Goochelaar Soest

Goochelaar Soest

Mijn naam is Alex Buijk en ik ben al meer dan een decennia een ware top entertainer als goochelaar in Soest en in de rest van Nederland. Tevens ben ik actief in België, hierdoor kan ik makkelijk over de grens heen om vermaak bij onze zuiderburen te brengen.

Met meer dan 120 boekingen per jaar zit mijn agenda aardig vol wat leidt tot een hoop positieve reacties. Ik streef naar een hoge klanttevredenheid en dat is ook te zien mijn positieve recensies wat gemiddeld een 9,5 bedraagt.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Logo onthulling

Buiten dat ik de meest magische shows opvoer bij jong en oud, doe ik ook aan onthullingen en beurzen/evenementen. Ik kan namelijk als je een nieuwe bedrijf ben begonnen en dit uitbundig wil vieren, het logo met een spektakelstuk onthullen door middel van vuurwerk en snel ontvlambaar papier. Zo zullen je collega's en jijzelf natuurlijk ook nog lang deze mooie dag in de geheugen hebben staan. Maar ook als je een product heb dat je graag in een speciaal daglicht wilt zetten ben je bij mij als goochelaar in Soest aan het goede adres. Ik kan namelijk door middel van goocheltrucs een groot publiek voor je stand krijgen door niet alleen leuke kaarttrucjes te laten zien maar ook door jouw product te laten verdwijnen, maar ook weer te laten verschijnen. Het is niet alleen hartstikke leuk maar je verkoopcijfers zullen de pan uitreizen en je zal ook zeker het gesprek van de dag zijn op de beurs of event zelf.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Bruiloft goochelaar

Natuurlijk ben ik buiten deze concepten ook perfect als invulling tijdens een bruiloft of reünie. Vaak wordt er gekozen voor een muziekbandje of diskjockey. Echter is een goochelaar steeds populairder aan het worden om deze mensen te vervangen en logische natuurlijk! Een goochelaar brengt toch iets meer dan elke keer datzelfde liedje. Buiten dat kan je natuurlijk ook makkelijk een goochelaar gebruiken om de vooravond op te warmen. Naast deze feesten doe ik ook graag mijn magie tonen op verjaardagsfeesten van zowel grootouders, ouders of kinderen. Dit kan door middel van een grote show op een podium voor zowel een klein als groot publiek, maar ook als tafelgoochelaar bij bv. een diner.

Top goochelaar

Als goochelaar in Soest en in de rest van Nederland zit goochelen en magie in mijn hart en nieren. Ik sta er mee op en ga ermee naar bed. Dit heb geleid tot een groot niveau aan mensenkennis. Hierdoor kan ik erg goed inspelen op elk soort persoon en publiek. Een goede interactie is namelijk de basis voor de beste show. Indien je ervoor kiest om mij in te huren voor een mooi feest wat je aan het organiseren bent, dan is het mogelijk om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Dit kan makkelijk door mij even te bellen of mailen via de contactgegevens die staan op mijn website bougemagic.nl. Tijdens zo'n gesprek weet je gelijk met wie je te maken heb en kun je al je wensen en voorkeuren goed en duidelijk behandelen zodat ik daar goed rekening meer kan houden tijdens mijn show.

         

Wil je je werkgever of juist je personeel even in het zonnetje zetten? Dat kan ook prima met magie tijdens een geweldig teams uitje of diner. De teambuilding wordt hier niet alleen beter van maar het is een hoop lol en gezelligheid als ik langs kom bij je tafel en een bankbiljet laat verdwijnen onder je neus of een servetje juist in een briefje van 20 euro veranderd.

Magie is iets wat meer en meer terug te zien is in het hedendaagse leven. Zowel in televisie programma's uit binnen en buitenland, maar ook in grote Hollywood films. Buiten dat hebben wij natuurlijk ook vaak in onze jeugd de magie van het goochelaar zijn mogen proeven door bv. een eigen goocheldoos die je onder je bed had. Hiermee trad je op voor als je vrienden en familie zodra ze langskwamen op visite. Het is daarom extra leuk om daar nu weer wat van terug te zien met mij als goochelaar in Soest op jouw feest of event. Ik hoor vaak dat de echte jeugdsentiment naar boven komt na het aanwezig te zijn en geweest bij mijn optreden.

  Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351

Graag hoor ik of je vragen heb of info wilt, want ik sta je graag te woord. en ik hoop snel is een keel op jouw feest of event te mogen staan en mijn kunsten te mogen laten zien.

Graag tot ziens in Soest
Reactie plaatsen