Goochelaar Vianen

Goochelaar Vianen

, maar ook met mijn andere concepten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Alex Buijk en ik ben een echte topgoochelaar als het gaat om magie. Ik heb al meer dan tien jaar ervaring als goochelaar en ben al vanaf jongs af aan bezig met deze mooie hobby die ik hedendaags ook als beroep mag uitoefenen voor publiek. Ik ben naast goochelaar in Vianen en in de rest van ons mooie land ook in te huren bij onze buren in het zuiden, namelijk in België. Naast dat ik ook de Engelse taal goed spreek, kan ik dit tevens toepassen met een Engelse show of ander concept als je bv. buitenlandse gasten of familieleden op bezoek heb. Dit kan zowel tijdens een reünie als verjaardag zijn. Doordat ik al een lange tijd in het vak zit en meer dan honderd optredens in een jaar mag opvoeren door het land, heb ik tevens een goede mensenkennis mogen opbouwen. Hierdoor kan ik goed inschatten hoe ik een bepaald publiek of slechts een enkele persoon, goed bij de show kan betrekken met de juiste interactie.

Doordat ik al zolang in het vak zit heb ik elke week weer een volle agenda en lever in de beste shows heel het jaar door bij ieder soort feest dat je je maar kan bedenken. Dit kan zowel in de middag als avond, maar ook op feestdagen of tijdens een ontbijtje. Hier zet ik dan een magische show neer vol verbazing en gezelligheid. Dankzij deze professionele manier van werken en de goede reviews die ik krijg heb ik ook voor grote bedrijven mogen optreden zoals het bankbedrijf ABN Amro. Maar ook voor diverse gemeentes heb ik erg positieve reacties ontvangen na het opvoeren van een magische show onder leiding van mijzelf.

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen                 

Mogelijkheden

Natuurlijk ben ik in te huren als topgoochelaar in Vianen voor een variatie aan soorten feesten en events. Dit kan zowel overdag zijn tijdens een bruiloft of receptie, maar ook tijdens een verjaardag voor je opa of vader, maar ook bij andere feesten zoals familiefeesten en reünies. Voor de bedrijfsuitjes ben ik als goochelaar in Vianen en Nederland ook een uitstekende keus om als collega’s onder elkaar even gezellig er op uit te zijn. Wil je gewoon je baas of een collega even in het zonnetje zetten dan is dat net zo gezellig als ik even een magische show op de werkvloer bij jou kom geven.

Naast de meer voorkomende feesten en uitjes kan je mij ook perfect inhuren om buitenlandse toeristen te vermaken die deel uitmaken van een reis door Nederland met een reisorganisatie. Even rust van de kinderen in de zomermaanden? Ik vul ook graag de animatieprogramma's in, dit kan in een wijkcentrum of iets soortgelijks zodat je zelf ook even kan genieten van alle rust die een vakantie met zich meebrengt en je kinderen worden vermaakt met de meest verbazingwekkende trucs waar nog lang over nagepraat zal worden.

De leukste goochelaar op jouw event.        

Prijzen aanvragen                    Contact opnemen         

Wil je iemand even een lach op ze gezicht toveren? Daar kom ik als goochelaar in Vianen goed van pas om deze magie in werking te zetten. Een diskjockey of bandje is immers zo jaren 90. Een goochelaar is de toekomst voor een dagje plezier. Ik breng graag vreugde en blijdschap naar die persoon in het ziekenhuis of in een bejaardenhuis. Ook voor het inluiden van de zomer of ter afsluiting van een toetsweek kom ik graag de studenten en docenten entertainen op het schoolplein en anders in de kantine als het slecht weer is. Door met de leukste en spectaculairste trucjes die ik als goochelaar ken er een mooie en vooral magische dag van te maken.

         

Er is meer!

Een aantal andere geweldige concepten die ik heb bedacht als invulling van een feest of event zijn o.a. goochelworkshops, onthullingen en beurzen. Tijdens deze workshops leer je een goocheltruc opvoeren en zie je duidelijk met de begeleiding die je erbij krijgt hoe het nou in zijn werk gaat. Ook krijgt iedereen hier een leuke goodybag mee naar huis, wat het ook leuk maakt voor zowel jong en oud. Maar het kan ook zijn dat je een nieuw bedrijf bent gestart en je je nieuwe logo op een spectaculaire wijze wilt onthullen om zo met een goede start je nieuwe carrière wilt inluiden. Dit kan op een mooie en vooral bijzondere manier voor je verzorgt worden door middel van vuurwerk en snel ontvlambaar papier.

  Neem vrijblijvend contact op of bel direct met 0614668351 Graag tot ziens in Vianen
Reactie plaatsen