bezienswaardigheden bezoeken wat natuurlijk erg zwaar kan wezen. Ik ben daarom de juiste ontspanningsfactor die dan nodig is om lekker te ontspannen met een goochelshow. Wil de kids even de deur deze zomermaanden? Ik vul ook graag de animatie en kinderprogramma’s in, zodat je kinderen niet alleen buiten van het weer kunnen genieten, maar ook binnenshuis bij een show van mij die vol zit met verbazingwekkende trucs die de adam letterlijk wegnemen bij dit altijd enthousiaste en jonge publiek.

Gaat het even iets minder met een dierbare? Geef mij als topentertainer dan even een belletje en ik maak die gene zijn dag weer een stukje vrolijker. Ik kom graag langs een verzorgingstehuis of ziekenhuis om een lach met een beetje verbazing op zijn of haar gezicht te toveren. Net een zware toetsweek achter de rug en zit je toevallig in de studentenraad? Dan kan je jouw directeur of mentor vragen om mij te gebruiken om de dansvloer alvast op te warmen voor de late uurtjes met een paar fantastische goocheltrucs. Dit kan ik zowel binnen als buiten het schoolgebouw opvoeren voor een groot publiek.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Ik ben van alle markten thuis

Ik ben van meer markten thuis doordat ik nog een aantal andere leuke concepten heb die ik uitvoer buiten de standaard goochelshows, namelijk workshops, onthullingen en beurzen. Tijdens deze door mij begeleide workshops leer je hoe je zelf een goocheltruc opvoert. Ook krijgt iedereen hier een leuke goodybag mee naar huis zodat je nooit met lege handen weggaat. Het is ook daarom leuk voor zowel jonge als volwassene goochelliefhebbers. Het kan ook zijn dat je een mooie bedrijfslogo op spectaculaire wijze wilt onthullen voor je nieuwe personeelsleden. Dit kan ik op een fantastische wijze voor je regelen met vuurwerk en snel ontvlambaar papier. Ook kan ik als goochelaar in Rhenen en in de rest van Nederland je producten die je wilt verkopen op een magische manier aanbieden op een beurs. Namelijk met behulp van mijn magische krachten zal je de hele dag mensen om jouw kraam hebben staan. Je bent namelijk de aantrekkelijkste stand in de zaal doordat ik mensen van ver zal lokken met mijn goochelshow vol trucs vanaf jouw stand.

         

Contact opnemen

Wil je wat meer informatie of wil je informeren naar de prijzen? Je kan dan makkelijk met de contactgegevens die op mijn website bougemagic.nl staan contact met mij opnemen. Ik sta je graag te woord en met behulp van een kennismakingsgesprek is het nog makkelijker om je met je specifieke wensen en voorkeuren te helpen.

  Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351 Graag tot ziens in Rhenen
Reactie plaatsen